Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αυτη που αναφερομαι εγω nick ηταν ελληνιδα,μελαγχροινη
με πολυ σεξι σωμα γυρω στα 40,εσυ?
κι εγώ σε αυτήν αναφέρομαι, είναι η κλασική μελίνα  :boobies:  :boobies:
η κριτική όμως που γράφτηκε
δεν αφορά αυτή τη μελίνα....  ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Απο τις 5 και μετα
Αγιου Μελετιου 37 Σαντρα και μετα Καρολινα
Βριλλησου 55 Αλεξια και μετα Εμιλυ
Αχαρνων 85 Χριστινα-ωραια γκομενα αλλα επιπλακι
Φραντζη 47 Καρολινα μετα Καρμεν
Δροσοπουλου 95 Αλινα και μετα Λανα
Βουρβαχη 19 Λανα και μετα Βαρβαρα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ιπποκρατους 144 γερμανιδα Τζεσικα μεχρι τις 3
Τριγγετα 3 Αλεξια

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Μινι αποψινή ενημέρωση. Στην Αγ.Μελετίου ώρα 23.45, η Καρολίνα είχε αργήσει να καταφθάσει από Φρατζή και εκεί ήταν μια σούπερ νταρντάνα με βυζάρες η Σάντρα, η οποία όνως μου φάνηκε άχαρη. Στο Βριλησσού 55, δεν ήταν η Εμιλυ, αλλά η Αγάπη.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Προσωπική άποψη για τη "Δήμητρα" του 248. Παχουλούλα γλυκούλα, τη δοκίμασα γιατί άν ανέβεις 4 ορόφους με τα πόδια (αντικαθιστούν το @#^& ασανσέρ) βαριέσαι να ξανακατέβεις άπραγος. Δε θα ξαναδοκιμάσω γιατί είναι άτεχνη και όσο και νάναι "καινούργια στη δουλειά" αυτή η "φρεσκάδα" δεν υποκαθιστά όλα τ' άλλα που λείπουν (τεχνική στο sex, γοητεία στην προσέγγιση κ.λ.π.)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Bλεπω οτι οι περισσοτεροι στο forum ασχολουνται με το παπι του Τσιπρα την χωριστρα του Αλογοσκουφη και τα κρεμ σκαρπινια του Βουλγαρακη γι αυτο κι εγω θα κανω τον Ρουσοπουλο για να ενημερωνω για τις βαρδιες των στουντιο οσο μπορω για σημερα τουλαχιστον :rockon:
Απο τις 5 μεχρι 11 εχουμε και λεμε
Αγιου Μελετιου 37 Μικαελα
Βριλλησου 55 Αγαπη
Αχαρνων 85 Τζανιν
Φραντζη 47 Αλεξια
Βουρβαχη 19 και Δροσοπουλου 95 το highlight της απογευματινης βαρδιας η Αλινα σε δυο στουντιο μαζι!!Κουραγιο Αλινα μου :boobies: :boobies:
Επισης Σερβιων 26 Στεφανια
Αθανασιας 3 Σοφι

respect PIATSAS!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Eυχαριστω ZERO!
Τωρα..
Σερβιων 26 Ειρηνη Ουκρανια
Συγγρου 144 Χαιντι Γερμανια
Ιπποκρατους 144 Μαρθα Πολωνια
Λελας Καραγιαννη 35 Αννουλα Ρουμανια
Πολυεθνικο σεξ!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Eυχαριστω ZERO!
Τωρα..
Σερβιων 26 Ειρηνη Ουκρανια
Συγγρου 144 Χαιντι Γερμανια
Ιπποκρατους 144 Μαρθα Πολωνια
Λελας Καραγιαννη 35 Αννουλα Ρουμανια
Πολυεθνικο σεξ!!
μη μου πεις οτι τις γαμησες ολες?

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Μια διευκρινηση ρε παιδια, Στις 2 τελευταιες κριτικες σε στουντιο 55 και καμα σουτρα, ο ενας λεει για Σαμανθα με στηθος 5ρι κι ο αλλος για μικρο αλλα ωραιο και στητο. Δυο ειναι οι κοπελες ή καποιος εχει μυωπια;

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μια διευκρινηση ρε παιδια, Στις 2 τελευταιες κριτικες σε στουντιο 55 και καμα σουτρα, ο ενας λεει για Σαμανθα με στηθος 5ρι κι ο αλλος για μικρο αλλα ωραιο και στητο. Δυο ειναι οι κοπελες ή καποιος εχει μυωπια;
στην τελευταία κριτική για την αγίου μελετίου,ο συναγωνιστής μαλλον εννοούσε την σάντρα ,γιατί μόνο αυτή δίνει κουλούρι και κάνει και ακάποτο!

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
οκ τοτε, λεω κι εγω..αν το διαβαζουν ας μας το πουν, να διορθωθει κι ο τιτλος της κριτικης  :boobies: :boobies:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
οκ τοτε, λεω κι εγω..αν το διαβαζουν ας μας το πουν, να διορθωθει κι ο τιτλος της κριτικης  :boobies: :boobies:
Έχεις δίκιο siropiastos...επειδή η κοπέλα (Σαμάνθα) αγχώθηκε με την συγκεκριμένη κριτική, μου ζήτησε να σας το ξεκαθαρίσω πως δεν κάνει πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό και ότι χθες στην Αγ. Μελετίου 37 δεν δούλευε η Σαμάνθα αλλά η Σάντρα.Καλημέρα σας. 

maiden68

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο siropiastos...επειδή η κοπέλα (Σαμάνθα) αγχώθηκε με την συγκεκριμένη κριτική, μου ζήτησε να σας το ξεκαθαρίσω πως δεν κάνει πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό και ότι χθες στην Αγ. Μελετίου 37 δεν δούλευε η Σαμάνθα αλλά η Σάντρα.Καλημέρα σας.   
Εγω να δω ποτε θα σε γνωρισω που ολο Παολα ακουω κ Παολα δεν βλεπω.Ελπιζω να τα πουμε συντομα γιατι με εχει φαει η περιεργεια......Οταν λοιπον με το καλο πιασεις δουλεια θα τα πουμε απο κοντα......

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα παιδια ολα καλα.εχουμε καμια ενημεροσει σημερα

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο siropiastos...επειδή η κοπέλα (Σαμάνθα) αγχώθηκε με την συγκεκριμένη κριτική,   

Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ μύνημα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό!!!! Ας ξεκινήσουμε όλοι να γράφουμε κριτικές, όσο πιο πολλές και απο πιο πολλά άτομα τόσο πιο αντικειμενικές είναι και άρα  καλύτερα για εμάς!!!! Είδατε οι κριτικές μετράνε. Με το που κατεβαίνω ξεκιναώ φουλ κριτικές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom