Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
μόλις γύρισα απο συγγρού 144!ήταν η σιμόν!θα μπει και κριτική μόλις μπορέσω!θα είναι εκεί μεχρι το βράδυ!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Kαταθεση στη Βουλγαρα στο Συγγρου248 Τζοανα τελικα λεγεται,κοντοπουτανο,μετριο προσωπο,μικρο βυζακι αλλα φανταστικο κωλαρακι  :booty: Σερβις επιπεδου Φυλης βιαστικοτατη πρωτη φορα στο πισωκολλητο βλεπω πουτανα να ειναι ετοιμη να λυσει σταυρολεξο :headbang: :headbang: ΜΑΚΡΙΑ!!
Υ.Γ Αναθεμα την ωρα και την στιγμη που δεν προλαβα να σταματησω στο Συγγρου144 που επαιζε Σιμονα,αν κι ειχε πει οτι θα δουλευε Ισμηνης
Ολα τα λεφτα η εταιρη υπηρεσια στο Σ248 ενα παχουλο δροσερο ομοφυλοφιλο αγορι φτυστο
με τον χοντρο που ηταν με τον Μητσικωστα
Τριγγετα3 κλειστο(τα πεσιματα συνεχιζονται μαλλον)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
υπάρχουν χοντρές και ώριμες σε studio?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
υπάρχουν χοντρές και ώριμες σε studio?
Απο ευτραφούλες έχω πετύχει πρωϊνή βάρδια στην Δοξάτου 2α όπου μου διαφεύγει το όνομα,Σερβίων 26 η Ειρήνη,η Τζένη απο Φραντζή 47,η Ελβίρα απο Αχαρνών 85 και Ρενάτα απο Δροσοπούλου 97.
Απο ώριμες θα βρεις τη Λάνα απο Βούρβαχη 19,Μαρία (με επιφύλαξη το όνομα) απο Σολωμού 54 1ος όροφος καθώς και Σολωμού 54 ισόγειο άλλη μια σε πρωϊνή βάρδια που μου διαφεύγει το όνομα.
Γενικά στα στούντιο δύσκολα παίζουν χοντρούλες και ώριμες.Μάλλον σε μπουρδέλα θα βρεις ανάλογα τεμάχια.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γενικα το Σερβιων26 ειδικευεται σε αυτο που ζητας!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ωραια γυναικα :boobies: :boobies:
Πριν δυο βδομαδες επαιζε στανταρ τωρα δεν ξερω

Επισκέπτης
Ελα ρε πιατσα!
Για πες τι παιζει Συγγρου144 και Τριγγετα...? :grin:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Ζητώ συγγνώμη γιατί σπάνια γράφω στο site μια και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος . :(
Όμως έχω να καταθέσω κάτι και τα συμπεράσματα δικά σας .
Επισπεύτηκα  χθες το κατάστημα της οδού Παρισιού 36
Αφού με υποδέχτηκε η reception manager  αρχισε να μου εξηγει το προγραμα
50€= φυσιολογικό  60€= μασάζ  70€= 69  80= ακάποτα  100 € = πρωκτικό . :)
Εμφανίζονται 2 κοπέλες ( δεν συγκράτησα ονόματα . συγγνώμη ) ξανθιές και τολμώ να πω αρκετά καλές.
Η μια ψήλη αρκετά καλή ( άλογο )  και η άλλη λίγο πιο κοντή και λίγο …καμπυλωτή  ( όχι χοντρή , γεμάτη)  :) :grin: :P :-* :dancing:
Reception manager (RM) = θα περάσετε ?
I (I) = ναι
Ρμ= ποια κοπέλα θέλετε
Ι = μπορώ να πάρω και τις 2
Ρμ = ναι 130 €  ή 200€  πρωκτικό μια εκκένωση
Ι= μπορώ να πάρω ένα πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό με 69  την μια κοπέλα . ( να παίζω με την μια να με περιποιείται η άλλη.  )
Ρμ = να ρωτήσω  :idiot: :uglystupid:
Έρχεται μετά από λίγο αφού πήγε μέσα να συνεννοηθεί με τις κοπέλες και μου λέει
Ρμ = δεν γίνετε . δεν το έχουμε ξανακάνει. Αν θέλετε ελάτε αργότερα που θα έχουμε και 3η κοπέλα . :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:
Τα ψιλοπηρα και έφυγα αφού πρώτα την ευχαρίστησα . :helpplea:
Συμπεράσματα
1. Θεωρό απόλυτα φυσιολογικό και ευθύ ότι η τσατσά και οι κοπέλες συνεννοήθηκα για αυτό που ζήτησε ο πελάτης.

Ερώτημα.
Πληρώνοντας 130 € τι ακριβώς θα έκανα ? θα πήδαγα την μια και θα είχα την άλλη να με κοιτάζει ??άντε και στο τσακίρ κέφι να με τρίβει ??  :headbang: :headbang: :headbang:
Πληρώνοντας 200 € θα έκανα πρωκτικό και με τις 2 ??  ή θα άρχιζαν τα σπαστικά κάτσε εδώ , μην αγγίζεις εκεί κλπ . :jerking: :jerking:

Ας δούμε το θέμα με ψυχρή λογική  :tickedoff:
3 στενά πιο πέρα βρίσκει κοπέλα με 25 € ακαποτα και τελειώνεις στο στόμα και σε παρακαλάει κιόλας
2 στενά πιο πάνω  βρίσκει κοπέλα με 40-50€ για πρωκτικό
Και έχει γαμήσει 2 φορές με 65-75€
Τώρα άμα θέλεις να σε κάνουν μάτι πληρώνεις άλλα 20 € ( σε μερικά σπίτια ) , σε παίρνει μάτι ο τυπάκος του διπλανού δωματίου  και έχεις γαμησει και τρίτη φορά ( άσε που έχεις αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για το πόσο γαμιας είσαι  )

Σύνολο 95 €  γιατί ρε παιδιά να πληρώσω 130 € ???????????????????

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Πέρασα και εγώ χθες.Η Ελεωνόρα (χοντρούλα) και η Νάνσυ ήταν και δεν μου γέμισαν το μάτι ούτε για 50 euro αλλά προπάντων ούτε και για 130 euro.Αυτό δεν το καταλαβαίνω και εγώ.Δίδυμο και αντί να σου κάνουν σκόντο από 50 + 50 = 100 να το πάνε 90 η 80 euro αυτές 130 !Να τα χαίρονται τα κελεπούρια πάμε και στη Φυλής και με 130 πηδάμε σχεδον 7 φορές! και μας προσέχουν σαν καλούς πελάτες.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ζητώ συγγνώμη γιατί σπάνια γράφω στο site μια και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος . :(
Όμως έχω να καταθέσω κάτι και τα συμπεράσματα δικά σας .
Επισπεύτηκα  χθες το κατάστημα της οδού Παρισιού 36
Αφού με υποδέχτηκε η reception manager  αρχισε να μου εξηγει το προγραμα
50€= φυσιολογικό  60€= μασάζ  70€= 69  80= ακάποτα  100 € = πρωκτικό . :)
Εμφανίζονται 2 κοπέλες ( δεν συγκράτησα ονόματα . συγγνώμη ) ξανθιές και τολμώ να πω αρκετά καλές.
Η μια ψήλη αρκετά καλή ( άλογο )  και η άλλη λίγο πιο κοντή και λίγο …καμπυλωτή   ( όχι χοντρή , γεμάτη)  :) :grin: :P :-* :dancing:
Reception manager (RM) = θα περάσετε ?
I (I) = ναι
Ρμ= ποια κοπέλα θέλετε
Ι = μπορώ να πάρω και τις 2
Ρμ = ναι 130 €  ή 200€  πρωκτικό μια εκκένωση
Ι= μπορώ να πάρω ένα πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό με 69  την μια κοπέλα . ( να παίζω με την μια να με περιποιείται η άλλη.  )
Ρμ = να ρωτήσω   :idiot: :uglystupid:
Έρχεται μετά από λίγο αφού πήγε μέσα να συνεννοηθεί με τις κοπέλες και μου λέει
Ρμ = δεν γίνετε . δεν το έχουμε ξανακάνει. Αν θέλετε ελάτε αργότερα που θα έχουμε και 3η κοπέλα . :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:
Τα ψιλοπηρα και έφυγα αφού πρώτα την ευχαρίστησα . :helpplea:
Συμπεράσματα
1. Θεωρό απόλυτα φυσιολογικό και ευθύ ότι η τσατσά και οι κοπέλες συνεννοήθηκα για αυτό που ζήτησε ο πελάτης.

Ερώτημα.
Πληρώνοντας 130 € τι ακριβώς θα έκανα ? θα πήδαγα την μια και θα είχα την άλλη να με κοιτάζει ??άντε και στο τσακίρ κέφι να με τρίβει ??  :headbang: :headbang: :headbang:
Πληρώνοντας 200 € θα έκανα πρωκτικό και με τις 2 ??  ή θα άρχιζαν τα σπαστικά κάτσε εδώ , μην αγγίζεις εκεί κλπ . :jerking: :jerking:

Ας δούμε το θέμα με ψυχρή λογική  :tickedoff:
3 στενά πιο πέρα βρίσκει κοπέλα με 25 € ακαποτα και τελειώνεις στο στόμα και σε παρακαλάει κιόλας
2 στενά πιο πάνω  βρίσκει κοπέλα με 40-50€ για πρωκτικό
Και έχει γαμήσει 2 φορές με 65-75€
Τώρα άμα θέλεις να σε κάνουν μάτι πληρώνεις άλλα 20 € ( σε μερικά σπίτια ) , σε παίρνει μάτι ο τυπάκος του διπλανού δωματίου  και έχεις γαμησει και τρίτη φορά ( άσε που έχεις αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για το πόσο γαμιας είσαι  )

Σύνολο 95 €  γιατί ρε παιδιά να πληρώσω 130 € ???????????????????
  :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:
Aψογη περιγραφη συναγωνιστη!
Ολα τα δικια δικα σου!!Τα μαθηματικα στην υπηρεσια του σεξ!
Γενικα τα διδυμα απο οσο ξερω ειναι μουφα,γαμας τη μια κι η αλλη κοιταει σαν τη λεχωνα :rolleyes: :rolleyes:
Μια φορα εχω παρει διδυμο στο Σ248 και περασα σουπερ γιατι εδενε το συγκεκριμενο ντουετο μεταξυ του αλλιως κλαφτα χαραλαμπε!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Πέρασα και εγώ χθες.Η Ελεωνόρα (χοντρούλα) και η Νάνσυ ήταν και δεν μου γέμισαν το μάτι ούτε για 50 euro αλλά προπάντων ούτε και για 130 euro.Αυτό δεν το καταλαβαίνω και εγώ.Δίδυμο και αντί να σου κάνουν σκόντο από 50 + 50 = 100 να το πάνε 90 η 80 euro αυτές 130 !Να τα χαίρονται τα κελεπούρια πάμε και στη Φυλής και με 130 πηδάμε σχεδον 7 φορές! και μας προσέχουν σαν καλούς πελάτες.
ή αν το πάρεις διαφορετικά ρίχνεις 6 κανονιές σε μπουρδέλο του 20άρικου και σου μένουν και λεφτα για σουβλακια και μπύρες για να αναπληρώσεις ενέργεια και υγρά (εμ... 6 κανονιές είναι αυτές!!!)
ή ακομά διαφορετικότερα 6 κανονιές και λεφτά για ταρίφα πηγαινε έλα Φυλής, γιατί μετά από 6 κανονιές δεν υπάρχει αντοχή ούτε για να οδηγήσεις..!!

maiden68

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
  :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:
Aψογη περιγραφη συναγωνιστη!
Ολα τα δικια δικα σου!!Τα μαθηματικα στην υπηρεσια του σεξ!
Γενικα τα διδυμα απο οσο ξερω ειναι μουφα,γαμας τη μια κι η αλλη κοιταει σαν τη λεχωνα :rolleyes: :rolleyes:
Μια φορα εχω παρει διδυμο στο Σ248 και περασα σουπερ γιατι εδενε το συγκεκριμενο ντουετο μεταξυ του αλλιως κλαφτα χαραλαμπε!
Οταν παιζει σε μαγαζι πανω απο δυο τεμαχια κ ειναι κα καλα μουνια, κατα 99% παντα η υποθεση ειναι μουφα.Δεν αξιζει να δινεις τοσα λεφτα (εκτος βεβαια αν τα'χεις...οποτε κανενα προβλημα.Αισθανεσαι μετα οτι οχι μονο οτι δεν γαμησε αλλα κ μαλακας κ αυτο ειναι το χειροτερο.Κμια τελευταια περιπτωση να κανεις τρλλη μανουρα για τα λεφτα...τη γαμησες!!!Πεφτουν τα τηλεφωνα κ πλακωνουν οι τσατσοι με τα κουμπουρια.....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Νέες φωτός Ζλάτας στη σελίδα του Studio 55 (Βριλησσού 55). :knockinb: :knockinb:

07.jpg
10.jpg

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Ρε παιδιά συγγνώμη που μετέτρεψα το forum σε αξιολόγηση υπηρεσιών  :tickedoff:αλλά
[size=10pt]Έλεος …. [/size] :headbang: :headbang: [size=10pt]:headbang:[/size]
Δεν ξέρω πολλούς που να βγάζουν τέτοια μεροκάματα .
Άλλο να πετάς τα λεφτά και άλλο να σε κοροϊδεύουν
Εντάξει να το πάρω το δίδυμο  :2funny:αλλά να χαμογελώ για κανά 24 ωρο  :dancing:όχι να κλαίω κανα μηνα  :jerking: :jerking:
Καμία φορά ρε συναγωνιστές να σκαφτόμαστε και με το σωστό κεφάλι .. όχι μόνο με το κάτω  :jerking:!!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Γυρνάω από κατάθεση στην Δροσοπούλου και την Κλάουντια, ακολουθεί και κριτική. Τώρα στο Σερβίων δεν δουλεύει η Στεφανία, αλλά η Ταμάρα τα πρωινά . Την έχει πάρει κανείς ? Αξίζει ? Επίσης η Όλγα, η απογευματινή της Λέλας λέει τίποτα ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom