plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Μια Μονικα Αλβανιδα απο πορνομολ Ιάσονος 39 που δουλευε περσυ, ξερει κανενας που δουλευει τωρα;
Α για να δω….καλα αυτή η Βαλέρια από Αριστοτέλους 5 τι θωρηκτο είναι αυτή?
καμία σχέση με τις φωτογραφίες
Είδα! Εννοείται ότι δεν πρόκειται να δεις την κοπέλα απο τις φωτογραφίεςΑ για να δω….
ναι σιγουρα αλλά όχι και το Αβέρωφ τύπεΕίδα! Εννοείται ότι δεν πρόκειται να δεις την κοπέλα απο τις φωτογραφίες
Σιδεράκια και πλαστικό;;; ... ευχαριστώ ΔΕΝ θα πάρωη Κένταλ από Deluxe καλό petite κορμάκι, με σιδεράκια και ενισχυμένο μπροστινό σύστημα.
τιμήθηκε από συναγωνιστη με θετικές εντυπώσεις, μην περιμένετε όμως παπάδες.
σιγά μη δώσουμε λεφτά να δώσουμε ορθοδοντικό λούτσο στο μπάζοΣιδεράκια και πλαστικό;;; ... ευχαριστώ ΔΕΝ θα πάρω
Ε καλα μη κρινετε απο μια περιγραφη καποιου αλλου...δειτε πρωτα με τα ματια σας..ρωτηστε τι προγραμμα κανει..δοκιμαζεις αν σου κανει το " κλικ" κ βλεπεις...Σιδεράκια και πλαστικό;;; ... ευχαριστώ ΔΕΝ θα πάρω
Α για να δω….
Μια σύντομη περιγραφή για εμφάνιση ;ναι σιγουρα αλλά όχι και το Αβέρωφ τύπε
γουάτ ιζ χερ νέιμ?νιου αντίσιον φορ αντιξιον οβ δη επισκεπταζ
νταρντανόχοντρηΜια σύντομη περιγραφή για εμφάνιση ;
μαζεύει νέο κουμπαρά;Τρομάξατε τον Κάρλος το Τσακάλι και σταμάτησε τις κριτικές. Ντροπή σας μύστες μου.
Εσυ ολο εποχουμενος εισαι δε σταματας και ποτε να μπεις να ριξεις μια ματια , τσαμπα ειναι δε σε χρεωνουν το ματιΣήμερα Τετάρτη και ώρα 22.15 πέτυχα ανοιχτό το στούντιο Κασσάνδρας 8Γ1, τη δεξιά πόρτα όπως κοιτάμε. Ανοιχτά ήταν επίσης τα νο. 8Γ3, 3, 6, όπως επίσης και όλα στο νο.4 - και οι τέσσερεις πόρτες. Το 4Α υπόγειο μάλλον με λατινάκια
Έχω πολύ καιρό να πετύχω ανοιχτό το 8Γ1, από την άνοιξη του 2023 που δούλεψε για μικρό διάστημα με την Άνναμπελ του Κηφισού 30/60 (και πιο παλιά Φυλής) και κα'να δυο ασιάτισσες.
Στο άλλο σάιτ κάποιος έγραψε ότι μπήκε και είδε λατίνα.
Ήμουν εποχούμενος και δεν προλάβαινα να σταματήσω για αυτοψία. Εάν κανείς μπήκε, εάν έχει οποιαδήποτε πληροφορία για κορίτσια, ωράρια, αν είναι καινούριο ή παράρτημα αλυσίδας κ.λπ. ας γράψει δυο λόγια.
ε μα δεν προλάβαινα. Τις προάλλες μπήκα στο 4Α κι έκανα αυτοψία και στο υπόγειο όπου είχε ένα λατινάκι και στο πάνω με τις κινεζούλες. Έγραψα τίποτα; δεν θυμάμαι.Εσυ ολο εποχουμενος εισαι δε σταματας και ποτε να μπεις να ριξεις μια ματια , τσαμπα ειναι δε σε χρεωνουν το ματι
Μπήκα εχτές κι εγώ από περιέργεια γιατι ειχα καιρο να το πετυχω ανοιχτο. Μια κοπελα λατινα και μια τσατσα που εχω πετυχει προσφατα ΜελαντιαςΣήμερα Τετάρτη και ώρα 22.15 πέτυχα ανοιχτό το στούντιο Κασσάνδρας 8Γ1, τη δεξιά πόρτα όπως κοιτάμε. Ανοιχτά ήταν επίσης τα νο. 8Γ3, 3, 6, όπως επίσης και όλα στο νο.4 - και οι τέσσερεις πόρτες. Το 4Α υπόγειο μάλλον με λατινάκια
Έχω πολύ καιρό να πετύχω ανοιχτό το 8Γ1, από την άνοιξη του 2023 που δούλεψε για μικρό διάστημα με την Άνναμπελ του Κηφισού 30/60 (και πιο παλιά Φυλής) και κα'να δυο ασιάτισσες.
Στο άλλο σάιτ κάποιος έγραψε ότι μπήκε και είδε λατίνα.
Ήμουν εποχούμενος και δεν προλάβαινα να σταματήσω για αυτοψία. Εάν κανείς μπήκε, εάν έχει οποιαδήποτε πληροφορία για κορίτσια, ωράρια, αν είναι καινούριο ή παράρτημα αλυσίδας κ.λπ. ας γράψει δυο λόγια.