rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Digweed ποια είναι αυτή;Είναι γυναίκα ή "γυναίκα";
Φίλε μου με στεναχωράς! :-
Μόνικα Σέρβα!
Διασταύρωση γυναίκας με άλογο!
στα ποσα??????Σε ποιο μαγαζι δουλευει ? πηγε στα 20 ευρω ?
φίλη της Μονικας θα ειναι....Περασμα χθες βραδυ από πειραιως 193 για την dianna . κοντοπουτανο με πολύ καυλιαρικη φατσα , φτιαχτο στηθος 2,5 και τρελο κωλι. δεν περασα όμως γιατι από το σαλοναρισμα κιολας εβγαζε μια απιστευτη βαρεμαρα και ημουν σιγουρος ότι θα τα εκλεγα τα 50 ευρω.
περασμα κτοπιν από τα καταστήματα στο γκαζι οπου με μαγεψε η εμφανιση της Σαρας από Κων/πολεως 92. Δυστυχως από μενα μαυρο στην συγκεκριμενη . Συνεχεια μα και μου και πιο σιγα και μην μπαινεις μεχρι μεσα και μεσα στην υποκρισια με ψευτοφωνες. από εμφανιση είναι πανεμορφη με σωματαρα αλλα δυστυχως δεν αξιζει στο δωματιο.
περασμα κτοπιν από τα καταστήματα στο γκαζι οπου με μαγεψε η εμφανιση της Σαρας από Κων/πολεως 92. Δυστυχως από μενα μαυρο στην συγκεκριμενη . Συνεχεια μα και μου και πιο σιγα και μην μπαινεις μεχρι μεσα και μεσα στην υποκρισια με ψευτοφωνες. από εμφανιση είναι πανεμορφη με σωματαρα αλλα δυστυχως δεν αξιζει στο δωματιο.
Φίλε μου με στεναχωράς! :-
Μόνικα Σέρβα!
Διασταύρωση γυναίκας με άλογο!
Οχι να πας Μονικα, ειμαι απόλυτα αντικειμενικός αλλα θα παρεις απο 100 ευρώ κ πάνω προγραμμα! Κ τα γλωσσόφιλα τα ξεχνάς σε οποιοδήποτε προγραμμαΩχ..καποια με αναλογα προσοντα πιο θετικη σε στουντιο η στριπ..?σκοπευω να τα γυρισω ολα αλλα να μην πανε τσαμπα τα λεφτα..πσαχνω ωηλη με πληθωρικα προσοντα τυπου μονικας...
τα σπαει το σερβις της πολυ καλη πιπα δεν τον αφηνει απ το στομα της χαμουρεμα καργα της αρεσουν τα πρωκαταρκτικα στο ντουζ και τα τριψιματακασσανδρας 8 γ........κλασσικα η μαρια η σαλονικια.
η κελυ για την οποια εχω ακουσει καλα λογια για το σερβις της,σκερτζοζα και μπριοζα, αλλα δε μου αρεσε
εμφανισιακα και τοσο.