Επισκέπτης
βλεπω το αβαταρ μου και καυλωνω
Περασμα χθες βραδυ από πειραιως 193 για την dianna . κοντοπουτανο με πολύ καυλιαρικη φατσα , φτιαχτο στηθος 2,5 και τρελο κωλι. δεν περασα όμως γιατι από το σαλοναρισμα κιολας εβγαζε μια απιστευτη βαρεμαρα και ημουν σιγουρος ότι θα τα εκλεγα τα 50 ευρω.
περασμα κτοπιν από τα καταστήματα στο γκαζι οπου με μαγεψε η εμφανιση της Σαρας από Κων/πολεως 92. Δυστυχως από μενα μαυρο στην συγκεκριμενη . Συνεχεια μα και μου και πιο σιγα και μην μπαινεις μεχρι μεσα και μεσα στην υποκρισια με ψευτοφωνες. από εμφανιση είναι πανεμορφη με σωματαρα αλλα δυστυχως δεν αξιζει στο δωματιο.
Περασμα χθες βραδυ από πειραιως 193 για την dianna . κοντοπουτανο με πολύ καυλιαρικη φατσα , φτιαχτο στηθος 2,5 και τρελο κωλι. δεν περασα όμως γιατι από το σαλοναρισμα κιολας εβγαζε μια απιστευτη βαρεμαρα και ημουν σιγουρος ότι θα τα εκλεγα τα 50 ευρω.
περασμα κτοπιν από τα καταστήματα στο γκαζι οπου με μαγεψε η εμφανιση της Σαρας από Κων/πολεως 92. Δυστυχως από μενα μαυρο στην συγκεκριμενη . Συνεχεια μα και μου και πιο σιγα και μην μπαινεις μεχρι μεσα και μεσα στην υποκρισια με ψευτοφωνες. από εμφανιση είναι πανεμορφη με σωματαρα αλλα δυστυχως δεν αξιζει στο δωματιο.
200€Καλησπερα συναγωνιστες!! Να ρωτησω υπαρχει προγραμμα σε studio μιας ωρας (προφανως με 2 εκτονωσεις)?
Αν ναι τι τιμες παιζουν?
στα 200 ξεχνάς τ όνομα σου με Μονικα!Και να φανταστω θα μου προτεινες μονικα σερβα??
Εγώ ήξερα 150
σωστά ξέρεις αλλα με μια εκτόνωση! Ο φίλος θέλει δυο.Εγώ ήξερα 150
150 με μια εκτόνωση :S Δεν βγάζει νόημα. Με τρια πενηντάρηκα γαμας τρεις συνεχείς φορές άμα είσαι και σε καλή μέρα. Είσαι σίγουρος πως είναι έτσι; Εκτός και αν μιλάμε για τιμολόγιο Μόνικας παγοκολώνας οπότε πάω πάσο.σωστά ξέρεις αλλα με μια εκτόνωση! Ο φίλος θέλει δυο.
γράφω αυτά που άκουσα απο τη κυρία στην υποδοχή. Σαφώς κ δεν ειναι vfm ειδικά όταν εχεις αποστειρωμένες υπηρεσίες ( πίπα με σκούφο, Οχι γλωσσόφιλα) αλλα οχι απο όλες τις κοπέλες...150 με μια εκτόνωση :S Δεν βγάζει νόημα. Με τρια πενηντάρηκα γαμας τρεις συνεχείς φορές άμα είσαι και σε καλή μέρα. Είσαι σίγουρος πως είναι έτσι; Εκτός και αν μιλάμε για τιμολόγιο Μόνικας παγοκολώνας οπότε πάω πάσο.