Επισκέπτης
αριστοτελους και καρεα εχουν φαει μαυρο απο μενα!
Kαρέα προχτές κατά τις 20:00 ήταν κλειστό ανεξηγήτως... Kατά τα άλλα φίλε Warhol η Σάρα και η Λούση είναι αστέρια,δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει
αριστοτελους και καρεα εχουν φαει μαυρο απο μενα!
ειναι πολλα τα 60 ευρω που ζητανε!!Kαρέα προχτές κατά τις 20:00 ήταν κλειστό ανεξηγήτως... Kατά τα άλλα φίλε Warhol η Σάρα και η Λούση είναι αστέρια,δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει
Φίλε έγραψες σε λάθος thread.Για αυτό που ρωτάς θα πάς στις κατηγορίες city tour.γεια σας συναγωνιστές. Θα θελα να ρωτήσω πως γίνεται να κάνω κανένα κονέ με τα μανεκενια του zuzana.com. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει και δεν ξέρω πολλα απο αυτό.
ευχαριστώ
Επίσκεψη απόψε στο στούντιο της Κατεχάκη, με στόχο κάποια από τις Χαρά,Ζωή ή Μαρία, αλλα πέτυχα τη Μόνικα, Γερμανίδα ψιλομιλφ, την οποία είχα πετύχει πέρσι στο Βριλησσού 46. Ο ορισμός της ξεπέτας είχα γράψει τότε, φέτος δεν την αναγνώρισα, ήταν φανερά αδυνατισμένη προς το καλύτερο με καυλιάρικο κορμί.Την θυμήθηκα από τη συμπεριφορά, άκρως επαγγελματική, αλλά συνολικά η εντύπωση που μου άφησε ήταν καλύτερη. Μέτρια πίπα, αλλά καλές οι στάσεις, ιεραποστολικό κι από πίσω.Πάντως βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα στις δυτικοευρωπαίες και τις πρώην ανατολικές που ειναι κατα κανόνα πιο θερμές. Συμπέρασμα: Στεις τρεις φορές καίγεσαι!!