spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Με τρολλάρεις ;;
Με τρολλάρεις ;;
Ρε Σπιρτούλη και εσύ είσαι λίγο υπερβολικός ώρες-ώρες
Οι γιατροί είπαν : Εάν φοράμε μάσκες,αλλάζουν σεντόνια,έχουν αντισηπτικά κλπ,η πιθανότητα να κολλήσουμε τον COVID-19 είναι 0-5%.
Οι γιατροί παρέλειψαν να πουν ότι κάθε μέρα στην Ελλάδα 200 άνθρωποι πεθαίνουν από γηρατειά και άλλοι 200 από καρκίνους, καρδιοαγγειακά επεισόδια, αλκοόλ, ναρκωτικά, AIDS, τροχαία ή αυτοκτονούν και μόνον 1 πεθαίνει από κορονοϊό!
Η υπόθεση με τον κορονοϊό είναι πολύ βρώμικη, έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από πανίσχυρα κέντρα εξουσίας σε κάθε χώρα και έχει αντιλαϊκούς πολιτικούς στόχους.
Ο κορονοϊός είναι επικίνδυνος,έχει αποδειχτεί από πολλούς γιατρούς..
Τώρα το ότι κάποιοι πολιτικοί παράγοντες έχουν εκμεταλλευτεί την καραντίνα για συμφέροντα,είναι άλλο θέμα.
Έχεις πάρει Λουίζα?γιατί μερικά καυλακια σε αυτή την αλυσίδα που λέμε είναι πολύ εμφανίσιμα.Δε λέω αυτές που πήρατε όντως παίζει να ήταν ξεπεταουα αλλά έχει κάτι αξιογαμητα τεμάχια.Epiβεβαιώνω τον Le Blanc... Την έχω πατήσει με δύο κοπέλες σε δύο διαφορετικά μαγαζιά του ομίλου Κροκεών, Κασσάνδρας6, Βριλησσού 60 Πάνω, Βουλιαγμένης 236 και Θησέως 35... Οι κοπέλες το έχουν σύστημα να προσπαθούν να αποφύγουν να γαμηθούν... Και οι 9 στις 10 κριτικές το επιβεβαιώνουν... Ούτε απ' έξω δεν είναι να περνάς από τα μαγαζιά αυτής της αλυσίδας...
Καλησπέρα.
Μίλησα με 2 λοιμωξιολόγους (σαν τον Τσιόδρα) και μου είπαν ότι το σεξ θα είναι ασφαλές εάν και ο πελάτης και η κοπέλα φοράνε μάσκα,αλλάζουν σεντόνια και τηρούν τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.
Ανακρίβειες! Ψέμματα! Το σεξ δεν είναι ασφαλές!
Προτείνω αποχή για ναχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Ο κωλονοϊός κολλάει πολύ εύκολα... εξακριβωμένο!!!
Πιάσε το πουλί και καντο λάστιχο καλύτερα
Πήγα προχτές Κασσάνδρας 4 αριστερά,οι κοπέλες εκεί είχαν μάσκα.Το ίδιο και εγώ.
Με μάσκα έκανα σεξ με Λαουρίτα.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕΞ ΜΕ ΜΑΣΚΑ,ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ
Ίσως φορούσαν μάσκα για να μην κολλήσουν κι εσένα!
Έβαλες θερμόμετρο σήμερα το απόγευμα;
Ο ιός εμφανίζεται συνήθως μετά από 3-5 μέρες.