claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Βαι μας καυλοσε τι να σου πω.Από τις φωτό μας κατά καβλωσε , ποιος ξέρει τι θα δούμε από κοντά …
Μη χυσουμε κιολας
Βαι μας καυλοσε τι να σου πω.Από τις φωτό μας κατά καβλωσε , ποιος ξέρει τι θα δούμε από κοντά …
Μεταξουργείο?Έτσι για την ιστορία. Εθεάθη στο κέντρο ο πορνομετανάστης με βλέμμα αλλού κατευθυνόμενος προφανώς προς τα μπουρδέλα.
Έτσι για την ιστορία. Εθεάθη στο κέντρο ο πορνομετανάστης με βλέμμα αλλού κατευθυνόμενος προφανώς προς τα μπουρδέλα.
Ήρθε ο Πρόεδρος του Συλλόγου καμένων και κηδεμόνων; Τί λε ρε! Αυτόγραφο για την τουαλέτα ζητησες;
eprepe να την εμφανησουν μονο σε φωτο και μαλιστα επεξεργασμενη, 2δευτερα και πολυ εκατσεΛοιπόν παλιόσκυλα και γκαβοκούταβα είδα τη Μαρίνα-Νικη. Σωματικά όπως στις φωτογραφίες πάνω κάτω. Άλογο με τακούνια. Κωλαρα και βυζάκι 2.5.Η φάτσα της δεν μου άρεσε. Σαλονάρισε ακριβώς 2 δεύτερα.
Αυτή δεν έχει αφήσει μαγαζί για μαγαζί, έχει δουλέψει queen, deparis, 318 και τώρα Κηφισού 60,30.Τι κωλαρου ειναι αυτη ρε σεις, ειναι φυσιολογικη ή ενισχυμενη?
Χαχα, ε τον τυπο, οχι ρε μπρο μου πηγαινω κατα καιρους σε ολες τις κατηγοριες που γραφει απο πανω (εκτος Trans).Πρώτον δεν είναι αυτή των φωτογραφιών. Έχει ειπωθεί ότι είναι κάποια που φέρνει.
Όποια και να ναι εγώ δεν πάω.
Δεύτερον πως βρέθηκες εδώ απ τα μπουρδέλα; Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις στουντιο;
κάπως πιο ώριμο το φρούτο...
Αδερφέ την έχω πάρει εγώ στο Πειραιώς 193, είναι πολύ καλό παιδί , Πολωνέζα , πάντα χαμογελαστή και εύχαρη, στο σεξ το προσπαθεί αλλά είναι λίγο χοντρούλα, κάνει μέσα και κάποια έξτρα όπως χυσιμο στο πρόσωπο με 10€ …. Ψιλό καλή περίπτωση , το προσπαθεί , αλλά η κωλαρα και η βυζαρες είναι στη φωτό 40% + πειραγμένεςΧαχα, ε τον τυπο, οχι ρε μπρο μου πηγαινω κατα καιρους σε ολες τις κατηγοριες που γραφει απο πανω (εκτος Trans).
Οποιος την εχει παρει να μας πει, γιατι απ τις φωτο που δεν φαινονται και fake εχει καρντασιανη κωλαρα!!
Εδω κι αλλες φωτο..
*****εροτικπορταλ.κομ (Αγγλικα)
Πολύ καλό για να είναι αληθινό.....Αυτήν εδώ την κωλοτρυπιδέλ την έχει δει κανεις;
Θησέως 365, Καλλιθέα
Sex Studio Θησέως 365, Καλλιθέα, Αθήνα. Κορίτσια στούντιο, πληροφορίες, φωτογραφίες.www.thiseos365.com
Μμμ τοσο πολυ εε?? Πρεπει να εχει προσλαβει τον καλλυτερο φοτοσοπερ γιατι δεν φαινεται τπτ γενικα..Αδερφέ την έχω πάρει εγώ στο Πειραιώς 193, είναι πολύ καλό παιδί , Πολωνέζα , πάντα χαμογελαστή και εύχαρη, στο σεξ το προσπαθεί αλλά είναι λίγο χοντρούλα, κάνει μέσα και κάποια έξτρα όπως χυσιμο στο πρόσωπο με 10€ …. Ψιλό καλή περίπτωση , το προσπαθεί , αλλά η κωλαρα και η βυζαρες είναι στη φωτό 40% + πειραγμένες
Παλιές σιλικόνες πεσμένεςΜμμ τοσο πολυ εε?? Πρεπει να εχει προσλαβει τον καλλυτερο φοτοσοπερ γιατι δεν φαινεται τπτ γενικα..
Βυζια δεν δειχνει..4αρια λεει, ειναι φυσικα ή σιλικονουχα?
αποκλειστικά μάλλον για λάτρεις της βαρυτικής έλξηςΑυτό το φρούτο είναι παραγινομένο.
Αυτήν εδώ την κωλοτρυπιδέλ την έχει δει κανεις;
Θησέως 365, Καλλιθέα
Sex Studio Θησέως 365, Καλλιθέα, Αθήνα. Κορίτσια στούντιο, πληροφορίες, φωτογραφίες.www.thiseos365.com
Χρονια πολλα και καλά, να ζησης να γαμας ως τα βαθια γεραματαΠροσπαθώ να βρω κάτι αξιόλογο σήμερα που έχω γενέθλια αλλά μάλλον πακέτο: η Κ σχόλασε, η Λίλλυ έχει εξελιχθεί σε δημόσιο υπάλληλο και η Σαμπρίνα και η Πωλίνα είναι στο βουνό και είναι επικίνδυνο για το αμάξι τη νύχτα..
ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά!Χρονια πολλα και καλά, να ζησης να γαμας ως τα βαθια γεραματα