Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
1.446
Στους δίπλα κάνουν συνέχεια λιγουροσχόλια,πότε θα γυρίσει η Καταλέγια,καψούρα,θα χωρίσουν τη γυναίκα τους και τέτοια. Δεν πιστεύω να είναι κανένας από δω μέσα;
Προμοτορες ρε του κερατα δεν ειναι να εμπιστευεσαι τα σχολια τους

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Πήγαινε, αν δεν ζητάς πολλά πέρα από νιάτα και εμφάνιση η Μαλβίνα νομίζω θα σου κάνει.
Πολύ δυνατό η Μαλβινα και πολύ ναζί στο σαλονι εγώ προσωπικά εγκρίνω. Δεν πέρασα γιατί βιαζόμουν απλά πήγα να δω μια μερα.. Θα το επισκεφτώ σύντομα παντως, μέσα τι λέει έχει δοκιμάσει κανείς? Και τωρα ψήνομαι να παω αν πει κανείς δύο καλές κουβέντες ? και να μην πει κανείς χεστηκαμε πάω για το παλμαρε

Τελευταία τροποποίηση:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Πολύ δυνατό η Μαλβινα και πολύ ναζί στο σαλονι εγώ προσωπικά εγκρίνω. Δεν πέρασα γιατί βιαζόμουν απλά πήγα να δω μια μερα.. Θα το επισκεφτώ σύντομα παντως, μέσα τι λέει έχει δοκιμάσει κανείς? Και τωρα ψήνομαι να παω αν πει κανείς δύο καλές κουβέντες ? και να μην πει κανείς χεστηκαμε πάω για το παλμαρε
Πήγαινε αλλά να ξέρεις πως θα πρέπει να πας με τα νερά της. Εγώ δύο μπατσάκια της πλάκας της έριξα στον κώλο και αμέσως ξύνισε και τσαντίστηκε. Σαν να ψαχνότανε να βρει αφορμή να τσακωθεί ήτανε. Η συνέυρεση έληξε εκεί και το 50ρικο εννοείται δεν επεστράφει, αλλά δεν το ζήτησα και εγώ πίσω. ΜΑΥΡΟ:thumbsdown:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πήγαινε αλλά να ξέρεις πως θα πρέπει να πας με τα νερά της. Εγώ δύο μπατσάκια της πλάκας της έριξα στον κώλο και αμέσως ξύνισε και τσαντίστηκε. Σαν να ψαχνότανε να βρει αφορμή να τσακωθεί ήτανε. Η συνέυρεση έληξε εκεί και το 50ρικο εννοείται δεν επεστράφει, αλλά δεν το ζήτησα και εγώ πίσω. ΜΑΥΡΟ:thumbsdown:
τι προέλευσης είναι η Μαλβίδα;

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Μιας και μιλάμε για όμορφες φόλες,την Κάτια απ' το Αριστοτέλους τη δοκίμασε κάνεις; Λένε είναι ωραίο μουνι,από υπηρεσίες τί λέει;
Τη δοκίμασα εγώ δυστυχώς,σίγουρα όχι τόσο χάλια όσο η Μαλβίνα αλλά δεν τη λες και καλή. Η Σόνια είναι κάπως καλύτερη αλλά δεν είναι το κορίτσι των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες είναι μιας άλλης κοπέλας που είχε κάνει ένα πέρασμα προ κόβιντ από τους Γερμανούς και με την οποία είχα περάσει πολύ καλά.

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Τέτοια κωλαρα φιλε και να μη ρίξεις λίγες σφαλιάρες, νισάφι.. Είχα πάει τσάρκα με ένα φίλο τις προάλλες, βαριέμαι να γράψω αναλυτικά τι αντικρησα γενικά στα μαγαζια, ίσως αύριο.. Αλλά είχε περάσει η ώρα ειμασταν 4 ώρες στους δρόμους.. Τολμώ να πω από τα 3-4 καλά κομμάτια που είδα αυτό ήταν το πιο αξιόλογο και είχε και ένα ναζί στο σαλονι, σίγουρα σκέφτηκα πως κάποιο λακκο θα έχει η φάβα αλλά δε γαμιεται!!! Απίστευτη κωλαρα. Σε λίγο θα περάσω μια βόλτα αν δεν έχει αναμονή θα κάνω ένα περασματακι και θα ενημερώσω εδώ εντυπώσεις ?

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Τέτοια κωλαρα φιλε και να μη ρίξεις λίγες σφαλιάρες, νισάφι.. Είχα πάει τσάρκα με ένα φίλο τις προάλλες, βαριέμαι να γράψω αναλυτικά τι αντικρησα γενικά στα μαγαζια, ίσως αύριο.. Αλλά είχε περάσει η ώρα ειμασταν 4 ώρες στους δρόμους.. Τολμώ να πω από τα 3-4 καλά κομμάτια που είδα αυτό ήταν το πιο αξιόλογο και είχε και ένα ναζί στο σαλονι, σίγουρα σκέφτηκα πως κάποιο λακκο θα έχει η φάβα αλλά δε γαμιεται!!! Απίστευτη κωλαρα. Σε λίγο θα περάσω μια βόλτα αν δεν έχει αναμονή θα κάνω ένα περασματακι και θα ενημερώσω εδώ εντυπώσεις ?
Θα της τις βρέξεις;:grin:

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Και ποιος δεν θα το έκανε...?Άστον τον 'ένεκα δουλειάς στα μπορδέλα' και περιέγραψε τη Μαλβίδα καλύτερα

Έχουν γράψει οι άλλοι, ξανθό αν θυμάμαι καλά, βυζι αντε ένα Β να είναι.. Κωλαρα ποίημα μου φάνηκε.. Δεν είχα περάσει μαζί της. Ότι είδα στο σαλονι σου λέω.. Αλλά τώρα είμαι καθοδον για να κάνω ένα πέρασμα ?

Αυριο θα πάω στην Τζένη από Αθηνών 318 θησεως 365 κλπ.. Και εκει είναι πολύ καλή περίπτωση, 2 μέτρα γκομενα, τρελό μουνι

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Και ποιος δεν θα το έκανε...?
Μάγκες ότι χειρότερο έχω πάει τα τελευταία 5 χρόνια και βάλε... Απαράδεκτη η γκομενα. Απλά αυτό.. Πεταμένα λεφτά στην κυριολεξία

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.495
Πόντοι
7.636
Μάγκες ότι χειρότερο έχω πάει τα τελευταία 5 χρόνια και βάλε... Απαράδεκτη η γκομενα. Απλά αυτό.. Πεταμένα λεφτά στην κυριολεξία
Καταλαβα τότε...άσε καλύτερα...

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Καταλαβα τότε...άσε καλύτερα...
Άνθρακας ο χρυσός, ε το υποψιάστηκα στην τσάρκα όταν την είχα δει σαλοναρισμα αλλά λέω μπας και έκανα λάθος ?? ΑΜ δεν έκανα, τεράστια ξεπέτα και γλωσσού,αντε έχω κόσμο μου ελεγε, ότι είναι μπαι και πάει πιο πολύ γυναίκες και κατι παπαριες, από δω πονούσε από κει πονούσε, α γαμησου μωρή τραβα στο γιατρό τι ήρθες εδώ να σε χαιδεψουμε, αι σιχτιρ συγχηστικα. Προσθέτω άλλο ένα 50ρικο στα σκουπίδια ??

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Άνθρακας ο χρυσός, ε το υποψιάστηκα στην τσάρκα όταν την είχα δει σαλοναρισμα αλλά λέω μπας και έκανα λάθος ?? ΑΜ δεν έκανα, τεράστια ξεπέτα και γλωσσού,αντε έχω κόσμο μου ελεγε, ότι είναι μπαι και πάει πιο πολύ γυναίκες και κατι παπαριες, από δω πονούσε από κει πονούσε, α γαμησου μωρή τραβα στο γιατρό τι ήρθες εδώ να σε χαιδεψουμε, αι σιχτιρ συγχηστικα. Προσθέτω άλλο ένα 50ρικο στα σκουπίδια ??
Οτι είναι μπαι και πάει και με γυναίκες μου το είπε και μένα, χωρίς φυσικά να το φέρει η κουβέντα, έτσι ξεκάρφωτα, εντάξει το κοριτσάκι δεν πάει καλά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom