Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Σκέψου το θετικό, δεν θα πηγαίνεις να γαμάς και έτσι θα σου μείνουν περισσότερα μαρούλια στο πορτοφόλι!

ο τριτος λογος μετα τη στεγη το φαγητο και το νερο που μου ειναι χρησημα τα μαρουλια ειναι να γαμαω πουτανες μυστη μου

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Και το χέσιμο είναι βασικό και ο ύπνος

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Ρωτησες αν ανοιξαν γενικα η απλα για δυο μερες?γιατι το προγραμμα εχει μονο σημερα και εχθες,εμεις που εχουμε ελευθερο χρονο μονο τη τεταρτη δε θα γαμησουμε??
Δεν το ρώτησα φίλε. Από την υπηρεσία κατάλαβα ότι άνοιξαν και θα συνεχίσουν.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.150
Πόντοι
1.960
Για όσους πήγαν χθές και σήμερα στα δύο στουντιάκια που ανοίξαν : είδε κανείς την Μόνικα / Moni που την διαφημίζουν εδώ στα πλάγια. Την κοπέλα με το πολύ πλούσιο στήθος. Αν την πήρε και κανένας, κάνει ακόμα κόνξες με το ισπανικό ή ξεθάρεψε;
Αυτη τοσο καιρο που την βλεπω νομιζω οτι εχει fake photo, ισως απο Jana Defi..
Εχει παει καποιος? Ειναι αυτη?

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Να σου πω και εγώ το σκέφτηκα αλλά θα ήταν ύποπτο, Τζάνα τα παράτησε το 2010 και υποτίθεται αποσύρθηκε με το αμόρε της όπως κάνουν αρκετές τσέχες που έχουν σουξέ στην μοντελοκαριέρα τους στην χώρα τους. Αλλά η Μόνι έχει κάπως διαφορετικό σχήμα προσώπου, οπότε αν εκτός από τον κήνσορα της μακρύναν / αλλάξαν το πρόσωπο...

Οι φωτό φαίνονται λίγο περίεργες πάντως.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Αυτη τοσο καιρο που την βλεπω νομιζω οτι εχει fake photo, ισως απο Jana Defi..
Εχει παει καποιος? Ειναι αυτη?
Να σου πω και εγώ το σκέφτηκα αλλά θα ήταν ύποπτο, Τζάνα τα παράτησε το 2010 και υποτίθεται αποσύρθηκε με το αμόρε της όπως κάνουν αρκετές τσέχες που έχουν σουξέ στην μοντελοκαριέρα τους στην χώρα τους. Αλλά η Μόνι έχει κάπως διαφορετικό σχήμα προσώπου, οπότε αν εκτός από τον κήνσορα της μακρύναν / αλλάξαν το πρόσωπο...

Οι φωτό φαίνονται λίγο περίεργες πάντως.

Από Ewa Sonnet είναι η φωτό, από ένα σετ φωτό σε πισίνα. www.flickriver.com/photos/128152167@N06/28278732476/]https://www.flickriver.com/photos/128152167@N06/28278732476/[/url]
Η Moni είναι η γνωστή Μόνικα. Το γιατί της αλλάζουν που και που ονόματα και άλλαξαν και τις φωτό της κάποια στιγμή πέρυσι νομίζω είναι δικό τους θέμα. Σίγουρα περίεργο πάντως. Κοπέλα από Σλοβακία στα 32.

Και ναι γενικά τσινάει όταν ασχολείσαι με το στήθος της. Κακώς γιατί αυτός είναι ο μόνος λόγος να πας μαζί της.

Leon33

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
99
Πόντοι
0
..πέρασα μια βόλτα απο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ...ήταν δυο κοπέλες η Ντανιέλα και η Αννα Σοφία, όμορφες κοπέλες αλλά από το σαλόνι κατάλαβα οτι ειναι πολύ μουδιασμένες !!
Πρόγραμμα ;;;; ... αυστηρά και μόνο το απλό στα 50!!! ...ούτε 69, ούτε άλλα εξτραδάκια (είναι λέει επικίνδυνα..  :headbang:)
δλδ υποτίθεται οτι "ρισκάρεις" να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο στο κρεβάτι και κολλάς στο αν θα σε γλύψει στο μουνί σου 
σόρρυ αλλά έφυγα. ... έχω την αίσθηση οτι θα λειτουργούν ρομποτικά στο δωμάτιο, όποτε καλύτερα να συνεχίζω να τον παίζω 

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.512
Πόντοι
46.423
Σε αυτή την αλυσίδα άξιζε η Krystal.

Τώρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους στούντιο επισκέπτες απο πλευράς παροχών.

Για ενα γρήγορο ρομποτικό γαμίσι πλέον μόνο.

Εγω έχω ενα δυο στανταρντάκια cg τα παίρνω στο χώρο μου και τελειώνει η υπόθεση.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
..πέρασα μια βόλτα απο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ...ήταν δυο κοπέλες η Ντανιέλα και η Αννα Σοφία, όμορφες κοπέλες αλλά από το σαλόνι κατάλαβα οτι ειναι πολύ μουδιασμένες !!
Πρόγραμμα ;;;; ... αυστηρά και μόνο το απλό στα 50!!! ...ούτε 69, ούτε άλλα εξτραδάκια (είναι λέει επικίνδυνα..  :headbang:)
δλδ υποτίθεται οτι "ρισκάρεις" να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο στο κρεβάτι και κολλάς στο αν θα σε γλύψει στο μουνί σου   
σόρρυ αλλά έφυγα. ... έχω την αίσθηση οτι θα λειτουργούν ρομποτικά στο δωμάτιο, όποτε καλύτερα να συνεχίζω να τον παίζω 
Έκανες πολύ σωστά που έφυγες σκέψου ότι στο μαγαζί αυτό προ της πανδημίας είχαν το θράσος να λένε ότι στο απλό πρόγραμμα των50€ο ο μέγιστος χρόνος είναι 15λεπτα.Φαντασου πόσο πιο χάλια θα είναι οι υπηρεσίες γενικότερα η επόμενη μέρα ειδικά στα στούντιο θα είναι πολύ διαφορετική και ζοφερή με τις τιμές αυτές και τον φόβο της φολας ίσως είναι προτιμότερο ούτε απ'έξω να μην ξαναπεράσει κανείς

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Από Ewa Sonnet είναι η φωτό, από ένα σετ φωτό σε πισίνα. www.flickriver.com/photos/128152167@N06/28278732476/]https://www.flickriver.com/photos/128152167@N06/28278732476/[/quote[/URL]]

Α στο καλό, για αυτό μου φαινόταν περίεργη η όλη υπόθεση.  :crazy:

Η Moni είναι η γνωστή Μόνικα. Το γιατί της αλλάζουν που και που ονόματα και άλλαξαν και τις φωτό της κάποια στιγμή πέρυσι νομίζω είναι δικό τους θέμα. Σίγουρα περίεργο πάντως. Κοπέλα από Σλοβακία στα 32.

Και ναι γενικά τσινάει όταν ασχολείσαι με το στήθος της. Κακώς γιατί αυτός είναι ο μόνος λόγος να πας μαζί της.

Να σου πω, νομίζω ότι έγινε επειδή μπορεί στην αλυσίδα να δούλευε και συνονόματη της αλλά μπορεί και όχι. Το έχω ξαναδεί με μια άλλη κοπέλα σε στούντιο πριν χρόνια. Για τις φωτό δεν υπάρχει δικαιολογία πάντως.

Μα ήμαρτον δηλαδή. :headbang: Τώρα να μου πείς ότι απλά έχει μεγάλο στήθος αλλά δεν μοιάζει και με την Εύα Σονέ(ή αν δεν έχει καν το στήθος της), δεν το κλαίς και πολύ αν δεν πάς τελικά μαζί της. :priest:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
δε βλεπω ν κοβω την καλογερικη μαυτα που ακουο καλα τα στουντιο δε τα κ ποτε σε εκτιμηση

• Like
Αντιδράσεις: Gpoint

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πέρασα πριν λίγο από το Λ. Αθηνών 318, αλλά δε μου ανοίγανε. Παίζει να ανοίγουν μόνο σε γνωστούς τους πελάτες;

Leon33

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
99
Πόντοι
0
δε βλεπω ν κοβω την καλογερικη μαυτα που ακουο καλα τα στουντιο δε τα κ ποτε σε εκτιμηση

τα στούντιο έχουν χαλάσει πολύ, 50 ευρώ και δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπηρεσίες στην φυλής στα 20
μπορεί να έχουν κάποιες όμορφες κοπέλες αλλά τι να το κάνεις όταν το γαμήσι είναι τυπικό
πέρα απο κάποια στανταράκια που μπορεί να έχει κάποιος και λειτουργούν διαφορετικά... στα υπόλοιπα το χάος

χίλιες φορές στα μασατζίδικα που τουλάχιστον με 50 ευρώ έχεις εγγυημένο μισάωρο που το κατανέμεις όμως θέλεις

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.789
Πόντοι
5.396
Ξημερώματα Κυριακής γύρω στις 2 δοκίμασα στο Θησέως 365. Δεν άνοιγαν και καλά έκαναν αφού ήταν και μια παρέα 5 ατόμων (ίσως και παραπάνω) που ήθελαν  να ξεμπουκώσουν. Το θέαμα να έχει μαζευτεί στη σειρά λαός στις σκάλες δεν το περίμενα. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω και σήμερα αλλά το αφήνω από Δευτέρα. Πάντως όλα της αλυσίδας εκτός του θησέως 40 δείχνουν πρόγραμμα. Ίσως έπρεπε να πάρω ένα τηλέφωνο πρώτα.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Πέρασα πριν λίγο από το Λ. Αθηνών 318, αλλά δε μου ανοίγανε. Παίζει να ανοίγουν μόνο σε γνωστούς τους πελάτες;
τύπε ήσουν με μια μηχανή
που την πάρκαρες δεξιά στο στούντιο;;

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Πέρασμα χθες με Καταλίνα από αθηνών 318. Το μωρό είναι μινιόν μελαχρινό κι αδύνατο όπως φαίνεται στις φωτό και στο πρόσωπο μοιάζει λίγο με χαβανέζα; Τα εξτραδάκια τα
έχουν κόψει απ οτι φαίνεται δηλαδή ελεύθερα στοματικά 69 φουλ κλπ λόγω ιού και καλά αλλά απ όσο θυμάμαι δεν τα πολυγουστάρανε και προ ιού απλά τώρα το εκμεταλλεύονται κιόλας. Δίνω το 50άρι και περνάω. Να μην τα πολυλογώ παίζει να ήταν το πιο αδιάφορο γαμήσι που έχω κάνει μέχρι στιγμής σε στούντιο η κοπέλα δεν είχε καθόλου όρεξη κλασικός αστερίας και τυπικότατη ελληνικά εννοείται γιοκ συννεόηση μπουζούκι της έλεγα να στηθεί στα τέσσερα και ξάπλωνε στο πλαί ότι να ναι. Άκλαφτο το 50άρι που θα το ξόδευα σούπερ μάρκετ υποτίθεται.

ΠΑΣΟΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2020
Like
209
Πόντοι
20
Καλησπερα συναγωνηστες μετα απο περασμα  απο φυλης και απο καποια στουντιο και λογω οτι και στα στουντιο εχουν χαλασει η υπηρεσιες μπορει και λογο ιου ,απο εδω και περα μονο μασατζηδικα και CG

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
τα στούντιο έχουν χαλάσει πολύ, 50 ευρώ και δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπηρεσίες στην φυλής στα 20
μπορεί να έχουν κάποιες όμορφες κοπέλες αλλά τι να το κάνεις όταν το γαμήσι είναι τυπικό
πέρα απο κάποια στανταράκια που μπορεί να έχει κάποιος και λειτουργούν διαφορετικά... στα υπόλοιπα το χάος

χίλιες φορές στα μασατζίδικα που τουλάχιστον με 50 ευρώ έχεις εγγυημένο μισάωρο που το κατανέμεις όμως θέλεις
φιλαρακι σε μασατζιδικα δεν εχω παει ποτε γαμας εκει;αν ναι μπορεις ν μου πρωτινεις κανενα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom