Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Εκτός του Studio Paradise που αλλού δουλεύει η Πάολα ?
Αχαρνων 85 / Βριλησσου 12 & 57 / Φραντζη 47
Εκτός του Studio Paradise που αλλού δουλεύει η Πάολα ?
Bριλισσου 57 Βαρβαρα-Παολα -ΑγαπηΕκτός του Studio Paradise που αλλού δουλεύει η Πάολα ?
Φραντζη 47 Ευα-Αλεχια-ΑντρεαΜηπως καποιος ξερει το προγραμμα στο στουντιο της Φραντζη 47 για σημερα ή αν εχει το τηλεφωνο να το στειλει με pm για να ρωτησω?
εννοεις την παρις που δουλευε παλιοτερα στην ισμηνης,εποχη που ηταν και η γιασμιν? !Πεμπτη βραδυ-περι 20.30'- Ιπποκρατους 144, Παρις, Γερμανιδα, αρκετα μεγαλη ομοιοτητα με την Παρις Χιλτον παντως, παλια δουλευε στο στουντιο χαμηλα στην Συγγρου, που εκλεισε, καλη διαθεση, ανεση χρονου, ψηλη και αδυνατη αλλα με τεχνητο Νο 3 βυζο. Αξιοπιστη επιλογη γενικα.
Αχαρνων 85 / Βριλησσου 12 & 57 / Φραντζη 47
Εννοω το στουντιο στην Ελληνικου Στρατου, καθετο στη Συγγρου, πριν την αντιπροσωπεια της LADA.Αν θυμαμαι καλα, εκει πρεπει να εμφανιζοταν και η Γιασμιν, μια μελαχροινη, ψιλο-ΜΙΛΦ, δεν ηταν ? Στην Ισμηνης δεν εχω παει ποτε, οποτε δεν εχω εικονα.εννοεις την παρις που δουλευε παλιοτερα στην ισμηνης,εποχη που ηταν και η γιασμιν? !
Καρέα 30 και Παιωνίου 10.καλησπερα παιδια επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα μηπως ξερει κανεις για σημερα το βραδυ σε ποιο στουντιο υπαρχει διαθεσιμοτητα για 2 κοπελες???
Συνήθως είναι η Σάρα, η Λούσυ και η Νικόλ.Είχα πετύχει και την Ντανιέλα αλλά δεν ξέρω ακόμα αν δουλεύει ακόμα καθώς και η Μαρία.ξερω για καρεα ααλα ποιες δουλευουν εκει μπορει καποιος να βοηθησει???
φιλε panosboss thnx for the info η τις δυο πρωτες τι ξερω η νικολ και η ντανιελα ποιες ειναι????ξερεις τι ωρα πρεπει να παω για να τις πετυχω και τις τρεις???Καρέα 30 και Παιωνίου 10.Συνήθως βραδινές είναι η Σάρα, η Λούσυ και η Νικόλ.Είχα πετύχει και την Ντανιέλα αλλά δεν ξέρω ακόμα αν δουλεύει βραδινή ακόμα στην Καρέα 30.
καλησπερα παιδια επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα μηπως ξερει κανεις για σημερα το βραδυ σε ποιο στουντιο υπαρχει διαθεσιμοτητα για 2 κοπελες??? ξερω για καρεα ααλα ποιες δουλευουν εκει μπορει καποιος να βοηθησει???
Το Βριλησσού 60 σταμάτησε να προσφέρει 2 τεμάχια :'( ΔυστυχώςΕνίοτε και Βριλησσού 60.
Το Βριλησσού 60 σταμάτησε να προσφέρει 2 τεμάχια :'( Δυστυχώς