You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Mεχρι τι ωρα θα παιζει η Ζανετ γιατι εχω να καψω τις χθεσινες Βοτκες.Συγγρου144 Σαρα και μετα η Μαρθα
Τριγγετα3 Ζανετ
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αν και λιγο καθυστερημενα..Τριγγετα η βαρδια αλλαζει στις πεντεμιση συνηθωςMεχρι τι ωρα θα παιζει η Ζανετ γιατι εχω να καψω τις χθεσινες Βοτκες.
Ισμηνης2 μετα τις 7 η Λενα
Τριγγετα3 Μαντυ μεχρι τις 3
Ιπποκρατους144 Συλβια
Λελας Καραγιαννη35 Αννουλα
Επισκέπτης
Λοιπον η Ζανετ ηταν μεχρι τις 6 παρα 10 και περασα λογο του οτι ειχα ακουσει καλα λογια απο διαφορους .
Μου την ξαναθυμησε δε ο Vasos με το σχολιο πιο πανω.
Απο τα καλυτερα κεφαλια που υπαρχουν σε studio μιλαμε για ομορφια η Ρουμανα απο την Κωνστατζα.
Τωρα απο σωμα οκ δεκτο με μικρο βυζακι ψηλο κοριτσι και περιποιημενη.
Τωρα απο service καλη μπορω να πω αν και πιστευω οτι την επομενη φορα θα ειναι ακομα καλυτερη.
Οπως λεει και ο PIATSAS πιο πανω μετα τις εξι πιανει η Mandy.
Στο απεναντι στο 144 η Σαρα.
Μου την ξαναθυμησε δε ο Vasos με το σχολιο πιο πανω.
Απο τα καλυτερα κεφαλια που υπαρχουν σε studio μιλαμε για ομορφια η Ρουμανα απο την Κωνστατζα.
Τωρα απο σωμα οκ δεκτο με μικρο βυζακι ψηλο κοριτσι και περιποιημενη.
Τωρα απο service καλη μπορω να πω αν και πιστευω οτι την επομενη φορα θα ειναι ακομα καλυτερη.
Οπως λεει και ο PIATSAS πιο πανω μετα τις εξι πιανει η Mandy.
Στο απεναντι στο 144 η Σαρα.
The secret customer
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά η Ζλάτα που έχει χαθεί; Καιρό έχω να τη δω και να την ακούσω
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ειχα δει Χαιντι στο Συγγρου144 και μου καλαρεσε αλλα ημουνα στεγνος τοτε, κι εμαθα μετα απο μερες οτι εχει παει Γερμανια κι αν θα γυρισει ουδεις ξερει!Αν εχεις εμπειρια μαζι της γραψε γιατι την ειχα πρωτη στη λιστα για Ντοριν απο αυριο λογικαδηλαδή δεν προβλέπεται για σήμερα να βρούμε κάπου τη γνωστή πλέον Ντορίν ή έστω τη Χάϊντι;
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση βαρδιών Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37), Studio 55 (Βριλησσού 55) και KamaSutra Studio (Φραντζή 47).
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Αντισθενη για το στουντιο Ιακχου ξερουμε βαρδιες?
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Αντισθενη για το στουντιο Ιακχου ξερουμε βαρδιες?
η φαση ρε μαγκες με αυτο το στουντιο ειναι η μεγαλη ταμπελα STUDIO που εχει απ'εξω ........
Επισκέπτης
Κορυφαιος μουναρος χτες στην Τριγγετα η συγκατοικος της Ντοριν , η Δεσποσινη Μονικα.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Δε μου λες η Κλαουντια τι ωρες δουλεύει ? Προσοχή γιατί σε αυτό το στούντιο η βραδινή βάρδια ξεκινάει από τις 20:00-Δροσοπούλου 97 η Κλαούντια
υγεία ευημερία και μακροημέρευση
heellover με διπλό το λ
Επίσης, κανένα νέο από τη Μικαέλλα με τις βυζούμπες από Λέλας Καραγιάννη έχουμε ?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Παρασίου 36 και ώρα 16:30 αντικρύζω τρία (3) τεμάχια το ένα καλύτερο απ' τ' άλλο (Νάνσυ, Βερόνικα και άλλο ένα ξαθό). Επιλέγω Βερόνικα από Σλοβακία, ξανθό πιπίνι ψηλό με μικρό βυζάκι αλλά καταπληκτικό σώμα. Πλερώνω 50 ευρώ για το απλό. Η Κοπέλα στήνεται σε στάση 69 και αφήνει τα δαχτυλάκια μου να εξερευνούν το νινάκι της. Αλλάξαμε και κάποιες στάσεις. Η κοπέλα το ζει. Βάζω άριστα. Παίζει και διπλό με 130, ελπίζω να μας ενημεώσει ο observer. Πρωκτικό με 80 αλλά όχι όλες οι κοπέλες. Θα μας τα φάνε τα λεφτά σ' αυτό το στουντιάκι αν συνεχίσουν έτσι.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Δε μου λες η Κλαουντια τι ωρες δουλεύει ? Προσοχή γιατί σε αυτό το στούντιο η βραδινή βάρδια ξεκινάει από τις 20:00
Επίσης, κανένα νέο από τη Μικαέλλα με τις βυζούμπες από Λέλας Καραγιάννη έχουμε ?
τελευταίως ανοίγει κατά τις 6. Πιο πριν είναι κλειστό. Μόνο την Κλαούντια βλέπω τελευταίως. Πάενε Παρασίου να βρεις την υγειά σου.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Παρασίου 36 και ώρα 16:30 αντικρύζω τρία (3) τεμάχια το ένα καλύτερο απ' τ' άλλο (Νάνσυ, Βερόνικα και άλλο ένα ξαθό). Επιλέγω Βερόνικα από Σλοβακία, ξανθό πιπίνι ψηλό με μικρό βυζάκι αλλά καταπληκτικό σώμα. Πλερώνω 50 ευρώ για το απλό. Η Κοπέλα στήνεται σε στάση 69 και αφήνει τα δαχτυλάκια μου να εξερευνούν το νινάκι της. Αλλάξαμε και κάποιες στάσεις. Η κοπέλα το ζει. Βάζω άριστα. Παίζει και διπλό με 130, ελπίζω να μας ενημεώσει ο observer. Πρωκτικό με 80 αλλά όχι όλες οι κοπέλες. Θα μας τα φάνε τα λεφτά σ' αυτό το στουντιάκι αν συνεχίσουν έτσι.
έτσι έτσι να ανεβαινει ο πήχης και ο ανταγωνισμός!
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φιλαρακια καλησπερα εχω παρα πολυ καιρο να παω σε στουντιο,απο το καιρο που εφυγε η ιζαμπελα απο συγγρου 144 και ρωτω τα εξης:
1) η ιζαμπελα παιζει καπου αλλου η την ξεχναμε?
2) καποια που να ειναι της ιδιας κατηγοριας με αυτη τη πραγματικη ιερια του ερωτα υπαρχει?
1) η ιζαμπελα παιζει καπου αλλου η την ξεχναμε?
2) καποια που να ειναι της ιδιας κατηγοριας με αυτη τη πραγματικη ιερια του ερωτα υπαρχει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K