Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
επειδη εκτος απο υπερναυαγιο εισαι και διανοια μαλακιας οπως εγραψα πιο πανω, δε χρειαζεται πλεον να σε δουλευω αλλο, γιατι το κανεις μονος σου.
#152,869
Λάνα, Ιασονος 37, 10ρικο
Το μπουρδέλο περιττό να το πω πανάθλιο. Αρκεί μόνο αυτό για να μην ξαναπατήσει κάποιος.

και τωρα ψαξε και βρες ενα δικο μου ποστ που εχω γαμησει με 10αρικο.
δικα σου εχω και αλλα.
Comedy Youre Stupid GIF by Jo Koy
Classic Reaction GIF
Queen Latifah Reaction GIF by Bounce

Mario Lopez Football GIF

εγώ πάω και στο δεκάρικο, πάνω και στο πενηντάρι και παραπάνω πάω άμα γουστάρω. και στο ταληρο θα πήγαινα αν καθόταν κανένα καλό μουνι. λογαριασμό θα σου δώσω αποτυχημένε της ζωής;

εσύ δεν πληρώνεις καθόλου. έχεις γκόμενα. μουχαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
εσύ δεν πληρώνεις καθόλου. έχεις γκόμενά. μουχαχα
αυτα που εχω εγω, δε χρειαζεται να τα γραφω εδω μεσα για να κανω τον καμποσο σε κατι πιστοποιημενους πανηλιθιους σαν και σενα, γιατι θα πανε και στραφι.
ξερω μεχρι που πρεπει να γραψω, τι και πως.
αντε πανε κανε κανα καινουριο προφιλ, οπως ο βατσινοχλεχλεδοβλακας @Leclerc και μη ρεζιλευεσαι αλλο.
για το καλο σου το λεω :sopase:

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
αυτό ακριβώς κάνεις ημίονε. τον κάμποσο στα μπουρδέλα και το παίζεις και εξωθεσμικός γαμίκουλις . αντε καμία βόλτα στα μπουρδελα παλι
εκει στο μεταξουργιο που πας καθημερινα... προσεχε μη σκονταψεις σε καμια πλακα, πεσεις, χτυπησεις, σε κατουρησει κανας πακης και σε χασουμε απο πελατη εδω μεσα.
αλεβουζαν :rose::babycry:
Season 4 Reaction GIF by The Office

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
εκει στο μεταξουργιο που πας καθημερινα... προσεχε μη σκονταψεις σε καμια πλακα, πεσεις, χτυπησεις, σε κατουρησει κανας πακης και σε χασουμε απο πελατη εδω μεσα.
αλεβουζαν :rose::babycry:
Season 4 Reaction GIF by The Office
έρχεσαι ρε κατά φαντασίαν εξωθέσμικους χόμο γαμικουλις σπαμάρεις παντού και μας κάνεις τον έξυπνο ενώ είσαι πουλί νυκτός. Μπούφος.Μάζεψε τα κόκκινα ψιλά , πήγαινε στα μπουρδέλα σου στο δεκάρικο και μην ασχολείσαι τί κάνουν οι άλλοι. για το δικό σου το καλό το λέω. έχεις σοβαρό κόμπλεξ κατωτερότητας και θες να δείχνεις σε μπορδελοφόρουμ ότι είσαι καμπόσος.

Υ.Γ. το χόμο στο όνομά σου παραπέμπει και σε αδερφή.

Τελευταία τροποποίηση:

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Γιατί ξέρει αλβανικά αν τη ρωτησω; Εγώ σε ρώτησα αν ξέρεις που γαμιεται στο Βέλγιο. Θα πάω για ευρωπαϊκό σεξοτουρισμό.

Αυτά βέβαια δεν είναι για τον homo gamiculis τον εξωθέσμικους γνωστό και ως παπαψώλιπς. Το πολύ να πάει κανένα εμετουργειο στο δεκάρικο ένεκα δουλειάς πάντα και εντελώς τυχαία. Δεν πηγαίνει στα μπούρδελα του δίλεπτου. Έχει γκόμενα. Άσχετο αν όλη την ώρα στα μπουρδελα βρίσκεται.
Αμα πας έξω ρε μάστορα και δεις τι παίζει θα την ξεχάσεις την κορασίδα.. Καλό ταξίδι περιμένουμε ανταπόκριση ?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αμα πας έξω ρε μάστορα και δεις τι παίζει θα την ξεχάσεις την κορασίδα.. Καλό ταξίδι περιμένουμε ανταπόκριση ?
Έξω πήγαινα παλιά συχνά. Βέλγιο δεν έχω πάει. Έγινε. Θα φέρω και χυμένες καπότες για αποδεικτικό στοιχείο σε κάτι εγχώριους γαμικουλέους εμεταξίου και περιχώρων.

Τελευταία τροποποίηση:

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Έξω πήγαινα παλιά συχνά. Βέλγιο δεν έχω πάει. Έγινε. Θα φέρω και χυμένες καπότες για αποδεικτικό στοιχείο στους εγχώριους γαμικουλέους εμεταξίου και περιχώρων.
Χαίρομαι που δεν περνάω ούτε από τα γύρω στενά, θα αρκεστώ στα λόγια σου φίλε ??

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
που λες, παλιότερα είχα περάσει κάμποσες χώρες,δυτικές και ανατολικές. Συγκριτικά σε γενικές γραμμές τότε η Ελλάδα ήταν σεξοπαραδεισος σε σχέση μ αυτές. Τώρα δεν ξέρω τί παίζει έξω.

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
που λες, παλιότερα είχα περάσει κάμποσες χώρες,δυτικές και ανατολικές. Συγκριτικά σε γενικές γραμμές τότε η Ελλάδα ήταν σεξοπαραδεισος σε σχέση μ αυτές. Τώρα δεν ξέρω τί παίζει έξω.
Θέλει χρήμα πολύ έξω για καλα κομμάτια. Ναι όντως εποχή 2000-2010 υπήρχαν σοβαρά μουνια στην Ελλάδα, ουκρανεζες Ρωσίδες 2μετρες μουναρες, τώρα δεν έχει καμία σχέση.. Τσεχες παλιά υπήρχαν εδώ, τώρα χαθήκανε εδώ κ χρόνια.. Εγω τα καλύτερα πάντως τα έχω ζήσει Ισπανία, Μαδρίτη χαμός, Μαρμπεγια μαγεία και Ίμπιζα καλή φάση

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στους δίπλα κάνουν συνέχεια λιγουροσχόλια,πότε θα γυρίσει η Καταλέγια,καψούρα,θα χωρίσουν τη γυναίκα τους και τέτοια. Δεν πιστεύω να είναι κανένας από δω μέσα;

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Στους δίπλα κάνουν συνέχεια λιγουροσχόλια,πότε θα γυρίσει η Καταλέγια,καψούρα,θα χωρίσουν τη γυναίκα τους και τέτοια. Δεν πιστεύω να είναι κανένας από δω μέσα;
Αν εννοείς το πόρδαλ ως δίπλα, όχι όλα τα σχόλια εκεί, τουλάχιστον στα καταστήματα της παπατζοαλυσίδας, είναι στημένα, τα γράφουν οι δικοί τους.
Μιας και είναι ολοφάνερο πως δεν μπορείς να ξεπεράσεις την απώλεια της Καταλέγιας εύκολα θα σου πρότεινα ένα άλλο πορνίδιο που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν υποκατάστατο:
Την Μαλβίνα από τη σειρά Βριλισσού 46 κτλ, είναι περίπου σαν τη λατρεμένη μας Καταλέγια: πολύ νεαρή και εμφανίσιμη αλλά δυστυχώς μια στριμμένη και ανισόρροπη φόλα!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αν εννοείς το πόρδαλ ως δίπλα, όχι όλα τα σχόλια εκεί, τουλάχιστον στα καταστήματα της παπατζοαλυσίδας, είναι στημένα, τα γράφουν οι δικοί τους.
Μιας και είναι ολοφάνερο πως δεν μπορείς να ξεπεράσεις την απώλεια της Καταλέγιας εύκολα θα σου πρότεινα ένα άλλο πορνίδιο που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν υποκατάστατο:
Την Μαλβίνα από τη σειρά Βριλισσού 46 κτλ, είναι περίπου σαν τη λατρεμένη μας Καταλέγια: πολύ νεαρή και εμφανίσιμη αλλά δυστυχώς μια στριμμένη και ανισόρροπη φόλα!
Δεν μπορώ. Αγάπησα. μουχαχα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Και ποιος ο λόγος να γράφουν στο πόρδαλ μονοι τους σχόλια για μια που εχει φύγει;

Τέλος πάντων θα περάσω καμιά μέρα να πνίξω τον πόνο μου με το πορνίδιο που προτείνεις.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Και ποιος ο λόγος να γράφουν στο πόρδαλ μονοι τους σχόλια για μια που εχει φύγει;

Τέλος πάντων θα περάσω καμιά μέρα να πνίξω τον πόνο μου με το πορνίδιο που προτείνεις.
Πήγαινε, αν δεν ζητάς πολλά πέρα από νιάτα και εμφάνιση η Μαλβίνα νομίζω θα σου κάνει.

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Άμα είναι στριμμένη και ανισόρροπη, γιατί την προτείνεις ρε φίλος;
Δεν την έχω πάρει αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για υπηρεσίες. Ισχύουν οι φήμες απ' ότι καταλαβαίνω.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Δεν την έχω πάρει αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για υπηρεσίες. Ισχύουν οι φήμες απ' ότι καταλαβαίνω.
Για τον φίλο βορδελο την προτείνω που φαίνεται να την βρίσκει με όμορφες φολίτσες. Οι υπόλοιποι καλύτερα να την αποφύγετε, μην κάνετε το λάθος και δελεαστείτε από το προκλητικό της σαλονάρισμα. Εγώ προσωπικά ούτε τσάμπα δεν ξαναπάω μαζί της.

questas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
334
Πόντοι
281
Δεν την έχω πάρει αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για υπηρεσίες. Ισχύουν οι φήμες α
Οχι απλά ανισόρροπη σε αφήνει και φεύγει στο 10λεπτο .έχει τύχει σε πολλούς. Πέρα ότι είναι όλη την ώρα μη και μη και κάνει μια στάση .. ΟΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Ψάχνεται, λοιπόν να βρει αφορμή να τσακωθεί με τον πελάτη για να τον αφήσει με την ψωλή στο χέρι. Μιλάμε για μεγάλο αστέρι! Χαντακώνεται εκεί που βρίσκεται, θα πρέπει να πάρει μεταγραφή στους παπατζήδες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μιας και μιλάμε για όμορφες φόλες,την Κάτια απ' το Αριστοτέλους τη δοκίμασε κάνεις; Λένε είναι ωραίο μουνι,από υπηρεσίες τί λέει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom