Εχω κριτική στο Κατεχάκη 8 αλλά και στο Βριλησσού 46. Μπορείς να το δεις. Ελπίζω να είναι η ίδια γιατί νομίζω ότι είναι Γερμανίδα και οχι Σουηδέζα. Πάντως, εγώ δεν ξαναέπαιρνα, αν και όλα αυτά είναι υποκειμενικά...Για Μονικα σουηδεζα μοντελο καταξανθη,την πετυχα το πρωι Βριλλησου 46,εχεις κανεις συναγωνιστης αποψη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Bλεπω οτι οι περισσοτεροι στο forum ασχολουνται με το παπι του Τσιπρα την χωριστρα του Αλογοσκουφη και τα κρεμ σκαρπινια του Βουλγαρακη γι αυτο κι εγω θα κανω τον Ρουσοπουλο για να ενημερωνω για τις βαρδιες των στουντιο οσο μπορω για σημερα τουλαχιστον
Απο τις 5 μεχρι 11 εχουμε και λεμε
Αγιου Μελετιου 37 Μικαελα
Βριλλησου 55 Αγαπη
Αχαρνων 85 Τζανιν
Φραντζη 47 Αλεξια
Βουρβαχη 19 και Δροσοπουλου 95 το highlight της απογευματινης βαρδιας η Αλινα σε δυο στουντιο μαζι!!Κουραγιο Αλινα μου
Επισης Σερβιων 26 Στεφανια
Αθανασιας 3 Σοφι
Απο τις 5 μεχρι 11 εχουμε και λεμε
Αγιου Μελετιου 37 Μικαελα
Βριλλησου 55 Αγαπη
Αχαρνων 85 Τζανιν
Φραντζη 47 Αλεξια
Βουρβαχη 19 και Δροσοπουλου 95 το highlight της απογευματινης βαρδιας η Αλινα σε δυο στουντιο μαζι!!Κουραγιο Αλινα μου
Επισης Σερβιων 26 Στεφανια
Αθανασιας 3 Σοφι
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37).
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Aγιου Μελετιου 37 Μικαελα
Βριλλησου 55 Βαρβαρα
Αχαρνων 85 Ρουσλανα
Φραντζη 47 Ευα
Δροσοπουλου 95 Νταρια
Βουρβαχη 19 η αγνωστη Χ!!Λετε να γινει η εκπληξη και σημερα να δουλεψει η Νταρια και στα δυο μαζι οπως η Αλινα χθες
Βριλλησου 55 Βαρβαρα
Αχαρνων 85 Ρουσλανα
Φραντζη 47 Ευα
Δροσοπουλου 95 Νταρια
Βουρβαχη 19 η αγνωστη Χ!!Λετε να γινει η εκπληξη και σημερα να δουλεψει η Νταρια και στα δυο μαζι οπως η Αλινα χθες
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Βούρβαχη 19 πρωϊνή βάρδια η Αλίνα!Βουρβαχη 19 η αγνωστη Χ!!Λετε να γινει η εκπληξη και σημερα να δουλεψει η Νταρια και στα δυο μαζι οπως η Αλινα χθες
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Συγγρου 144 Χαιντι μεχρι τις 5 και μετα Μαρθα η πολωνεζα
Τριγγετα 3 Αλεξια
Συγγρου 248 Καρμεν και μια ουγγαρεζα αγνωστου ονοματος
Ιακχου 7 Λινα και μετα Βερα
Ιπποκρατους 144 Συλβια πολωνεζα
Λελας Καραγιαννη 35 Σονια
Ισμηνης η γνωστη Σιμονα
Τριγγετα 3 Αλεξια
Συγγρου 248 Καρμεν και μια ουγγαρεζα αγνωστου ονοματος
Ιακχου 7 Λινα και μετα Βερα
Ιπποκρατους 144 Συλβια πολωνεζα
Λελας Καραγιαννη 35 Σονια
Ισμηνης η γνωστη Σιμονα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.897
- Πόντοι
- 13.165
ειδα τις δυο κριτικες για μελινα και εμμανουελα,γι αυτο λεμε ρε παιδια να διαβαζουμε ,και για τις δυο υπαρχουν κριτικες,για τη μελινα εχω γραψει οταν ηταν ιακχου,στην εμμανουελα επισης εχουμε αναφερθει πλειστακις
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν το νομίζω αλλά ποτέ βέβαια δεν ξέρει κανείς.Συγγρου 144 Χαιντι μεχρι τις 5 και μετα Μαρθα η πολωνεζα
Αγαπητέ PIATSAS μήπως γνωρίζουμε αν η www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,8143.0]Μάρθα η Πολωνέζα[/url] είναι η γνωστή κωλουρτζού που ήταν Φυλής και Μεταξουργίο?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δεν την ξερω την Μαρθα ποια ειναι αλλα μου φαινεται δυσκολο να εδινε κωλο στο Μεταξουργειο και τωρα να πηγε σε στουντιο!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αδελφέ αυτό περί Μεταξουργίου μην το υποτιμάς.Δεν την ξερω την Μαρθα ποια ειναι αλλα μου φαινεται δυσκολο να εδινε κωλο στο Μεταξουργειο και τωρα να πηγε σε στουντιο!
Έχουμε πετύχει γκόμενες που γαμιόντουσαν με 20 Ευρώ στην Ιάσωνος και μετά κάνανε μεταγραφές σε στούντιο και σε στρπτιζάδικα (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν μαγαρίζουμε )
Αν και γω νομίζω ότι πρόκειται περι απλής συνωνυμίας στο ψευδώνυμο.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δε το υποτιμαω το Μεταξουργειο,ειναι σχολειο μεγαλο,το οτι εδινε κωλο στα εικοσι ευρω μου ακουγεται καπως!
νομίζω ότι αναφέρεσαι σε άλλη μελίναειδα τις δυο κριτικες για μελινα και εμμανουελα,γι αυτο λεμε ρε παιδια να διαβαζουμε ,και για τις δυο υπαρχουν κριτικες,για τη μελινα εχω γραψει οταν ηταν ιακχου,στην εμμανουελα επισης εχουμε αναφερθει πλειστακις
φίλτατε.... ;)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Παιζει κανενα thread με τις μεταγραφες κοριτσιων απο μπουρδελα σε στουντιο η στριπτιτζαδικα η και το αντιστροφο??Αδελφέ αυτό περί Μεταξουργίου μην το υποτιμάς.
Έχουμε πετύχει γκόμενες που γαμιόντουσαν με 20 Ευρώ στην Ιάσωνος και μετά κάνανε μεταγραφές σε στούντιο και σε στρπτιζάδικα (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν μαγαρίζουμε )
Αν και γω νομίζω ότι πρόκειται περι απλής συνωνυμίας στο ψευδώνυμο.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αυτά τα γράφουμε στα thread των ενημερώσεων.Παιζει κανενα thread με τις μεταγραφες κοριτσιων απο μπουρδελα σε στουντιο η στριπτιτζαδικα η και το αντιστροφο??
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Eννοω ενα συγκεντρωτικο ρεπορταζ με αυτες που μας ερχονται στο μυαλο τοσα χρονια και τα μερη που εχουν δουλεψει.Αυτά τα γράφουμε στα thread των ενημερώσεων.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.897
- Πόντοι
- 13.165
αυτη που αναφερομαι εγω nick ηταν ελληνιδα,μελαγχροινηνομίζω ότι αναφέρεσαι σε άλλη μελίνα
φίλτατε.... ;)
με πολυ σεξι σωμα γυρω στα 40,εσυ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K