Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλημεραααα
μπας και ξερει κανεις που πηγε η αλεξανδρα που ηταν χαριλαου τρικουπη στον Πειραια???

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Κάτια Ρωσίδι που δουλεύει Βριλησσού 36 έχει πάρεις κανείς??

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
να προσθεσω και γω την εμπειρια μου απο παολα βριλλησου 57:
αξιολογη  προταση.

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως καποιος ξερει το προγραμμα στο στουντιο της Φραντζη 47 για σημερα ή αν εχει το τηλεφωνο να το στειλει με pm για να ρωτησω?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Πεμπτη βραδυ-περι 20.30'- Ιπποκρατους 144, Παρις, Γερμανιδα, αρκετα μεγαλη ομοιοτητα με την Παρις Χιλτον παντως, παλια δουλευε στο στουντιο χαμηλα στην Συγγρου, που εκλεισε, καλη διαθεση, ανεση χρονου, ψηλη και αδυνατη αλλα με τεχνητο Νο 3 βυζο. Αξιοπιστη επιλογη γενικα.

Επισκέπτης
Πεμπτη βραδυ-περι 20.30'- Ιπποκρατους 144, Παρις, Γερμανιδα, αρκετα μεγαλη ομοιοτητα με την Παρις Χιλτον παντως, παλια δουλευε στο στουντιο χαμηλα στην Συγγρου, που εκλεισε, καλη διαθεση, ανεση χρονου, ψηλη και αδυνατη αλλα με τεχνητο Νο 3 βυζο. Αξιοπιστη επιλογη γενικα.
εννοεις την παρις που δουλευε παλιοτερα στην ισμηνης,εποχη που ηταν και η γιασμιν? :think: :think:!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
εννοεις την παρις που δουλευε παλιοτερα στην ισμηνης,εποχη που ηταν και η γιασμιν? :think: :think:!
Εννοω το στουντιο στην Ελληνικου Στρατου, καθετο στη Συγγρου, πριν την αντιπροσωπεια της LADA.Αν θυμαμαι καλα, εκει πρεπει να εμφανιζοταν και η Γιασμιν, μια μελαχροινη, ψιλο-ΜΙΛΦ, δεν ηταν ? Στην Ισμηνης δεν εχω παει ποτε, οποτε δεν εχω εικονα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Σύνοψη διημέρου προς ενημέρωση - προειδοποίηση συναγωνιστών:
Στο στούντιο στην οδο Κασσάνδρας, στο Βοτανικό, στον άνω όροφο, (μας) δουλεύει η Μαρία, Ασιατικών χαρακτηριστικών. Άλλοτε εμφανίζεται ως κινέζα, άλλοτε ως Ιαπωνέζα, άλλοτε λέει ότι είναι "από την Ανατολή". Όπως και να έχει είναι καλή επιλόγή για όσους ψάχνουν μάταια να το κάνουν με ασιάτισα. Το βυζί είναι λίγο πλαδαρό, αλλά γενικά στο δωμάτιο είναι συμμετοχική, αλλάζει στάσεις, κάνει καλή πίπα και λοιπά. Συνέβη όμως το εξής και νομίζω ότι το κάνει εκ συστήματος. Στην υποδοχή λέει ότι δίνει κωλαράκι, τιμή 80. Ψαρώνεις λοιπόν και πας στο δωμάτιο και όταν της λές ότι θες πρωκτικό σου λέει ναι αλλά είναι 40 (που είναι το κανονικό) + 80= 120 και δεν σε συμφέρει. Έτσι λοιπόν μας ρίχνουν στα δίχτυα τους, γιατί προσωπικώς αν δεν είχε πρωκτικό δεν θα είχα περάσει με τη συγκεκριμένη.
Στο κάτω δουλεύει μια ψηλή μελαχριινή με άσχημο πρόσωπο και έχει και αυτή πρόγραμμα πρωκτικό, φαντάζομαι θα είναι ίδια περίπτωση.
-Στη Μεγάλου Αλεξάνδρου απέναντι δουλεύει η Αλεξ, ψηλή, αδύνατη, άβυζη δεν με έπεισε.
-Αχαρνών 106, Κεφαλήνίας 75, Παρασίου 36 εναλλάσονται η Έλενα, η Έλενα, η Κατερίνα, η Βίκυ, η Λώρη και η Εμμανουέλλα. Απο αυτές μόνο η Κατερίνα τιμάει το 50άρι. Οι υπόλοιπες απλώς είναι όμορφα και ψυχρά μοντέλα.
-Το σύμπλεγμα Αχαρνών 85-Φρατζή-Βριλησού 12-Βριλησσού 57-Αχαρνών 85 το ξέρετε. Η Σαμάνθα είναι πανέμορφη και σχετικά καλή, η Ρενάτα καυλιάρα αλλά όχι τόσο ωραία, η Αγάπη γλυκούλα, οι υπόλοιπες δεν μου λένε τίποτα εμφανισιακά και τελικά σε αυτά τα στούντια οι υπηρεσίες είναι τυποποιημένα μέτριες.
-Δεν θέλω να μιλήσω για το δράμα που λέγεται Ισμήνης-Τριγγέτα-Συγγρού, δεν περιμένω τίποτα της προκοπής από αυτά. Είναι ακριβά και μετριότατα στις υπηρεσίες. Εντάξει κάποιοι την βρήκαν με την Πολωνέζα, αλλά ως εκει.
-Καρέα έχει τις τσέχες που είναι πολύ ωραίες, ειδικά η Σάρα, αλλά είναι πιο βρόμικα και από το Μεταξουργείο.
-Βριλησού 60 μετριότατα, Παιωνίου που και που παίζει καλή μπριζόλα με τη Τζούλια.
Βριλησού 46 η Κιμ και η Μαρίνα είναι πολύ καλές στη δουλειά τους. Η Σάντρα που έχει πάει και στο Αριστοτέλους 6 μαζέυει κακά σχόλια.
-Δευκαλίωνος έχω χάσει επισόδεια, ο Zero κάτι είχε γράψει για μελανούρι από Ρουμανία, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.
-Δροσοπούλου 95 η Ελένη είναι τρελλή απάτη, η Αλίνα απ'ο,τι λεγεται είναι άψογη, αλλά εμένα δεν μου κάνει κλικ.
-Δροσοπούλου 97 τα ίδια και τα ίδια, η Γιάννα (κονομάει κανα ψιλό λόγω A-level και cif-cim) δεν βλέπεται, η Σαμπρίνα είναι μετριούτσικη (κάνει A-level)
-Πιπίνου και Αριστομένους έχω χάσει επεισόδια όπως και Λέλας Καραγιάννη.
Όποις θέλει ας συμπληρώσει τον κατάλογο προς βοήθεια των ναυτιλομένων γιατί φυσικά όλα αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις.

ipcress

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα μηπως ξερει κανεις για σημερα το βραδυ σε ποιο στουντιο υπαρχει διαθεσιμοτητα για 2 κοπελες??? ξερω για καρεα ααλα ποιες δουλευουν εκει μπορει καποιος να βοηθησει??? :grin: :grin: :grin: :grin:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα μηπως ξερει κανεις για σημερα το βραδυ σε ποιο στουντιο υπαρχει διαθεσιμοτητα για 2 κοπελες???
Καρέα 30 και Παιωνίου 10.
ξερω για καρεα ααλα ποιες δουλευουν εκει μπορει καποιος να βοηθησει??? :grin: :grin: :grin: :grin:
Συνήθως είναι η Σάρα, η Λούσυ και η Νικόλ.Είχα πετύχει και την Ντανιέλα αλλά δεν ξέρω ακόμα αν δουλεύει ακόμα καθώς και η Μαρία.

ipcress

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καρέα 30 και Παιωνίου 10.Συνήθως βραδινές είναι η Σάρα, η Λούσυ και η Νικόλ.Είχα πετύχει και την Ντανιέλα αλλά δεν ξέρω ακόμα αν δουλεύει βραδινή ακόμα στην Καρέα 30.
φιλε panosboss thnx for the info η τις δυο πρωτες τι ξερω η νικολ και η ντανιελα ποιες ειναι????ξερεις τι ωρα πρεπει να παω για να τις πετυχω και τις τρεις???:):):):)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
καλησπερα παιδια επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα μηπως ξερει κανεις για σημερα το βραδυ σε ποιο στουντιο υπαρχει διαθεσιμοτητα για 2 κοπελες??? ξερω για καρεα ααλα ποιες δουλευουν εκει μπορει καποιος να βοηθησει??? :grin: :grin: :grin: :grin:

Ενίοτε και Βριλησσού 60. Δεν ξέρω όμως αν εννοείς ότι θες να πάρεις δυο μαζί. Αυτό συμβαίνει μόνο στο Δευκαλίωνος και στο αδελφό του στούντιο στη Συγγρού (και τρεις μαζί παίρνεις σε αυτά) αλλά δεν δουλεύουν βράδυ.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
χαιρετω τους φιλους!  :rockon:
συναγωνιστές ξέρετε πρόγραμμα σήμερα για φραντζή?
όσο για το νο.60 το είχα δοκιμάσει το νταμπλ 
δεν ήταν και άσχημα!  :2funny:  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom