pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Σωστος! Ρουμανακι λοιπονΙταλίδα δεν παίζει για ρουμάνα την κόβω
Σωστος! Ρουμανακι λοιπονΙταλίδα δεν παίζει για ρουμάνα την κόβω
Ωρε πούστη μου! Τιν τούτο!
Η γνησια Ιταλιδα δεν γεμιζει το σωμα της με μελανι pilaρακο , ουτε βαραει μαλακιες , ειδικα αν εχει σωματαρα , και δεν βαραει τατου σε μπουτια και κωλο με τιποτα , η συγκεκριμενη αν κρινω απ τις μαλακιες που εχει βαρεσει χαμηλης αισθητικης η Ρουμανα ειναι η Βουλγαρα η απο καμοια πτωχη Βενεζουελα , μονο εκει βαρανε τετοιες μαλακιες χωρις μετρο :S :SΚαλα! Ιταλιδα λεει! Αν δεν ειναι Αλβανο,ειναι σιγουρα τσιγγανα
Επίσης για να βγεί γνήσια Ιταλίδα στο κλαρί πρέπει να της χώνεις μπάρες χρυσού στο μουνί της. Τι να της κάνει το 20αρικο που θα βγάζει στο στούντιο της ΕλλάδαςΗ γνησια Ιταλιδα δεν γεμιζει το σωμα της με μελανι pilaρακο , ουτε βαραει μαλακιες , ειδικα αν εχει σωματαρα , και δεν βαραει τατου σε μπουτια και κωλο με τιποτα , η συγκεκριμενη αν κρινω απ τις μαλακιες που εχει βαρεσει χαμηλης αισθητικης η Ρουμανα ειναι η Βουλγαρα η απο καμοια πτωχη Βενεζουελα , μονο εκει βαρανε τετοιες μαλακιες χωρις μετρο :S :S
συμφωνώ... Καταρχήν δεν έχει ιταλική φινέτσα... Βαλκάνια μου κάνειΚαλα! Ιταλιδα λεει! Αν δεν ειναι Αλβανο,ειναι σιγουρα τσιγγανα
Πολυ σωστος τυπε μου !!! Οι Ιταλιδες Ducattες υπερμουναρες ειναι πανακριβες και κοστολογουνε την υπερμουνα τους για Μπαχρειν , Εμιρατα , καμοια Ζυριχη και κανα Αμερικα , σιγα μην ερθει να δουλεψει απ την Παντοβα στην λεωφορο Καβαλας
Με τετοια Κωλαθρα που εχει η τυπα δεν παιζει να ειναι ουτε απ την Παντοβα του Ελ μπασαν το ζωον :S :Sσυμφωνώ... Καταρχήν δεν έχει ιταλική φινέτσα... Βαλκάνια μου κάνει
χθες περασα απο λ.αθηνων 373 και εκτος της επιγραφης ... ηταν ανοικτα τα φωτα στα μπαλκονια
λετε να εχει προγραμματα για εκλεκτους πελατες?
χθες περασα απο λ.αθηνων 373 και εκτος της επιγραφης ... ηταν ανοικτα τα φωτα στα μπαλκονια
λετε να εχει προγραμματα για εκλεκτους πελατες?
Παίζει τίποτα πουθενά κάνα παράνομο τσακάλια ξέρετε τίποτα στείλτε pm αν ξέρει κάποιος κατι?