ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Παιδια,παιζει να ειμαι και ερωτευμενος.Ovelix, εχεις παθει ψυχωση με την Πολι. Χαλαρωσε...
Δεν δουλευει στο Αχαρνων 106/Θησεως 35.
Γεροντοερωτες
Παιδια,παιζει να ειμαι και ερωτευμενος.Ovelix, εχεις παθει ψυχωση με την Πολι. Χαλαρωσε...
Δεν δουλευει στο Αχαρνων 106/Θησεως 35.
Aφού έκανα 70 κύκλους χωρίς να βρω να παρκάρω για να πάω στην κωλο Aθανασίας τελικά έφυγα προς τα κάτω...Φρατζή είχε Aγάπη, Tριγγέτα Pαμόνα, και Συγγρού Mαργαρίτα...Ήθελα όμως κάτι πιο decadance...Aφού δεν βρήκα εύκολα πάρκινγκ ούτε στην Iππόνακτος,και η Θαρύπου μάλλον έχει ξεφύγει τελείως σε ποιότητα,πήγα Aριστοτέλους (κάθετη Συγγρού).Eκεί ήταν μία ξανθιά σκατοφατσούλα με ωραίο σφιχτό κωλί και είπα να τιμήσω...Mην τα πολυλογώ στα 5 λεπτά έπειτα από κλασσικό σέρβις φυλής και αφού είχα ψιλιαστεί ότι δεν τραβάει και την είχα γυρίσει κατευθείαν στα τέσσερα...άρχισε να τσινάει....ούτε 5 λεπτά συνολικά δεν είχαν περάσει!!!! Aφού πολύ ευγενικά σταμάτησα και της είπα "δεν πειράζει σήμερα δεν τραβάει η ομάδα..." μου είπε και "δεν είναι και για χόρταση!!!" η σκατόφατσα!!!!!! ΣAMΠPINA αποφύγετέ την.
Mετά πήγα με τα πόδια δίπλα (Συγγρού 144) όπου τίμησα Mαργαριτούλα.
Μιας και ο Yura πηρε ολα τα CT το γυρισα και εγω στα studio και οπως ολοι εδω μεσα με φαγατε οτι δεν επιτρεπεται να μην εχω γνωρισει απο κοντα την Παολα τραβηξα τον δρομο της Φραντζη προς τα πανω και ναμαι.
Να και ενα κοριτσι ρε πουστη που μιλαει Ελληνικα δοξα τον θεο και τιμαει τα λεφτα που περνει με το παραπανο και χωρις παραπονα και φανφαρες οπως τα Ρουμανακια που κατακλιζουν την αγορα.
Δεν θα ανφερθω στο Service γιατι τα εχετε γραψει εκατο φορες και ναι ετσι ειναι το κοριτσι αξιζει και οτι κανει το κανει με κεφι.
Θα σταθω μονο στον χαρακτηρα της ο οποιος ειναι σπανιος και σας ευχαριστω συναγωνιστες που με πρηξατε και με πεισατε να παω.
Και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην POLI.
Μα κυριε VASOS δεν τις παιρνω μαζι μου παλι στην θεση τους τις αφηνω .και επαναλαμβανω.....[move][size=40pt]ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!![/size][/move]
αααα.. ναι !!!! ολα κι ολα.. κυριος ο BABY..Μα κυριε VASOS δεν τις παιρνω μαζι μου παλι στην θεση τους τις αφηνω .
αρχιδομπαλάκια συνάδερφε γλύφουν οι: Σόνια,Αλέξια και Βαλέρια (όταν αυτά τα δύο μπάζα είναι στα καλά τους),Εύα,Τζέσσικα,Αγγελική,Πάολα η ελληνίδα,Ρενάτα,Μαρίνα και φυσικά η Σάρα και η Άντρεα.Αν ξέχασα καμιά αρχιδογλύφτρα την προσθέτετε συναγωνιστέςΜόλις διάβασα στις κριτικές το ρεπορτάζ του rozkrotalias για την Μελινάρα. Μου έπεσαν τα δόντια όταν διάβασα οτι η Μελίνα δεν γλύφει πλέον μπάλες. Ήτανε από τις καλύτερες στο είδος. Άλλη μια που βγαίνει από την λίστα....και η λιστα έχει μικρύνει πάααααααααααααααααααααααααρα πολύ...
Να προσθεσω την Ντενιζα και την Κατερινα στην Φωκαιας που πηρα χθες αν και ειναι σε ρδελο-σπιτα και οχι σε στουντιοαρχιδομπαλάκια συνάδερφε γλύφουν οι: Σόνια,Αλέξια και Βαλέρια (όταν αυτά τα δύο μπάζα είναι στα καλά τους),Εύα,Τζέσσικα,Αγγελική,Πάολα η ελληνίδα,Ρενάτα,Μαρίνα και φυσικά η Σάρα και η Άντρεα.Αν ξέχασα καμιά αρχιδογλύφτρα την προσθέτετε συναγωνιστές
αρχιδομπαλάκια συνάδερφε γλύφουν οι: Σόνια,Αλέξια και Βαλέρια (όταν αυτά τα δύο μπάζα είναι στα καλά τους),Εύα,Τζέσσικα,Αγγελική,Πάολα η ελληνίδα,Ρενάτα,Μαρίνα και φυσικά η Σάρα και η Άντρεα.Αν ξέχασα καμιά αρχιδογλύφτρα την προσθέτετε συναγωνιστές
αν σταμάτησε να γλύφει μπαλάκια η αρχιδογλυφτροΜελίνα θα βρήκε μάλλον κάνα γκόμενο.Ναι σύντροφε ξέρω. Το πρόβλημα είναι στη γενική πτώση των υπηρεσιών. ΓΙΑΤΙ η Μελινάρα να σταματήσει να γλυφει μπάλες? Τα κονομάει έτσι κι αλλιώς? Δεν έχει ανταγωνισμό? Την είδε ντίβα? Βαρέθηκε?
Αν ξεκίνησε η Μελίνα να πέφτει γιατί να μην ακολουθήσουν και άλλες?
άραγε έχει έστω και ένα ποστ που να αφορά στριπ, στούντιο κλπ ; Και να πρωταγωνιστεί φυσικά .ναι Ryu ήρεμος είμαι αλλά όχι και να μπαίνει σφήνα ένας Κ-Α-Ρ-Α-Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ο-Σ σαν τον αντιπαθή ηλίθιο fethry και να μου την λέει.Ευτυχώς που διεγράφησαν τα ποστ του απο τους μόντς.
αν σταμάτησε να γλύφει μπαλάκια η αρχιδογλυφτροΜελίνα θα βρήκε μάλλον κάνα γκόμενο.
Και δεν ήθελε να έχει τρίχες στα δόντια της.....
αρχιδομπαλάκια συνάδερφε γλύφουν οι: Σόνια,Αλέξια και Βαλέρια (όταν αυτά τα δύο μπάζα είναι στα καλά τους),Εύα,Τζέσσικα,Αγγελική,Πάολα η ελληνίδα,Ρενάτα,Μαρίνα και φυσικά η Σάρα και η Άντρεα.Αν ξέχασα καμιά αρχιδογλύφτρα την προσθέτετε συναγωνιστές
ξεχασες την ρωσίδα την Πάολα (την ψυχωτική) η οποία κάνει το πιο βασανιστικό και καλό αρχιδογλυψιμο απο όλες
oxi φιλε δεν ξέρω γιατι εχω καιρό να παω στα στουντιο που δουλευε...Την έχω χάσει αυτή. Ξέρεις που δουλεύει τώρα?