κι εγώ σε αυτήν αναφέρομαι, είναι η κλασική μελίνααυτη που αναφερομαι εγω nick ηταν ελληνιδα,μελαγχροινη
με πολυ σεξι σωμα γυρω στα 40,εσυ?
η κριτική όμως που γράφτηκε
δεν αφορά αυτή τη μελίνα.... ;)
κι εγώ σε αυτήν αναφέρομαι, είναι η κλασική μελίνααυτη που αναφερομαι εγω nick ηταν ελληνιδα,μελαγχροινη
με πολυ σεξι σωμα γυρω στα 40,εσυ?
Μαύρο!!.... γιατί άν ανέβεις [size=12pt]4 ορόφους με τα πόδια[/size] (αντικαθιστούν το @#^& ασανσέρ) :o :o
Bλεπω οτι οι περισσοτεροι στο forum ασχολουνται με το παπι του Τσιπρα την χωριστρα του Αλογοσκουφη και τα κρεμ σκαρπινια του Βουλγαρακη γι αυτο κι εγω θα κανω τον Ρουσοπουλο για να ενημερωνω για τις βαρδιες των στουντιο οσο μπορω για σημερα τουλαχιστον
Απο τις 5 μεχρι 11 εχουμε και λεμε
Αγιου Μελετιου 37 Μικαελα
Βριλλησου 55 Αγαπη
Αχαρνων 85 Τζανιν
Φραντζη 47 Αλεξια
Βουρβαχη 19 και Δροσοπουλου 95 το highlight της απογευματινης βαρδιας η Αλινα σε δυο στουντιο μαζι!!Κουραγιο Αλινα μου
Επισης Σερβιων 26 Στεφανια
Αθανασιας 3 Σοφι
μη μου πεις οτι τις γαμησες ολες?Eυχαριστω ZERO!
Τωρα..
Σερβιων 26 Ειρηνη Ουκρανια
Συγγρου 144 Χαιντι Γερμανια
Ιπποκρατους 144 Μαρθα Πολωνια
Λελας Καραγιαννη 35 Αννουλα Ρουμανια
Πολυεθνικο σεξ!!
Οχι ρε φιλε τηλ πηρα για να μαθω και να ενημερωσωμη μου πεις οτι τις γαμησες ολες?
στην τελευταία κριτική για την αγίου μελετίου,ο συναγωνιστής μαλλον εννοούσε την σάντρα ,γιατί μόνο αυτή δίνει κουλούρι και κάνει και ακάποτο!Μια διευκρινηση ρε παιδια, Στις 2 τελευταιες κριτικες σε στουντιο 55 και καμα σουτρα, ο ενας λεει για Σαμανθα με στηθος 5ρι κι ο αλλος για μικρο αλλα ωραιο και στητο. Δυο ειναι οι κοπελες ή καποιος εχει μυωπια;
Έχεις δίκιο siropiastos...επειδή η κοπέλα (Σαμάνθα) αγχώθηκε με την συγκεκριμένη κριτική, μου ζήτησε να σας το ξεκαθαρίσω πως δεν κάνει πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό και ότι χθες στην Αγ. Μελετίου 37 δεν δούλευε η Σαμάνθα αλλά η Σάντρα.Καλημέρα σας.οκ τοτε, λεω κι εγω..αν το διαβαζουν ας μας το πουν, να διορθωθει κι ο τιτλος της κριτικης
Εγω να δω ποτε θα σε γνωρισω που ολο Παολα ακουω κ Παολα δεν βλεπω.Ελπιζω να τα πουμε συντομα γιατι με εχει φαει η περιεργεια......Οταν λοιπον με το καλο πιασεις δουλεια θα τα πουμε απο κοντα......Έχεις δίκιο siropiastos...επειδή η κοπέλα (Σαμάνθα) αγχώθηκε με την συγκεκριμένη κριτική, μου ζήτησε να σας το ξεκαθαρίσω πως δεν κάνει πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό και ότι χθες στην Αγ. Μελετίου 37 δεν δούλευε η Σαμάνθα αλλά η Σάντρα.Καλημέρα σας.
Έχεις δίκιο siropiastos...επειδή η κοπέλα (Σαμάνθα) αγχώθηκε με την συγκεκριμένη κριτική,