Χθεσινή βόλτα γκάζι και δάφνη. Κασσάνδρας 6 Έλεν και Ταμάρα. Έλεν αδιάφορη,αλλά Ταμάρα...εκφυλη φάτσα, τρομερό κορμί. Άρχισε η τσατσά τα είναι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο, έχει πολλές καλές κριτικές στο σάιτ. Βγαίνω για λίγο έξω να δω αν όντως έχουν γράψει για αυτήν.. παπάς. Ένστικτο αυτοσυγκράτησης μιας και για να πετύχεις λατίνα αξιόμαχη είναι δύσκολο. Αν πάντως έχει δοκιμάσει κανείς ας πει. Κασσάνδρας 8γ Αιρα /Αιλα κάπως ετσι. Λεπτό σκαρί περίεργο χρώμα δέρματος, μιγάδα την λες...Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν μου άρεσε η όχι. Στο σύνολο που συμπαθητική. Κασσάνδρας 4β Μαλβίνα. Περνα σε λίγο αγάπη μόλις ήρθα μου λέει. Ναι δεν θα παραλείψω. Ωραίο κορμί τρελή κωλαρα αλά τι να το κάνεις.
Ισμήνης 2 Λατινοκρατία πέντε στο σύνολο. Σελεστε. Ο κωλος από το υαλουρονικο έχει γίνει σαν αερόστατο. Αν βρει σε καμία αιχμηρή γωνιά θα την ψάχνουμε στο διάστημα. Αδιάφορη.
Βαλέρια τπτ το ιδιαίτερο.
Καμίλα. Καλό κορμί με μπόλικο pvc και περίεργη φάτσα.
Λουνα. Κοντοπουτανο με μπόλικο πλαστικό και αυτή προσωπάκι άγριο προς στο όμορφο. Καλό κορμάκι και αυτή. Τέλος Μία. Πολύ όμορφο μουτράκι, ανύπαρκτο βυζί, ωραίο δροσερό κορμάκι. Έβγαζε μια καυλωτικη αθωότητα αλλά έλλειψη κριτικών δεν λύγισα. Αν έχει δοκιμάσει κανείς ας γράψει.
Τέλος είχα περάσει να δω και την katy. Κεφατη και γτ να μην είναι αφού είχε δωμάτιο το ένα μετά το άλλο. Καλό μάρκετινγκ εξαιρετικη αρπαχτη. Το σωματακι της ωραίο πετιτ όπως ήταν και παλιά. Το τρομερό άλλοτε κωλαρακι της δείχνει ελαφρώς τα σημάδια του χρόνου. Δεν πέρασα γτ βαριομουν την αναμονή.
Όντως κορμαρα η Ταμάρα, με πολύ όμορφο πρόσωπο και έκφυλο βλέμμα, δεν τόλμησα να αντισταθώ.
Δυστυχώς όμως.. άνθρακες ο θησαυρός!
Ήταν… αλοιφή από τα ξύδια! Μιλάμε για … ντέφι απ τα λίγα! Μου το ‘πε κιόλας… «είμαι μεθυσμένη, συγγνώμη.» Τι να το κάνω τότε; Το πενηντάρικο ειχε ήδη φύγει…
Πίπα με δόντι. Κάθεται μετά μπρούμυτα σανίδα, δεν είχε δύναμη να κάτσει καν στα γονατα! Στο ιεραποστολικό μετά βρωμουσε αλκοόλ. Η εκτόνωση ήρθε, αλλά με δυσκολια.
Αφού τελειώσαμε με παρακαλαγε να την… πληρώσω κιόλας! Πλήρωσα της λέω. Δώσε μου δέκα ευρώ μου λέει!
Μετά κάνει κανα δεκάλεπτο να ξαναφορέσει τα παπούτσια της και να σηκωθεί. Η τσατσα να βαράει την πόρτα.Σουρεαλ καταστάσεις! Χαχα
Ντιρλα πουτανα… ομολογουμένως… πρώτη φορά που πήρα στη στουντιοκαριερα μου (που δεν τη λες μικρή)!
Παρα τη φόλα, το παίρνω ως εμπειρία πάντως. Δεν τα κλαψα δλδ τα λεφτά, αλλά και δεν θελω να το ξαναζήσω.
Μου ειπε ότι φεύγει. Δεν καταλαβα αν θα ξαναγυρίσει.
Αν την πετύχαινα πάλι, νηφάλια ομως, θα την ξαναδοκίμαζα. Ωραίο κορμι με φοβερή επιδερμίδα. Και γλυκιά παρουσία. Με καλη συμμετοχή θα αξιζει σίγουρα!
Αυτά