Ναι φιλε τη γαμησα , τα γραφω εδω εν συντομια
Λοιπον φορουσε στο σαλονι ενα κοκκινο στηθοδεσμο με κοκκινο στρινγκ ( οποιος παει τωρα με αυτα θα τη δει ) , ειχα παει μεσημερι αλλα επιασε στις 4 δουλεια αντι για τις 2 που γραφει το προγραμμα . Ρε μαγκες ωραιο φρεσκο νεανικο μουνι πραγματικα χωρις λατινοκωλους καθολου με βυζι 3αρι σιλικονι με piercing και στις 2 θηλες ( ηπια σκληρο στην αφη ) , νεανικη φατσουλα συμπαθητικη ( τπτ το ιδιαιτερο αλλα οκ ) με σιδερακια , εβγαζε καυλα εν ολιγοις το λουκ της πιτσιρικας . Λεπτη ( στις φωτος τη δειχνει πιο μπαμπατσικη , καμια σχεση ) με ισιο κορμο ελαφρως καμπυλωτο , ωραιο πεταχτο κωλαρακι ( το μεγαλο ατου ) , σφιχτο κλειστο μουνακι και διασπαρτα τατου αλλα ξενερα στο κρεβατι ειδικα με το θεμα της καθαριοτητας .
Δεν ηθελε να φιλησω καθολου βυζια , μου το πε πριν ξαπλωσει καλα καλα και μου καθαριζε πολυ σχολαστικα το πουτσο και τη γυρω περιοχη με μωρομαντηλα ποσην ωρα , ασε που περασε σε πεσμενο πουτσο μετα πανοπλια . Ειλικρινα εκει που ειχα καβλωσει μολις μπηκε δωματιο , με ''εριξε'' με τα πεπραγμενα της και αφου μονος μου τον ξανασηκωσα την εστησα στα 4 , τη καρφωσα δυνατα και γεια σας . Κριμα η εμφανιση , προσωπικα με τπτ δε θα τη ξαναδω , ειδικα βυζι μου χτυπαει πολυ ασχημα να τρωω απαγορευτικο , καλα για το σχολαστικο καθαρισμο πουτσας ( πριν κ μετα τη πανοπλια ) να πω οτι ημουν ηδη μπανιαρισμενος κ μοσχομυριζα παντου .
Τεσπα ελπιζω να χετε διαφορετικη εμπειρια , προσωπικα απο λατινες που εχω γαμησει πλεον αρκετες ενεργες , μονο η Gabriela δικαιωσε τη φημη , ολες οι υπολοιπες ''ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε'' ενα πραμα . Απορω πως βγηκε η φημη οτι ειναι φωτια στο κρεβατι τρομαρα τους . Ευτυχως που εχω ενα εξωθεσμικο μουνι κ γαμαω σταθερα γτ δε βλεπω αξιολογη κινητικοτητα ( απο πακετο υπηρεσιες-εμφανιση ) , κανω καμια εξαιρεση μονο οπως σημερα αν δω κατι ενδιαφερον να ριξω καμια καραδρομικη
Ειναι απο το Καρακας της Βενεζουελας , δεν ειναι Κολομβιανη παρεμπιπτοντως κ μιλαει λιγα αγγλικα . Σε εμφανιση ειναι οπλο αλλα εκανα αποστειρωμενο σεξ οποτε το προσημο ειναι αρνητικο που της βαζω
παπαρια μεντολες λενε εκτος αν αποφασισε break μεχρι τις 8 να κανει