Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ολοκληρωμένες βάρδιες απο studio Paradise (Αγ.Μελετίου 37).
Αντε και το περιμένω το πρόγραμμα από το πρωί!!!Ολοκληρωμένες βάρδιες απο studio Paradise (Αγ.Μελετίου 37).
Παιζουν τωρα..
Ιπποκρατους 144 Λειλα
Συγγρου 144 Μαρινα
Τριγγετα3 Μισελ
Λελας Καραγιαννη35 Σονια
Οι Κυριακες μαλλον κομμενες για τη Θεα,το ΣΚ που μας περασε ηταν αδιαθετη!καλα ρε παλικαρια 2 συνεχόμενα σουκου πήγα λέλας και αντι για σονια βρήκα την τσιγκάνα την αλέξια... δουλε μόνο καθημερινές???
τι σοι εγκαινια ειναι αυτα βρε alexxx στο μαγαζι,εγω ξερω την ημερα των εγκαινιων καλουν τον κοσμο και του προσφερουν το κατιτις ετσι για το καλο...
Τοπος:Κωνσταντινουπολεως 94
Υστερα απο την παρθενικη μου επισκεψη (θα ακολουθησουν πολλες αλλες) δεν εχω παρα να συμφωνησω με την περιγραφη του BABY!
Χωρος ζεστος και πεντακαθαρος με μονο μειωνεκτημα η μυρωδια των φρεσκοβαμμενων τοιχων το οποιο βεβαια θα φυγει με τις μερες!
Οντως λυπουν τα μπανακια αλλα δεν εδωσα σημασια συνηθισμενος και απο τα αλλα μαγαζια του ομιλου!
Κοπελα:ΣΟΝΙΑ!
Νιωθω 'ανικανος' να γραψω κριτικη αφου η Τελειοτητα δεν περιγραφεται και δεν θελω να αδικησω το Κοριτσι!
Οι περισσοτεροι εξαλλου ηδη γνωριζουν!
Φιλε δεν ξερω αν το εμαθες αλλα απο μαλακια δικια μου την βρηκες εσυ ανοιχτη!Ας περιγραψω εγω λοιπον μιας και δεν μου εφτανε μονο η χθεσινη τσαρκα που ημουνα ο πρωτος και εκανα και σεφτε στο μαγαζι ετσι ειπα να παω και σημερα και να ειμαι ο τελευταιος.
Φτηνα την γλυτωσες κουφαλα spoon και βρηκες ανοιχτη την πορτα.
Λοιπον το Θηριο τιποτα δεν καταλαβαινει και ειναι οντος θηριο !!
Σημερα μετα το Φ92 λεω κατι ακομα πρεπει να χτυπησω και ειμουνα μεταξυ πολλων προτασεων οι οποιες με ειχαν δελεασει και τις σκεφτομουνα !
Τελικα επικρατησε η λογικη και εκει που πηγαινα για αλλου το αμαξι πηγε μονο του εκει που επρεπε.
Δεν χρειαζεται να πω αλλα νομιζω .
Μια ηταν μια ειναι και μια θα ειναι .
Σαν να μην περασε μια μερα....με το που θα μπαινουμε στο στουντιο της κεφαλληνιας θα βλεπουμε μια προτομη του πανου και απο κατω να γραφει,ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΑΣ!!
Ενα χρονο πριν αναφορα για το ΠαολακιΌντως, πρόκειται περί της τελευταίας αξιολόγου Ελληνίδος πόρνης
Φιλε σε αχημη στουντιοπεριοδο ερχεσαι!Γεια σας.Επειδή σπουδάζω Αγγλία και έχω χάσει επαφή με το αντικείμενο,έρχομαι στις 19/12 Αθήνα για 10 μέρες.Ποιες είναι οι καλύτερες κοπέλες από studio;Δεν θέλω να κλαίω το 50αρικο,γι'αυτό όποιο καλό παιδί θέλει ας με διαφωτίσει.Δεν θέλω να πάω σε μπουρδέλο αφού εδώ στο Manchester προέρχομαι από high standard και θέλω από τη μητέρα πατρίδα μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία που να τη θυμάμαι εξω.Please help!
Respect στον παντος καιρου super puma Piatsa!!!!!!!!!!!!Παιζουν μπαλα τωρα στα βροχινα τερεν της ηδονης...
Βριλλησου55 Κασσανδρα πρωην Χριστινα απο Φυλης69πανω
Βριλλησου57 Αλισα πρωην Καρινα απο Ιασωνος19
Βουρβαχη19 Βαρβαρα
Δροσοπουλου95 Ηρα
Ιπποκρατους144 Μισελ δηλ Μικαελα απο ladies....com
Λελας Καραγιαννη35 Λιντα
Κωνσταντινουπολεως94 Ναταλι
Τριγγετα3 Χριστινα
Θα τα πω ολα στην ΣονιαΜου φαινεται οτι το Λιντακι ειναι οτι πρεπει για ενα κυριακατικο βροχερο απογευμα!