Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Μήπως υπάρχει κάποια πληροφόρηση για Φένια (Αλυσίδα Συγγρού-Ισμήνης-Τριγγέτα) καθώς και για την Εμανουέλα της ίδιας αλυσίδας?
για την πρώτη δεν αναφέρεται κάτι στο search και για τη δεύτερη οι αναφορές δεν ξεκαθαρίζουν ηλικία και σωματότυπο.

Παραθέτω πρόσφατη κριτική μου για την Εμμανουέλλα:

Όσον αφορά την ηλικία δεν μπορώ να κάνω σωστή εκτίμηση - σίγουρα όμως δεν την έχουν πάρει τα χρόνια. Από κόρμί όμως ...Θάνατος!!!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Παραθέτω πρόσφατη κριτική μου για την Εμμανουέλλα:

Όσον αφορά την ηλικία δεν μπορώ να κάνω σωστή εκτίμηση - σίγουρα όμως δεν την έχουν πάρει τα χρόνια. Από κόρμί όμως ...Θάνατος!!!
Partagas (ΩΡΑΙΟ nick!) ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια. Επειδή το "Θάνατος" είναι υποκειμενικό, μήπως μπορείς να προσδιορίσεις αν πρόκειται για λεπτή ή νταρντάνα, για ψηλή ή κοντή, για πρόσωπο γλυκό σκυλέ ή αδιάφορο?

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
ψηλή νταρντάνα με ωραίες αναλογίες...
Μελαχροινή με πρόσωπο ψιλοαδιάφορο (για μένα). Καλό βυζί χωρίς να είναι πολύ μεγάλο.
Αλλά όλα τα λεφτά είναι τα μακριά πόδια της (ειδικά όταν της τα φέρνεις στα αυτιά της  :dancing:) και η πλάτη αεροδρόμιο στα 4.

Sorry για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά τώρα συνδέθηκα πάλι...

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδές χαιρετώ,

προχθές το βράδυ επισκέφθηκα Καρέα 30. 2 κορασίδες, Σάρα και Μαρία.

Νομίζω τη δεύτερη αξίζει κανείς να τη δοκιμάσει.Απίστευτο κω.......

Εψαχνα Λίντα και Σίσυ..Γνωρίζεις κανείς κάτι?

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
επιστροφη απο ευα(φραντη)φανερα ξενερωμενη απο την φαση... και αυτο περναει και στον πελατη... αυριο πρωι βριλησου 57... α.. και οσοι την γουσταρετε πολυ,τρεξτε να προλαβετε τα ζυζακια τησ.. γιατι συντομα σταματαει...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καταθεση σημερα στην Τριγγετα  3...Κοπελλα μια καινουρια απο οτι μου ειπε η τσατσα Μαρια απο Σλοβενια.Με την πρωτη ματια δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα ,ηταν πιτσιρικα ξανθουλα καλο κορμακι αλλα οχι η μουναρα που θα ζαλιστεις....Στο διαστημα των δευτερολεπτων που μεσολαβει μεταξυ της πρωτης ματιας και της τελικης αποφασηςκαθοταν με ενα πλατυ χαμογελο και με κοιταγε ...Ενω παρολαυτα η πλαστιγγα εγειρε υπερ της αποχωρησης και ετοιμαζομουνα για να την κανω εγινε αποφασιστικη και καιρια παρεμβαση απο τσατσα  :που πας ????θα το μετανιωσεις μου λεει με φωνη    γεματη  σιγουρια....Κοντοσταθηκα.Θες να ετοιμαζομαι να κανω καμμια μαλακια αναρωτηθηκα????
Κι  αν ειναι κανενα κρυφο ταλεντο το μωρο????Κι αν σε βαλει κατω και ξεχασεις το ονομα σου????χιλιαδες οι σαβουρες που εχεις γαμισει τι θα γινει αν προστεθει αλλη μια???
Γυρναω με μιας και λεω με αποφασιστικοτητα στη τσατσα:Θα περασω!!!!Μπραβο γατε μου λεει....θα με θυμηθεις....
Ε....μαγκες ....την θυμηθηκα....Πραγματικο ταλεντο το μωρο!!!!!Μπηκε μεσα στο δωματιο και με πλακωσε σε κατι γλυψιματα σε ολο το σωμα που τρελλαθηκα!!!!
Δεν σταματαγε!!!!Μου φοραει σκουφο και μου κανει ενα τρομερο μπουκιτσι με χερια ,χωρις χερια, με ποδια, χωρις ποδια με οτι βαζετε στο μυαλο!!!!!!
τουλαχιστον δεκα λεπτα και δεν ειχε σκοπο να σταματησει.... μετα απο σκληρη μαχη  καταφερα να της απομακρυνω το κεφαλι απο το εργαλειο για να προχωρησουμε σε αυτη καθαυτη τη πραξη....πολυ καλη η αποδοση της και σε αυτο τον τομεα ...εννοειται οτι εκανα ολες τις στασεις που μπορει να σκεφτει καποιος οχι απλα χωρις καμμια διαμαρτυρια ,αντιθετως μα περισση διαθεση.....Το κλου δε, ηταν οτι μετα απο καθε αλλαγη στασεως  επρεπε απαραιτητα να μου ξανακανει πεοθηλασμο(απο μονη της!!!!!)   
Ε....την γυρισα απο δω την γυρισα απο κει ηρθε απο πανω πηγε απο κατω...σε καποια φαση την....εχασα(πλακα κανω :2funny: :2funny: :2funny:)γρυλλιζε σα γατι και οχι με αυτες τις μαλακισμενες τις κραυγες που βγαζουν μερικες και νομιζεις οτι τις σφαζουν!!!!!
Ποσο να κρατηθω ο καημενος?????Εφτασα στο τελος της διαδρομης εν μεσω αποθεωσης!!!!
Ε...ξεκιναει να με σκουπιζει μετα να με ξαναφιλαει και να με ξαναγλειφει!!!! Πρεπει να ειχα κλεισει σιγουρα μισαωρο μεσα στο δωματιο και εχω την αισθηση οτι αν δεν σηκωνομουνα εγω να ντυθω......ακομα εκει θα ειμασταν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ καλη η εντυπωση απο το ολο πακετο (τσατσα.κοπελλα υπηρεσιες...)
Ηταν η πρωτη μου φορα στο συγκεκριμενο μαγαζι και σιγουρα θα ξαναπαω για την συγκεκριμενη!!!!!!!!Να αναφερω το μονο αρνητικο οτι δεν υπαρχει σχεδον καθολου συνεννοηση γιατι μιλαει ελαχιστα αγγλικα και ακομα λιγοτερα ελληνικα!!!!!!αλλα το  υπερκαλυπτει με την πολυ καλη της αποδοση!!!!!!!

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
hristidis σωστός,έκανα αναφορά και στην κριτική σου στα studio.
Παίδες να ρωτήσω κάτι άλλο,έχουμε κανένα νέο από Τζίνα (Καρέα ) ή Χριστίνα ( γερμανίδα από τρίγωνο Τριγγέτα,Συγγρού,Ισμήνης)??

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
hristidis σωστός,έκανα αναφορά και στην κριτική σου στα studio.
Παίδες να ρωτήσω κάτι άλλο,έχουμε κανένα νέο από Τζίνα (Καρέα ) ή Χριστίνα ( γερμανίδα από τρίγωνο Τριγγέτα,Συγγρού,Ισμήνης)??
Στο τρίγωνο σήμερα δουλεύουν Χριστίνα, Ζανέτ, Ντέλια μετά από τηλεφωνική διερεύνηση. Για τη Χριστίνα υπάρχει κάποια περιγραφή γιατί δε την έχω συναντήσει?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Στο τρίγωνο σήμερα δουλεύουν Χριστίνα, Ζανέτ, Ντέλια μετά από τηλεφωνική διερεύνηση. Για τη Χριστίνα υπάρχει κάποια περιγραφή γιατί δε την έχω συναντήσει?
Ακυρη η ερώτηση για Χριστίνα. Υπάρχουν κριτικές και περιγραφή στο Ισμήνης.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καταθεση σημερα στην Τριγγετα  3...Κοπελλα μια καινουρια απο οτι μου ειπε η τσατσα Μαρια απο Σλοβενια.Με την πρωτη ματια δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα ,ηταν πιτσιρικα ξανθουλα καλο κορμακι αλλα οχι η μουναρα που θα ζαλιστεις....Στο διαστημα των δευτερολεπτων που μεσολαβει μεταξυ της πρωτης ματιας και της τελικης αποφασηςκαθοταν με ενα πλατυ χαμογελο και με κοιταγε ...Ενω παρολαυτα η πλαστιγγα εγειρε υπερ της αποχωρησης και ετοιμαζομουνα για να την κανω εγινε αποφασιστικη και καιρια παρεμβαση απο τσατσα  :που πας ????θα το μετανιωσεις μου λεει με φωνη    γεματη  σιγουρια....Κοντοσταθηκα.Θες να ετοιμαζομαι να κανω καμμια μαλακια αναρωτηθηκα????
Κι  αν ειναι κανενα κρυφο ταλεντο το μωρο????Κι αν σε βαλει κατω και ξεχασεις το ονομα σου????χιλιαδες οι σαβουρες που εχεις γαμισει τι θα γινει αν προστεθει αλλη μια???
Γυρναω με μιας και λεω με αποφασιστικοτητα στη τσατσα:Θα περασω!!!!Μπραβο γατε μου λεει....θα με θυμηθεις....
Ε....μαγκες ....την θυμηθηκα....Πραγματικο ταλεντο το μωρο!!!!!Μπηκε μεσα στο δωματιο και με πλακωσε σε κατι γλυψιματα σε ολο το σωμα που τρελλαθηκα!!!!
Δεν σταματαγε!!!!Μου φοραει σκουφο και μου κανει ενα τρομερο μπουκιτσι με χερια ,χωρις χερια, με ποδια, χωρις ποδια με οτι βαζετε στο μυαλο!!!!!!
τουλαχιστον δεκα λεπτα και δεν ειχε σκοπο να σταματησει.... μετα απο σκληρη μαχη  καταφερα να της απομακρυνω το κεφαλι απο το εργαλειο για να προχωρησουμε σε αυτη καθαυτη τη πραξη....πολυ καλη η αποδοση της και σε αυτο τον τομεα ...εννοειται οτι εκανα ολες τις στασεις που μπορει να σκεφτει καποιος οχι απλα χωρις καμμια διαμαρτυρια ,αντιθετως μα περισση διαθεση.....Το κλου δε, ηταν οτι μετα απο καθε αλλαγη στασεως  επρεπε απαραιτητα να μου ξανακανει πεοθηλασμο(απο μονη της!!!!!)   
Ε....την γυρισα απο δω την γυρισα απο κει ηρθε απο πανω πηγε απο κατω...σε καποια φαση την....εχασα(πλακα κανω :2funny: :2funny: :2funny:)γρυλλιζε σα γατι και οχι με αυτες τις μαλακισμενες τις κραυγες που βγαζουν μερικες και νομιζεις οτι τις σφαζουν!!!!!
Ποσο να κρατηθω ο καημενος?????Εφτασα στο τελος της διαδρομης εν μεσω αποθεωσης!!!!
Ε...ξεκιναει να με σκουπιζει μετα να με ξαναφιλαει και να με ξαναγλειφει!!!! Πρεπει να ειχα κλεισει σιγουρα μισαωρο μεσα στο δωματιο και εχω την αισθηση οτι αν δεν σηκωνομουνα εγω να ντυθω......ακομα εκει θα ειμασταν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ καλη η εντυπωση απο το ολο πακετο (τσατσα.κοπελλα υπηρεσιες...)
Ηταν η πρωτη μου φορα στο συγκεκριμενο μαγαζι και σιγουρα θα ξαναπαω για την συγκεκριμενη!!!!!!!!Να αναφερω το μονο αρνητικο οτι δεν υπαρχει σχεδον καθολου συνεννοηση γιατι μιλαει ελαχιστα αγγλικα και ακομα λιγοτερα ελληνικα!!!!!!αλλα το  υπερκαλυπτει με την πολυ καλη της αποδοση!!!!!!!

γαμω τις σκυλες πρεπει να ειναι αυτη η σλοβενα
γκαβλωσα λεμε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
γαμω τις σκυλες πρεπει να ειναι αυτη η σλοβενα
γκαβλωσα λεμε
Κοιτα...μην αποκλειεις το γεγονος να πας και φευγοντας να με....βριζεις!!!!!
Αυτα τα θεματα ειναι καθαρα ..υποκειμενικα  ...
Παντως το αντικειμενικο ειναι οτι σιγουρα προσπαθει με φιλοτιμο να σε κανει να περασεις καλα και με ανεση χρονου.....οχι σαν κατι αλλα οργια που θεωρουν οτι σου εκαναν ...χαρη που πηγαν μαζι σου!!!!!!!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Πάντως η Μαρία εμφανισιακά χάνει και από πρόσωπο και από άκρα. Από service καλή πρός πολύ καλή και αν της το ζητήσεις πιπώνει μεταξύ στάσεων (π.χ. από Κολιάτσου μέχρι Αλσος Παγκρατίου :cheesy:). Αν όμως έχεις καλή επαφή με Ζανέτ η ακόμη και με την ψυχροαμήχανη κορμάρα Μόνικα μπορεί να μη θεωρήσεις ότι υπερτερεί η Μαρία ούτε στο service (το παρατραβάω τώρα με τη Μόνικα αλλά τέσπα). Οπως λέει και ο hristidis είναι τελείως υποκειμενικό.

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες διαβασα κριτική για την Κωνσταντίνα στην Βριλλησού 55,και ο φιλος flabflamber λεει πως η κοπέλα που φαινεται στην αρχική φοτο του site με το ασπρο μαγιώ ειναι η ιδια.Το εχει παρατηρήσει καποιος άλλος αυτο??...λιγο μουφα μου ακουγεται κοπελα να εχει βάλει την φοτό της σε τετοια κραυγαλέο σημείο.Πάντως αμα είναι αυτη ειναι και πολύ μουναρα  :boobies:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
ΔΕΝ είναι αυτή. ;)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Περίεργη νύχτα χτές.....αρκετά μαγαζιά κλειστά.....όργανα της τάξης να τιμούν το μεροκαματό τους και να προσπαθούν να προλάβουν άλλα όργανα της τάξης που ήθελαν να τιμήσουν το νόμιμο μεροκαματό τους....πελάτες να βγαίνουν από τα δωμάτια με τα σώβρακα και κοπέλες με τα ρούχα της δουλείας να μπαίνουν σε αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια βιαστικά....μπορεί να μην γάμησα τελικά αλλά η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη....

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Παιδιά καλησπέρα. θα ήθελα να ενημερώσω ότι λόγο εξόρμησης των :police: :police: :police: :police: το πρόγραμμα στο studio KamaSutra (Φραντζή 47) αλλάζει. Από τις 17.30 και μέχρι τις 5.00 το πρωί θα είναι η Κωνσταντίνα.. φιλιά πολλά.. :-* :-* :-* :-*

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.969
Πόντοι
5.235
Μαγκες μολις γυρισα απο μια συντομη βολτα και ενημερωνω
Καρεα 30 πιτσιρικα , ρουμανα, καστανη, γλυκο προσωπο, αδυνατο σωμα(τιποτα το ιδιαιτερο), δουλευει 2-3 μερες εκει, φρεσκο πραμα
Βουλιαγμενης(Δαφνη) διπλα στο sex shop κλειστο το μαγαζι
Ιππωνακτος 14 ονομα Ντιανα ψηλη μελαχρινη ψιλοαχαρη, αδιαφορη

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι απιστευτο μεχρικαι αδεια απο την δουλεια εχω κανονισει για να πεταχτω
πω πω γκαντεμης που ειμαι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom