Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.795
- Πόντοι
- 6.946
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ βέβαια, ότι μπάζα, υπέρβαρες και μεγάλης ηλικίας κορίτσια, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί!
Έχεις απόλυτο δίκιο με τις εξής υποσημειώσειςΌπως είναι τώρα τα πράγματα, απλά ΔΕΝ είναι ανταγωνιστικοί ούτε με call girls, ούτε με μασατζιδικα, ούτε με στουντελα ούτε και με μπουρδέλα.
Συγνώμη που δε βλέπουμε τηλεόραση κ ειδικά ειδήσεις στα βοθροκαναλα!!!!!Υπάρχει μια καινούργια εφεύρεση που λέγεται τηλεόραση. Αυτή η τηλεόραση δείχνει ειδήσεις. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει φτάσει στην επαρχία.
Ο λόγος που έκλεισαν;Μπίνγκο!
τσεκάρω το διπλανό σάιτ και βλέπω το πρόγραμμα του νέου στούντιο στη Συγγρού 172 "with a new aura, with a lot of appetite and definitely with respect to each of our customers individually".
Μαντέψτε ποιες κοπέλες είναι στο σημερινό πρόγραμμα.
Το βρήκατε: οι λατίνες της παπατζοαλυσίδας!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς κλειστά όλα μέχρι νεωτέρας.
ένα από τα μαγαζιά της Κασσάνδρας υποτίθεται ότι συνδέθηκε με την υπόθεση μαστρωπείας της 12χρονης του Κολωνού, ότι δηλ. την εξέδωσε εκεί στη ζούλα ο βασικός κατηγορούμενος.Ο λόγος που έκλεισαν;
Δε βλέπω τηλεόραση παρά μόνο όταν έχει αγώνες της ομάδας μου κ δεν έχω ίδεα τι λένε..... ευχαριστώ πολύ γιατί είχα σκοπό να πάω αυτές τις μέρεςένα από τα μαγαζιά της Κασσάνδρας υποτίθεται ότι συνδέθηκε με την υπόθεση μαστρωπείας της 12χρονης του Κολωνού, ότι δηλ. την εξέδωσε εκεί στη ζούλα ο βασικός κατηγορούμενος.
Βέβαια εδώ και πολλές μέρες τα μέσα μαζικής εξημέρωσης έχουν λουφάξει για το θέμα της υποτιθέμενης εμπλοκής της Κασσάνδρας.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; από το ότι η όλη ιστορία μπορεί να είναι μούφα, μέχρι το ότι πάει να γίνει συγκάλυψη επειδή εμπλέκονται και μπάτσοι. Ίδωμεν...
από τη μικρή προσωπική μου εμπειρία, επιβεβαιώνω απόλυτα αυτό που λες. Καμιά δεκαριά εσκορτάκια έχω πάρει όλα κι όλα και οι εμπειρίες μου είναι 50-50, μη σου πω και λιγότερες οι θετικές.Δηλαδή στη βίζιτα για να βρεθεί κάτι τις προκοπής θέλει πολύ ψάξιμο, κάψιμο πολλών 150αριων , σπάσιμο πολλών νεύρων και πολύ περίμενε .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όποιος τα αμφισβητεί αυτά εδώ είμαστε. ας δοκιμάσει και ας έρθει να μας πει.
Ίσως έκαναν ντου οι αστυνόμοιΤελικα και πολυ μπορδελα τα μπουρδελα.
Εφυγα για βριλησσου να δω τη Τζενη οπου αντικρισα μια κοπελα γεματουλα αφρατουλα σε κωλο και λιγο μπουτια, στο υπολοιπο σωμα πολυ μετρια οπως και προσωπο.Απεχει απο τις φωτο κατα πολυ.
Στο 30κάτι ειχε κατι μπαζα απο τα κωριά της αλμπανείας αστο μην εξηγω.
Τελικα για ακομα μια φορα μετα απο μηνες επισκευτηκα Leyla απο allien.
Δε θα πηγαινα εκει απλα μιας που βγηκα βολτα ειπα καπου να το ριξω.
Παρακμη τα στουντιο εκτος λιγοστων εξαιρεσεων. Φανταζομαι τι θα γινεται και στον υπολοιπο χώρο του πληρωμενου ερωτα τι πανηγυρι θα υπαρχει.
Είναι που θα ξεπερνάγαμε την οικονομική κρίση και θα ξαναγινόμασταν πορνοντίσνεϊλαντ. Έχουν κατακλύσει τα στούντιο άσχημες Βενεζουελάνες και Κολομβιανές και δυστυχώς και τα γραφεία έσκορτς πλέον τέτοιες φέρνουν. Τέλος πλέον όχι μόνο οι Ρωσίδες, αλλά και οι ΡουμάνεςΠαρακμη τα στουντιο εκτος λιγοστων εξαιρεσεων. Φανταζομαι τι θα γινεται και στον υπολοιπο χώρο του πληρωμενου ερωτα τι πανηγυρι θα υπαρχει.
Καλά που ζεις ρε φίλε;;;Τι έχει γίνει στη Κασσάνδρας;είναι κοντά στο σπίτι μου....έρχομαι από επαρχία μια στο τόσο.....να μην πάω καθόλου όλα κλειστά;
Και έχουν έρθει λατινες ξεπετες γενικάΜια καλή λατίνα υπήρχε , η Πατρίτσια από Πειραιώς 193, χάθηκε και αυτή
Ναι καλά πήραν την αργκω οι Αλβανοί και έκαναν καινούργιο λεξικό του Μπαμπινιώτη μη χέσωΑυτό το ξες αλβανικό είναι;
Ότι πειςΦίλτατε είσαι βαθιά νυχτομένος.
εν τω μεταξύ μόλις διάβασα κάτι νεότερα δημοσιεύματα, των τελευταίων 3-4 ημερών, για τον υποτιθέμενο χώρο έκδοσης της ανήλικης. Αναπαράγω με κάθε επιφύλαξη:Δε βλέπω τηλεόραση παρά μόνο όταν έχει αγώνες της ομάδας μου κ δεν έχω ίδεα τι λένε..... ευχαριστώ πολύ γιατί είχα σκοπό να πάω αυτές τις μέρες
Άσε τις Κολομβιανές βόρδελε και ακολούθα την πεπατημένη όπως μόνο εσύ καλά γνωρίζεις.Φαίνεται συμπαθητικό Κολομβιανόμουνο. Μαύρο σε όλες τις άλλες Κολομβιανές μπουρούχες.
Φαίνεται συμπαθητικό Κολομβιανόμουνο. Μαύρο σε όλες τις άλλες Κολομβιανές μπουρούχες.