Καλησπερα παιδια στην παρέα σας θέλω τα φώτα σας επειδή μενω εξωτερικό και κατεβαίνω στα γρήγορα έχω εδώ και καιρό μπορεί και πανω απο χρόνο μπανισει μια κοπέλα Amanda την λένε φαίνεται να έχει μεγάλο κωλο αυτό που ήθελα την είχα δει και πιο παλιά με άλλο όνομα όχι αμαντα δεν το θυμάμαι οπότε θα τη ξέρετε εσείς δουλευει Αριστοτέλους 6 στο de luxe de Paris αυτά τα 3 λοιπόν θα ήθελα είτε σε προσωπικό μήνυμα να με πεις κάποιος τη εμπειρία του είτε εδώ είμαι από Θεσσαλονίκη θα ανεβω μόνο για αυτή έως Αθήνα αμα αξίζει αλλιώς κάτι παρομοιο οποίος θέλει να προτεινει αλλά αλήθεια δεν ξέρω γιατί κόλλησα θέλω να τη δω από κοντά δεν δείχνουν κ φάτσα στο σαιτ θα εκτιμουσα πολυ κάποιες γνώμες η όσοι την εειδαν
Ειναι ψηλη καπου 1.75 αλλα πιο φορτωμενη σε κιλα απο κοντα , δεν εχω περασει , σε σαλοναρισματα την εχω τρακαρει αρκετα . Ρουσλανα τη λεγαν με το αλλο ονομα και δουλευε στο κασ.6 κτλ , κριτικες εχει διφορουμενες ( καλες - κακες ), προσωπικα θα σου λεγα μη τραβηξεις χαρτι . Ευχαριστη στο σαλοναρισμα αλλα ταξιδι για να κοψεις κορδελα στο μουνι μιας πουτανας δεν αξιζει , ακομα και τις καλυτερες συστασεις να χει δε ξερεις πως θα κατσει η φαση
Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζετε κάποιο καλό στούντιο όπου να παίζει λεσβιακό μεταξύ των κοριτσιών που δουλεύουν; Ότι πληροφορίες έχετε ευπρόσδεκτες!!!
Πεταμενα λεφτα τα λεσβιακα σε στουντιο , κλεψιμο χρονου αβερτα κ αρπαχτη η φαση, καλυτερα ειναι ακομα κ τα υποτυπωδη που κανουν σε πιστες στριπ . Η Ιζαμπελα απο κηφισο το δουλευει το εργο αλλα ψαξου για ανεξαρτητες καλυτερα που πανε ντουετο και εχουν αγγελιες ή εστω απο γραφεια , αυτα θελουν ξενοδοχειο κ χρονο
Οπωσδηποτε να σαι ξεκαθαρος απο οπου κι αν ψαρεψεις οτι θελεις γλωσσοφιλα κ γλειφομουνι μεταξυ τους γιατι αλλιως χαιδευονται κ χαριεντιζονται μονο κ παπαλα