Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Να συμπληρώσω,απ το Συγγρού 232 λείπει μόνο ένα μεγάλο ξύλινο εκκρεμές. Να βαράει μέσα στην καταχνιά και να σου κόβεται το αίμα.
Μέσα στους επισκέπτες σίγουρα είναι και ο Σίας ,που προφανώς τον έφαγε στον πρωκτο με τα μεγάλα προγράμματά του τις προάλλες. Γι αυτό λουφάζει τώρα.Και να φτιάξουμε και τους επισκέπτες, οι οποίοι μας γράφουν στα παπάρια τους? Οτι θες σε πμ
Μέσα στους επισκέπτες σίγουρα είναι και ο Σίας ,που προφανώς τον έφαγε στον πρωκτο με τα μεγάλα προγράμματά του τις προάλλες. Γι αυτό λουφάζει τώρα.
ε μη μου πεις οτι τον φολιασεΟριακά καλά....
Χρειάζεται ένας εθελοντής γαμικάζι να πάει να δει τί παίζει τώρα. Να θυσιαστεί για το καλό του νήματος.ε μη μου πεις οτι τον φολιασε
ωριαίο πρόγραμμα με 5 νοματαίους, να πάει για συρραφή μετά, μπουκωμένη δε θα μπορεί να βγάλει κιχ. Δεν είναι άσχημη ιδέα. Θα πάρω και φωτιστικό μαζί για το δωμάτιο.Ε τότε να κανονίσουμε όλοι μαζί να σκάσουμε σαν τους Ντάλντον στο μαγαζί της!
Άρτεμις, Σ232, Μ50, και το πρώτο λαρύγγι...Μάγκες καλησπέρα. Επειδή δεν γνωρίζω καλά τον χώρο των studios έχετε να προτείνετε τις top που κάνουν λαρυγγοτα ή έστω ντιπ θροατ τσιμπούκια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εγώ πάντως λέω να πας στη γνωστή για να τελειώνουμε. Άκουσα ότι δεν έχει πολύ κόσμο τελευταίαΚανένας παλαιός έχει καμία καινούργια πρόταση; Δεν ξέρω που να πάω. Έπαθα πουτανοκορεσμό.
Την Αναΐδα σήμερα την έχουν στου διαόλου τη μάνα.
Μήπως να πάω εδω;
Ποσο να πάω ακομα;Εγώ πάντως λέω να πας στη γνωστή για να τελειώνουμε. Άκουσα ότι δεν έχει πολύ κόσμο τελευταία
Εσύ τρώγεσαι να φας παρά. Δεν βλέπεις εδώ ότι υπάρχει μιζερια; Καίμε 50αρια συνεχεια. Τα στούντιο είναι γαμησι μπουρδέλου στο 50αρι.Συναδελφοι που βλεπω τα στουντιο και το προγραμμα τους? υπαρχουν και καπου φωτογραφιες απο τις κοπελες? αν και θα απεχουν αρκετα πιστευω
αχ αυτα διαβαζα και λεω να παω σε 150-200 (κατερινα20) και να εχω το κεφαλι μου ησυχοΕσύ τρώγεσαι να φας παρά. Δεν βλέπεις εδώ ότι υπάρχει μιζερια; Καίμε 50αρια συνεχεια. Τα στούντιο είναι γαμησι μπουρδέλου στο 50αρι.
Αν έχεις να διαθέσεις και έχεις υπ όψιν σου κάτι σε βίζιτα, μην το σκέφτεσαι. Καμία σχέση. Άνεση χρόνου, δύο μανίκια . Εφόσον,ξαναλέω,ξέρεις που πας. Γιατί και στη βίζιτα δεν είναι ρόδινα.αχ αυτα διαβαζα και λεω να παω σε 150-200 (κατερινα20) και να εχω το κεφαλι μου ησυχο
κι εμένα με ψήνει αλλά έχει πολύ σκαλοπάτι το 60 για να πάω και να φύγω άπραγος. Αν δεν είναι όπως στις φώτοζ και το βίντεο δεν μπαίνω. Κι αν μπω 50 50 να τα κλάψω με τη γαλλίδα.Κανένας παλαιός έχει καμία καινούργια πρόταση; Δεν ξέρω που να πάω. Έπαθα πουτανοκορεσμό.
Την Αναΐδα σήμερα την έχουν στου διαόλου τη μάνα.
Μήπως να πάω εδω;
Απ ότι ακούω εμφανισιακά πάνω κάτω εκεί παίζει. Έχει και βίντεο το σαιτ του στουντιο. Όχι εκείνο το παλιό με την λεπτή σφιχτή κωλαρα. Ψώμωσε καπως ακουωκι εμένα με ψήνει αλλά έχει πολύ σκαλοπάτι το 60 για να πάω και να φύγω άπραγος. Αν δεν είναι όπως στις φώτοζ και το βίντεο δεν μπαίνω. Κι αν μπω 50 50 να τα κλάψω με τη γαλλίδα.
Αδελφέ γιατί να το ρισκάρεις και δε πας στα σίγουρα? Η Μαλβινάρα νομίζω δουλεύει σήμερακι εμένα με ψήνει αλλά έχει πολύ σκαλοπάτι το 60 για να πάω και να φύγω άπραγος. Αν δεν είναι όπως στις φώτοζ και το βίντεο δεν μπαίνω. Κι αν μπω 50 50 να τα κλάψω με τη γαλλίδα.