Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Blue Fox

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
340
Πόντοι
26
Καλημερα,

σημερα στο στουντιο Ηλια Ηλιου 82 θα σας περιμενουν οι Μαιρη και Αλεξανδρα το πρωι, Βικτορια και Νενα το απογευμα, Νικολ τη νυχτα.

η Μαιρη:

IMG-f363e7da29e13f7f89bc7a9f283d853c-V.jpg

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.618
Πόντοι
496
Παιδιά μια χαζή ερωτηση. Δεν εχω παει ποτε σε στουντιο αλλα συντομα θα το κανω. Αν παρω προγραμμα ποδολαγνεια με 60€ που χω κλειδωσει στοχο, εννοειται οτι περιλαμβανεται και σεξ. Ετσι δεν είναι?  :think:
εάν χύσεις την ώρα που στο παίζει η στην πίπα, εφυγες.. κλάψε τα 60

Blue Fox

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
340
Πόντοι
26
Μπορείτε να κανονίσετε καμία guest εμφάνιση της Τζούλιας της πορνοστάρ ;;; Μας έλειψε πολυυυυ !!ευχαριστω

Καλησπερα,

η Τζουλι θα ειναι μαζι με τη Νικολ το πρωι της Κυριακης στο στουντιο Ηλια Ηλιου 82. Να περνατε παντα παλι καλα :)

Περισσοτερες φωτογραφιες της Τζουλι εδω:

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
Kαλησπερα αλανια. Πηγα Θησεωs 40 και ειδα την Αθηνα - Ελληνιδα δηλωνει. Πραγματικο αλογο, εξωπραγματικη μουναρα !!! Μου θυμισε μουναρεs αλογα 2 μετρα ρωσιδεs δεκ. 90 η στα στριπ που ηταν ολεs μουναρεs δεκ. τελη 90s - και δεκ.2000. Ξερει κανειs τιποτα ? Εχει δοκιμασει κανειs ??  Eπισηs και η Σανελ που δηλωνει Ελληνιδα, ειναι Κυπρια πολυ ομορφη, σωματαρα, μουναρα αλλα απο υπηρεσιεs όχι αυτο όχι το αλλο

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Kαλησπερα αλανια. Πηγα Θησεωs 40 και ειδα την Αθηνα - Ελληνιδα δηλωνει. Πραγματικο αλογο, εξωπραγματικη μουναρα !!! Μου θυμισε μουναρεs αλογα 2 μετρα ρωσιδεs δεκ. 90 η στα στριπ που ηταν ολεs μουναρεs δεκ. τελη 90s - και δεκ.2000. Ξερει κανειs τιποτα ? Εχει δοκιμασει κανειs ??  Eπισηs και η Σανελ που δηλωνει Ελληνιδα, ειναι Κυπρια πολυ ομορφη, σωματαρα, μουναρα αλλα απο υπηρεσιεs όχι αυτο όχι το αλλο
πολύ ωραίο μουνι με πολύ καλές υπηρεσίες αξίζει και Ελληνίδα όντως

Blue Fox

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
340
Πόντοι
26
Καλημερα,

σημερα στο στουντιο Ηλια Ηλιου 82 θα σας περιμενουν Συλβια και Βικα το πρωι, Φριντα το απογευμα, Βικτορια και Μαιρη τη νυχτα.

η Φριντα:

IMG-2fc6c0ec59f4554d2b6476a5f77ba512-V.jpg

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Μακριά από την αλυσίδα Κασσάνδρας 6 είναι τίγκα στις φόλες,την πάτησε γνωστός μου πρόσφατα
Κάτσε ρε φίλε μισό.
Ο γνωστός σου τη πάτησε οκ.εσυ;
Πως λέμε για ολόκληρη την αλυσίδα;τις έχετε γαμησει όλες;Εγώ είχα πηδήξει τη Σαμπρίνα που είναι μελανουρι με κάτι μαστοριά γαμω και είχα περάσει καλά στο πενηνταρι.Φολες παίζουν παντού για αυτό είμαστε εδώ για να τα γραφουμε...Δε συμφωνώ πάντως ότι η αλυσίδα είναι για να την αποφεύγεις...Αν το πάρουμε έτσι και στο Τριγγέτα παίζει να πάρεις φόλα.Αν γίνει αυτό δε θα γαμησεις μετά στο Ισμήνης;

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Κάτσε ρε φίλε μισό.
Πως λέμε για ολόκληρη την αλυσίδα;τις έχετε γαμησει όλες;Εγώ είχα πηδήξει τη Σαμπρίνα που είναι μελανουρι με κάτι μαστοριά γαμω και είχα περάσει καλά στο πενηνταρι.Φολες παίζουν παντού για αυτό είμαστε εδώ για να τα γραφουμε...Δε συμφωνώ πάντως ότι η αλυσίδα είναι για να την αποφεύγεις...Αν το πάρουμε έτσι και στο Τριγγέτα παίζει να πάρεις φόλα.Αν γίνει αυτό δε θα γαμησεις μετά στο Ισμήνης;

Epiβεβαιώνω τον Le Blanc... Την έχω πατήσει με δύο κοπέλες σε δύο διαφορετικά μαγαζιά του ομίλου Κροκεών, Κασσάνδρας6, Βριλησσού 60 Πάνω, Βουλιαγμένης 236 και Θησέως 35... Οι κοπέλες το έχουν σύστημα να προσπαθούν να αποφύγουν να γαμηθούν... Και οι 9 στις 10 κριτικές το επιβεβαιώνουν... Ούτε απ' έξω δεν είναι να περνάς από τα μαγαζιά αυτής της αλυσίδας...

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Epiβεβαιώνω τον Le Blanc... Την έχω πατήσει με δύο κοπέλες σε δύο διαφορετικά μαγαζιά του ομίλου Κροκεών, Κασσάνδρας6, Βριλησσού 60 Πάνω, Βουλιαγμένης 236 και Θησέως 35... Οι κοπέλες το έχουν σύστημα να προσπαθούν να αποφύγουν να γαμηθούν... Και οι 9 στις 10 κριτικές το επιβεβαιώνουν... Ούτε απ' έξω δεν είναι να περνάς από τα μαγαζιά αυτής της αλυσίδας...
Έχει κάτι καλά μουνάκια...Ότι θέλετε παντως.Αν το πάρει κάποιος στραβά οκ.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

κάπου έχει πάρει το μάτι μου και ένα γραφείο που έχει κοπέλες απ την συγκεκριμένη αλυσίδα (και προφανώς ανήκει στους ίδιους). Αν είναι φόλες στα στούντιο, λυπάμαι αυτούς που θα τις πληρώσουν ως call girls...

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Κάτσε ρε φίλε μισό.

Ρε σύ σου λέω πέρα από τον γνωστό είχα φάει φόλα και εγώ τον Ιούνιο που τσαντίστηκά τόσο που δεν έγραψα ούτε κριτική,ενώ θα έπρεπε,ο γνωστός μου έβριζε όλο το βράδυ,η τύπισσα ήταν τούμπανο όταν σαλονάρισε αλλά μέσα ήταν φόλα και βλέπω και σχόλια από πολλούς άλλους συναγωνιστες. Συμφωνώ ότι και οι Γερμανοί έχουν μπάζα και μαλακισμένες στην αλυσίδα αλλά έχουν επίσης κάτι στανταράκια τύπου Rebecca,Μιχαέλα,Κατυ,Ναόμι που είναι εγγύηση

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
κάπου έχει πάρει το μάτι μου και ένα γραφείο που έχει κοπέλες απ την συγκεκριμένη αλυσίδα (και προφανώς ανήκει στους ίδιους). Αν είναι φόλες στα στούντιο, λυπάμαι αυτούς που θα τις πληρώσουν ως call girls...

Ναι ισχύει αυτό με το γραφείο μου φαίνεται πως και η Αθηνά που δουλεύει τώρα στην λατινοαλυσίδα δούλευε εκεί,δεν την πήρα εγώ ποτέ σε εκείνη την αλυσίδα,αλλά παίζει να πήρε χαμπάρι ηξ κοπέλα και να την έκανε. Τωρα δεν είναι να πάρεις γκόμενα απο εκείνο το γραφείο θα καλίς το κατοστάρι και τα λεφτά για το χοτέλ

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλησπέρα.
Μίλησα με 2 λοιμωξιολόγους (σαν τον Τσιόδρα) και μου είπαν ότι το σεξ θα είναι ασφαλές εάν και ο πελάτης και η κοπέλα φοράνε μάσκα,αλλάζουν σεντόνια και τηρούν τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα.
Μίλησα με 2 λοιμωξιολόγους (σαν τον Τσιόδρα) και μου είπαν ότι το σεξ θα είναι ασφαλές εάν και ο πελάτης και η κοπέλα φοράνε μάσκα,αλλάζουν σεντόνια και τηρούν τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε Σπιρτούλη είσαι τρελή μορφή πραγματικά ΠΩΣ ΘΑ ΓΜΑΉΣΕΙΣ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ ΡΕ ΆΝΘΡΩΠΕ

ΥΓ Συγγώμη για τα κεφαλάια αλλα ρε παιδιά είπαμε

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε Σπιρτούλη είσαι τρελή μορφή πραγματικά ΠΩΣ ΘΑ ΓΜΑΉΣΕΙΣ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ ΡΕ ΆΝΘΡΩΠΕ

ΥΓ Συγγώμη για τα κεφαλάια αλλα ρε παιδιά είπαμε

Φίλε,εγώ όταν είμαι έξω,μια μάσκα μπορώ να τη φοράω για 3-4 ώρες.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Ρε σύ σου λέω πέρα από τον γνωστό είχα φάει φόλα και εγώ τον Ιούνιο που τσαντίστηκά τόσο που δεν έγραψα ούτε κριτική,ενώ θα έπρεπε,ο γνωστός μου έβριζε όλο το βράδυ,η τύπισσα ήταν τούμπανο όταν σαλονάρισε αλλά μέσα ήταν φόλα και βλέπω και σχόλια από πολλούς άλλους συναγωνιστες. Συμφωνώ ότι και οι Γερμανοί έχουν μπάζα και μαλακισμένες στην αλυσίδα αλλά έχουν επίσης κάτι στανταράκια τύπου Rebecca,Μιχαέλα,Κατυ,Ναόμι που είναι εγγύηση
Αυτό είναι αλήθεια. Πέρα από κάποιες μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, οι υπόλοιπες είναι για τους κασκαντέρ και για αυτούς που βγάζουν λεφτά και δεν πολυνοιάζονται αν είναι η άλλη φόλα...δυστυχώς

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Αυτό είναι αλήθεια. Πέρα από κάποιες μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, οι υπόλοιπες είναι για τους κασκαντέρ και για αυτούς που βγάζουν λεφτά και δεν πολυνοιάζονται αν είναι η άλλη φόλα...δυστυχώς

Αυτό λέω και εγώ και πολλοί έρχονται στα λόγια μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom