Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
καλησπέρα παιδιά...δεν υπάρχουν προγράμματα επειδή υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα..τα κορίτσια δεν ξέρουμε αν θα κοιμηθούμε σπίτι μας ή σε κανένα κρατητήριο...όμως μπόρα είναι και ελπίζουμε να περάσει.

Οκ γλυκια παολα.
Και εγω ελπιζω να περασει γρηγορα..

Τι να γινει με αυτους τους αχρηστους που μας κανουν "κουμαντο" θα τους φαμε στη μαπα..
Ξαφνικα τους χαλασε ο αγοραιος ερωτας.Ασε μη λεω τιποτε γαμωσταβριδια βραδιατικα..

Φιλακια..  :)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
καλησπερα παιδια γεια σου μωρο μου paola αφου μας τα κανουν αυτα τιποτα prive μαζι σου παιζει για οχι κουκλαρα μου εσυ
γλυκέ μου δεν είναι συζήτηση για forum αυτή..αλλά θα σου πώ πως αυτό δεν επιτρέπεται μέσα στα σπίτια θα επιτρέπεται έξω από αυτά?

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Οκ γλυκια παολα.
Και εγω ελπιζω να περασει γρηγορα..

Τι να γινει με αυτους τους αχρηστους που μας κανουν "κουμαντο" θα τους φαμε στη μαπα..
Ξαφνικα τους χαλασε ο αγοραιος ερωτας.Ασε μη λεω τιποτε γαμωσταβριδια βραδιατικα..

Φιλακια..  :)
να σου πώ αυτοί που έρχονται και παίρνουν την δουλειά τους κάνουν..κι εμείς αφού είναι εξουσία προσπαθούμε να τα αποφύγουμε τουλάχιστον αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο...άντε να δούμε...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
γλυκέ μου δεν είναι συζήτηση για forum αυτή..αλλά θα σου πώ πως αυτό δεν επιτρέπεται μέσα στα σπίτια θα επιτρέπεται έξω από αυτά?
Κατι δεν καταλαβα????οταν λες δεν επιτρεπεται πριβε μεσα στα σπιτια?????δηλ.στο δωματιο ειναι και....αλλοι???? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
δλδ τωρα εσυ καταλαβες τι θελει? :2funny:
γιατι εγω δεν... :think:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Κατι δεν καταλαβα????οταν λες δεν επιτρεπεται πριβε μεσα στα σπιτια?????δηλ.στο δωματιο ειναι και....αλλοι???? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
κατάλαβα λάθος. συγνώμη... το πριβέ όταν γυρίσω κι εγώ γιατί είμαι αποχή...

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι μωρο μου εχεις δικιο

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
λοιπόν αγοράκια μου εγω θα καληνυχτίσω...να δούμε και καμιά ταινία...και για οτιδήποτε νέο θα ενημερώσω...πολλά πολλά μακια

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
χτες βραδυ καρεα 30 ησαν 3...σαρα-μαρια -σοφια.
σημερα μεσημερι συγγρου 144 ηταν η τζουντι(καλα το ειπα?)......μπανικο μωρο και ομορφουλικο...απο υπηρεσιες δεν ξερω,γιατι δεν περασα-προτιμησα να το παιξω στοιχημα...αλλα τζιφος και εκει..πατωσα..πανε τα 60 ευρουλακια :headbang: :headbang: :tickedoff:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς τι παίζει με το μαγαζί στη Θησέως 365 (τζιτζιφιές,πάνω από μια καφετέρια)?

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε TARZAN να ρωτήσω...αυτή η σοφια στου καρέα 30, αξίζει τίποτα?

πως είναι?

MOUSIGETIS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες οι τιμες στα στουντιο πιανουν τα 60ευρω αρχικα απο 40 που ηταν, που ειναι ο ινκα..?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Kαρεας εχει 60 ευρω αλλα τα αλλα παραμειναν οσο εχει..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom