https://*****/en/studio/770-Crystal Queens
Στελλα μικρο κοριτσακι δειχνει αβγαλτο εντελως, απλη κοπελα πολυυυ απλη με κανονικο σωματοτυπο οχι να πετανε δεξια και αριστερα πραγματα, πολυ μετριο προσωπο και ναι ειναι αυτο που βλεπουμε στις φωτο αλλα σωματικα ειναι επεξεργασμενες πολυ, δεν ειναι ετσι απο κοντα.
Σαλόμι που για αυτην πηγα, ειδα μια κοπελιτσα διαφορετικη απο τις φωτο διοτι και εδω επεξεργασμενες. Φατσικα η ιδια ειναι απλα οι φωτο τη δειχνουν ποιο γυμνασμενη ποιο σφιχτο κορμι απο αυτο που θα δειτε διοτι βυζι κωλος πεσμενα και οχι στη θεση τους που θα επρεπε γιατι ειναι μικρουλα η κορασις.
Παυλινα, εδω γελαμε. Κοντο, χοντρο, γιουβαρλακι κανονικο που μαλιστα ειχε και μεγαλο προγραμμα απο οτι μου ειπε η ευγενεστατη υπηρεσια να το πω και αυτο.Μου ειπε αυτες εχουν πέραση γιαυτο τις φερνουν και με εμενα να σκαω στα γέλια, ομολογουμενος δεν το γνωριζα οτι ειμαστε τοσο σαβουρηδες.
Επομενη σταση στη βουλιαγμενης 238 νομιζω ηταν, να δω τη Βικτωρεια. Ψηλη κοπελα με αγυμναστο σωματοτυπο και καραμετριο προσωπο.Δεν ηταν για στουντιο αλλα για φυλης ταμάμ.Οι φωτο επισης επεξεργασμενες που τη δειχνουν καλλιγραμμη με ομορφο δερματακι λείο, με βυζι να εχει σχεδιο δάκρυ κτλ ενω δεν ειναι ετσι καμια σχεση με τις φωτο.Οχι χοντρη, ειναι οπως φωτο αλλα δεστο σε αγυμναστο και να μην υπαρχει η λάμψη και αυτο το τοσο πολυ νεανικο.
Ξενερωσα και εφυγα για στουντελα λιοσιων που γαμησα στον οροφο την Καρολινα.
Πετιτ κοριτσι οπως το λεω κοριτσι με υπεροχο κωλί, βυζακια στητα, καλος σωματοτυπος με μετριο προσωπο και μαλλια αφάνα και γυαλιά. Καλο παρουσιαστικο θα ελεγα. Το μεγαλο της ατού ειναι το στενοοοοοο μουνι της που παρολο βαζει ενα μποκαλι τζελ ειναι σα να γαμας κοπελα που πριν ενα μηνα ξεπαρθενιαστηκε,Πολυ καλη αισθηση παρα πολυ καλη. Μην περιμενετε τιποτα σπουδαιο απο την κοπελα στα του αγωνα, οτι κανετε εσεις ειναι η φαση. Δεν δυσανασχετει, σε ακολουθει και ποναει ευκολα που τραβιεται καπως αλλα οχι να σου τη σπασει αλλα γιατι ζοριζεται. Την εχω γαμησει τρεις φορες με αρχη καπου μηνα, βαριεμαι να γραψω κριτικη.