Δεν ειναι 100%. Εκτός αυτού η συγκεκριμένη αλυσίδα φημίζεται για τα μουφα προγράμματα, αρκετές φορές έχω πάει σε κατάστημα και είναι μόνη της η τσα! Που φτηνή τακτική που μας μειώνει και σαν πελάτες να βλέπουμε ένα πρόγραμμα να πηγαίνεις στανταρακι ότι θα τον μουλιάσεις και να τρως πανυγηρικο άκυρο με φτηνές δικαιολογίες. Μου έχει τύχει πάνω από 5 φορές με τα συγκεκριμένα μαγαζια να μην είναι καμιά και άλλες τόσες να έχει στο πρόγραμμα 2 και 3 στη βάρδια και να βλέπεις μια και εντελώς τυχαία να είναι η χειρότερη! Μια άλλη φορά μου λεει η τσα στο 238, ότι κοπελα είναι σε πρόγραμμα μια ωρα, λέω θα περιμένω,πόρτες στα δωμάτια ανοικτές, τώρα που ήταν κοπελα και πελάτης μάλλον σε κανα μπαλκόνι ?.. Απλά τραγικοί.. Επίσης με 1 ή 2 εξαιρέσεις είναι τεράστια κομοδινα όλες και μάλιστα κάποιες πολύ εύκολα πασάρουν τηλ να σε δαγκώνουν απ έξω.. Κοινώς σημαίνει ότι η αλυσίδα είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν.
Θα προτιμησω μαγαζια που υπάρχουν χρόνια που ίσως το μοναδικό τους μειονέκτημα είναι πως θα δούμε καμιά μουφα φωτο, που με οποία έχω περάσει και είχε μουφα φωτο από ότι κατάλαβα δεν είναι θέμα μαγαζιών αλλά κοριτσιών που δεν θέλουν να έχουν αληθινές φωτός δικούς τους λόγους προφανώς.. Εγώ χρόνια είμαι φαν Γερμανών και Λατίνοαλισυδας, βέβαια λατινα έχουμε να δούμε 2 χρόνια με τον covid αλλά ακόμα την παλεύουν..
Τεσπα κλείνοντας βλέπω προσπάθειες μαγαζιών να ρίξουν τον πελάτη με ωραία δωμάτια παντοφλακια σεντονακια ποτάμια και μαλακειες τέτοιες αλλά έχουν χάσει την ουσία που ειναι και το βασικό, δηλαδή το μουνι ?.. Τώρα όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε. 9-10 χρόνια πριν σε 3χειροτερα μαγαζια τον χωναμε αλλά τουλάχιστον υπήρχαν κορμιά της προκοπής... Τωρα έχουν μείνει πολύ λίγα.. Για το θεαθήναι καλοί είναι οι περισσότεροι αλλά ουσία 0.. Ίσως τους γαμησε λίγο ο covid αλλά ποσώς με ενδιαφέρει.. Υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιες..