Καταθεση σημερα στην Τριγγετα 3...Κοπελλα μια καινουρια απο οτι μου ειπε η τσατσα Μαρια απο Σλοβενια.Με την πρωτη ματια δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα ,ηταν πιτσιρικα ξανθουλα καλο κορμακι αλλα οχι η μουναρα που θα ζαλιστεις....Στο διαστημα των δευτερολεπτων που μεσολαβει μεταξυ της πρωτης ματιας και της τελικης αποφασηςκαθοταν με ενα πλατυ χαμογελο και με κοιταγε ...Ενω παρολαυτα η πλαστιγγα εγειρε υπερ της αποχωρησης και ετοιμαζομουνα για να την κανω εγινε αποφασιστικη και καιρια παρεμβαση απο τσατσα :που πας ????θα το μετανιωσεις μου λεει με φωνη γεματη σιγουρια....Κοντοσταθηκα.Θες να ετοιμαζομαι να κανω καμμια μαλακια αναρωτηθηκα????
Κι αν ειναι κανενα κρυφο ταλεντο το μωρο????Κι αν σε βαλει κατω και ξεχασεις το ονομα σου????χιλιαδες οι σαβουρες που εχεις γαμισει τι θα γινει αν προστεθει αλλη μια???
Γυρναω με μιας και λεω με αποφασιστικοτητα στη τσατσα:Θα περασω!!!!Μπραβο γατε μου λεει....θα με θυμηθεις....
Ε....μαγκες ....την θυμηθηκα....Πραγματικο ταλεντο το μωρο!!!!!Μπηκε μεσα στο δωματιο και με πλακωσε σε κατι γλυψιματα σε ολο το σωμα που τρελλαθηκα!!!!
Δεν σταματαγε!!!!Μου φοραει σκουφο και μου κανει ενα τρομερο μπουκιτσι με χερια ,χωρις χερια, με ποδια, χωρις ποδια με οτι βαζετε στο μυαλο!!!!!!
τουλαχιστον δεκα λεπτα και δεν ειχε σκοπο να σταματησει.... μετα απο σκληρη μαχη καταφερα να της απομακρυνω το κεφαλι απο το εργαλειο για να προχωρησουμε σε αυτη καθαυτη τη πραξη....πολυ καλη η αποδοση της και σε αυτο τον τομεα ...εννοειται οτι εκανα ολες τις στασεις που μπορει να σκεφτει καποιος οχι απλα χωρις καμμια διαμαρτυρια ,αντιθετως μα περισση διαθεση.....Το κλου δε, ηταν οτι μετα απο καθε αλλαγη στασεως επρεπε απαραιτητα να μου ξανακανει πεοθηλασμο(απο μονη της!!!!!)
Ε....την γυρισα απο δω την γυρισα απο κει ηρθε απο πανω πηγε απο κατω...σε καποια φαση την....εχασα(πλακα κανω
)γρυλλιζε σα γατι και οχι με αυτες τις μαλακισμενες τις κραυγες που βγαζουν μερικες και νομιζεις οτι τις σφαζουν!!!!!
Ποσο να κρατηθω ο καημενος?????Εφτασα στο τελος της διαδρομης εν μεσω αποθεωσης!!!!
Ε...ξεκιναει να με σκουπιζει μετα να με ξαναφιλαει και να με ξαναγλειφει!!!! Πρεπει να ειχα κλεισει σιγουρα μισαωρο μεσα στο δωματιο και εχω την αισθηση οτι αν δεν σηκωνομουνα εγω να ντυθω......ακομα εκει θα ειμασταν
Πολυ καλη η εντυπωση απο το ολο πακετο (τσατσα.κοπελλα υπηρεσιες...)
Ηταν η πρωτη μου φορα στο συγκεκριμενο μαγαζι και σιγουρα θα ξαναπαω για την συγκεκριμενη!!!!!!!!Να αναφερω το μονο αρνητικο οτι δεν υπαρχει σχεδον καθολου συνεννοηση γιατι μιλαει ελαχιστα αγγλικα και ακομα λιγοτερα ελληνικα!!!!!!αλλα το υπερκαλυπτει με την πολυ καλη της αποδοση!!!!!!!