Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.750
Πόντοι
7.636
Μην γαμάτε άλλο την Καταλέγια. Την περνάνε καμία 20αρια και βάλε φαίνεται κάθε μέρα. Τί νόημα έχει να πας να περάσεις καλά και να τη βλέπεις πτώμα. Σήμερα πήγα Βριλησσού και έφαγα πόρτα. Κλείνουμε είπε η τσα2 πιο νωρίς. Είχε ξεμουνιαστει η Καταλέγια.
Λέει τίποτα;Γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λέει τίποτα;Γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα
Τυπικά πράγματα συνήθως. Πόσο μάλλον τώρα που την καταγαμανε λόγω εμφάνισης. Η εμφάνισή της υπερτερεί κατά πολύ των υπηρεσιών. Την προηγούμενη φορά που πήγα δεν ήταν για γαμησι αλλά για ύπνο. Τα δωμάτια έδιναν και έπαιρναν.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στο σάιτ του διπλανού φιδέμπορα δείχνουν τη Νικόλ ,πρώην μάγικ γκιρλ

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.559
Πόντοι
3.246
Μην γαμάτε άλλο την Καταλέγια. Την περνάνε καμία 20αρια και βάλε φαίνεται κάθε μέρα. Τί νόημα έχει να πας να περάσεις καλά και να τη βλέπεις πτώμα. Σήμερα πήγα Βριλησσού και έφαγα πόρτα. Κλείνουμε είπε η τσα2 πιο νωρίς. Είχε ξεμουνιαστει η Καταλέγια.
Αυτο θα πει γαμηθηκε στη δουλεια, Επισης για το αθηνων 204 εχω να πω ειναι μια χαρα δεν ξερω σε τι δωματιο σε εβαλαν, αλλα εγω οσες φορες εχω παει τα δωματια ειναι μεγαλα και ανετα ενα δωματιο εχει και μινι μπαρ δεν παρατηρησα καποια μυρωδια οπως λες εχουν και τουαλετα την οποια δεν εχουν και πολλα,Τελευταια φορα ειχα παει για καποια που την ειχα δει 2-3 φορες ηδη σε αλλο στουντιο της αλυσιδας ηπιαμε ενα ποτακι χωρις εξτρα χρεωση, και μετα σεξ, :cool2:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αν ακούει ο αρχων των βουρδελα.ψομ δεν μπορεί να βάλει πρόγραμμα στούντιο με φωτό ; Για να μην αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στον διπλανό φιδεμπορα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτο θα πει γαμηθηκε στη δουλεια, Επισης για το αθηνων 204 εχω να πω ειναι μια χαρα δεν ξερω σε τι δωματιο σε εβαλαν, αλλα εγω οσες φορες εχω παει τα δωματια ειναι μεγαλα και ανετα ενα δωματιο εχει και μινι μπαρ δεν παρατηρησα καποια μυρωδια οπως λες εχουν και τουαλετα την οποια δεν εχουν και πολλα,Τελευταια φορα ειχα παει για καποια που την ειχα δει 2-3 φορες ηδη σε αλλο στουντιο της αλυσιδας ηπιαμε ενα ποτακι χωρις εξτρα χρεωση, και μετα σεξ, :cool2:
Τότε δεν δουλεύει η μύτη σου. Το τέρμα στο διάδρομο υγρασία φουλ . Στο άλλο που μπήκα πιο δω,πολύ λιγότερη αλλά πάλι τη νιώθεις. Ένιωθα ότι είμαι μέσα σε φάμπρικα όχι στούντιο

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.231
Πόντοι
496
καλησπερα ψαχνω μια κοπελα γνωστη .... που δουλευει μαλλον σε στουντιο..εχω το ινσταγραμ της αλλα δεν ξερω που δουλευει...μπορει καποιος να με βοηθησει...στο ινστα εχει φωτογραφια της...με προσωπο...!!!

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.559
Πόντοι
3.246
Τότε δεν δουλεύει η μύτη σου. Το τέρμα στο διάδρομο υγρασία φουλ . Στο άλλο που μπήκα πιο δω,πολύ λιγότερη αλλά πάλι τη νιώθεις.
Εσυ για να καταλαβω τωρα για να μυρισεις πας η για να γαμησεις? :cheesy:

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.750
Πόντοι
7.636
Τυπικά πράγματα συνήθως. Πόσο μάλλον τώρα που την καταγαμανε λόγω εμφάνισης. Η εμφάνισή της υπερτερεί κατά πολύ των υπηρεσιών. Την προηγούμενη φορά που πήγα δεν ήταν για γαμησι αλλά για ύπνο. Τα δωμάτια έδιναν και έπαιρναν.
Α καταλαβα άστο καλύτερα.
Φάτε μάτια ψάρια...

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
την Παρασκευή πήγα στο Κασσάνδρας 6 και έφαγα άκυρο ήταν κλεισμένη σε μεγάλο πρόγραμμα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
καλησπερα ψαχνω μια κοπελα γνωστη .... που δουλευει μαλλον σε στουντιο..εχω το ινσταγραμ της αλλα δεν ξερω που δουλευει...μπορει καποιος να με βοηθησει...στο ινστα εχει φωτογραφια της...με προσωπο...!!!
Για γίνε πιο συγκεκριμένος

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.231
Πόντοι
496

Nikolas091985

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Για στείλε να βοηθήσω

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Πόσταρε το ινστα της εδώ ή στείλε το σε πμ, μήπως βοηθήσουμε.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
Έχει κανείς πάρει τη Λέττυ, μια αραπίνα στην φόλοαλυσίδα Κασ6 κτλ?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις που θέλει να γαμαει. Άλλος μπορεί να μην τον πειράζει να γαμαει και μέσα σε βόθρο. Έχω δεν μπορώ ούτε σε βόθρο ούτε σε βρωμερή υγρασία όπως αυτή του Λ.Αθηνων 204. Εσείς μπορείτε να πηγαίνετε όσο θέλετε.Κάθε μέρα. εγώ απλά δεν ξαναπατάω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom