Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Digweed ποια είναι αυτή;Είναι γυναίκα ή "γυναίκα";

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Φίλε μου με στεναχωράς!  :-

Μόνικα Σέρβα! :orchestra:

Διασταύρωση γυναίκας με άλογο!  :babycry:

Νικοςςς

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Περασμα χθες βραδυ από πειραιως 193 για την dianna . κοντοπουτανο με πολύ καυλιαρικη φατσα , φτιαχτο στηθος 2,5 και τρελο κωλι. δεν περασα όμως γιατι από το σαλοναρισμα κιολας εβγαζε μια απιστευτη βαρεμαρα και ημουν σιγουρος ότι θα τα εκλεγα τα 50 ευρω.
περασμα κτοπιν από τα καταστήματα στο γκαζι οπου με μαγεψε η εμφανιση της Σαρας από Κων/πολεως 92. Δυστυχως από μενα μαυρο στην συγκεκριμενη . Συνεχεια μα και μου και πιο σιγα και μην μπαινεις μεχρι μεσα και μεσα στην υποκρισια με ψευτοφωνες. από εμφανιση είναι πανεμορφη με σωματαρα αλλα δυστυχως δεν αξιζει στο δωματιο.

• Like
Αντιδράσεις: px75

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Περασμα χθες βραδυ από πειραιως 193 για την dianna . κοντοπουτανο με πολύ καυλιαρικη φατσα , φτιαχτο στηθος 2,5 και τρελο κωλι. δεν περασα όμως γιατι από το σαλοναρισμα κιολας εβγαζε μια απιστευτη βαρεμαρα και ημουν σιγουρος ότι θα τα εκλεγα τα 50 ευρω.
περασμα κτοπιν από τα καταστήματα στο γκαζι οπου με μαγεψε η εμφανιση της Σαρας από Κων/πολεως 92. Δυστυχως από μενα μαυρο στην συγκεκριμενη . Συνεχεια μα και μου και πιο σιγα και μην μπαινεις μεχρι μεσα και μεσα στην υποκρισια με ψευτοφωνες. από εμφανιση είναι πανεμορφη με σωματαρα αλλα δυστυχως δεν αξιζει στο δωματιο.
φίλη της Μονικας θα ειναι....

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

Είχε πέσει ενημέρωση για την συγκεκριμένη 2 σελίδες πιο πίσω...

• Like
Αντιδράσεις: px75

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Ρε παιδια επειδη ερχομαι απο βδομαδα αθηνα απο χανια λιγες μερες και θελω χρονια να παρω τη Μονικα εχω φοβηθει λιγο....οντως στο δωματιο ειναι ξεναιρωτη σε σχεση με την εμφανιση..?δηλαδη τυπικη...?

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
993
Πόντοι
1.011
και αρκετά επιεικής είσαι Ανδρέα όπως το θέτεις

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Ωχ..καποια με αναλογα προσοντα πιο θετικη σε στουντιο η στριπ..?σκοπευω να τα γυρισω ολα αλλα να μην  πανε τσαμπα τα λεφτα..ψαχνω ψηλη με πληθωρικα προσοντα τυπου  μονικας...

Studio Deluxe

Sex Studio
Εγγρ.
21 Φεβ 2017
Like
10.453
[size=16pt]ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ!

ΣΤΟ STUDIO DELUXE, ΙΣΜΗΝΗΣ 2, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 4 ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
[/size]

Από τις 20:00 έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής θα είναι μαζί μας  οι:

www.isminis2.com/girls/kim2]Kim,[/url]
www.isminis2.com/girls/alexia-22]Αλεξία,[/url]
www.isminis2.com/girls/maraia]Μαράϊα[/url]
και
www.isminis2.com/girls/naomi2]Ναόμι[/url]

Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε φωτογραφίες τους

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 – 97.13.239.

[size=14pt]Kim   :rose:[/size]

kim_1018.jpg

[size=14pt]Αλεξία   :rose:[/size]

alexia_1009_1.jpg

[size=14pt]Μαράϊα   :rose:[/size]

maraia_1026.jpg

[size=14pt]Ναόμι   :rose:[/size]

naomi_1009.jpg

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Ωχ..καποια με αναλογα προσοντα πιο θετικη σε στουντιο η στριπ..?σκοπευω να τα γυρισω ολα αλλα να μην  πανε τσαμπα τα λεφτα..πσαχνω ωηλη με πληθωρικα προσοντα τυπου  μονικας...
Οχι να πας Μονικα, ειμαι απόλυτα αντικειμενικός αλλα θα παρεις απο 100 ευρώ κ πάνω προγραμμα! Κ τα γλωσσόφιλα τα ξεχνάς σε οποιοδήποτε προγραμμα

Εγγρ.
8 Απρ 2017
Like
9.320
[size=16pt]ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ STUDIO ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6!
[/size]

Από τις 20:00 έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής θα είναι οι:

www.aristotelous6.net/girls/kiara2]Kiara,[/url]
www.aristotelous6.net/girls/renata-7]Renata[/url]
και
www.aristotelous6.net/girls/irena3]Irena[/url]

Τηλέφωνο επικοινωνίας 213 – 02.33.032.

[size=14pt]Kiara    :rose:[/size]

kiara_1021.jpg

[size=14pt]Renata  :rose:[/size]

renata_1020.jpg

[size=14pt]Irena  :rose:[/size]

irena_1026.jpg

Studio De Paris

Sex Studio
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
7.882
[size=16pt]Ο MUST ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΟ STUDIO DE PARIS, Λ. ΑΘΗΝΩΝ 204 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!
[/size]

Από τις 20:00 έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής μαζί μας θα είναι οι:

www.athinon204.com/girls/jenna]Jenna,[/url]
και
www.athinon204.com/girls/tatiana2]Τατιάνα[/url]

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-51.54.231.

[size=14pt]Jenna  :rose:[/size]

jenna_1027_1.jpg

[size=14pt]Τατιάνα  :rose:[/size]

tatiana_1025.jpg

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
μερικες ινφο και απο μενα...

βριλησου 60 πανω.... ντιανα, μελαχροινη αδιαφορη.

σιλβι....λεπτο καστανομελαχροινο ξεκωλο,πιθανον ψηλη(φορουσε τακουναρες),ωραιο σωμα ,προκλητικοτατο μικρο
                      κωλαρακι ,αρκετα τατου, μουρη εξωτικη κατι μεταξυ λατινας και κινεζας,απο αγιο δομινικο ειπαν. ωραιο
                      υποσχομενο βλεμμα και σαλοναρισμα,πολυ σεξυ παρουσια  :takethis:

κασσανδρας 8 γ........κλασσικα η μαρια η σαλονικια.

η κελυ για την οποια εχω ακουσει καλα λογια για το σερβις της,σκερτζοζα και μπριοζα, αλλα δε μου αρεσε
                      εμφανισιακα και τοσο.

η νικολ...καινουρια μελαχροινη ρουμανα μαλλον με ωραια εσωρουχα + σαλοναρισμα +  ακρως υποσχετικο
                      λαγνο και καυλιαρικο βλεμμα. καμια σχεση με τις φοτος βεβαια που την κολακευουν πολυ. πηρα το ρισκο
                      μου,εφαγα τη φολα μου και ευχαριστηθηκα. κριμα για την καθηγητρια του σεξ μαρια που εχει διπλα της και
                      δεν εχει παρει μυρωδια τι παιζει ...εντελως ακυρη η κοπελα.

μη θελοντας να φυγω απο Αθηνα κακογαμημενος,στο φευγα περασα απο αθηνων 343. ηταν η ρωξανη,καστανοξανθη ομορφη κοπελα,αμα δεν ειχα φαει φολα πριν θα περναγα , αλλα ειπα μη ρισκαρω δευτερη φορα το ιδιο βραδυ.

περασμα με ινα (και με αυτην εχω φαει φολες στο παρελθον,κυριως οταν ηταν φυλης,αλλα κανα χρονο τωρα εχει στρωσει καπως).
αρκετα καλη συνεδρια, με την κωλαρα της ινας να κοιταζει το φεγγαρι καταματα,πως να αντεξει κανεις  :fuck2:

καλα βολια παιδες  :headbaning2:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
κασσανδρας 8 γ........κλασσικα η μαρια η σαλονικια.  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

tumblr_ns0cml5eb61qa7pxgo1_400.gif

η κελυ για την οποια εχω ακουσει καλα λογια για το σερβις της,σκερτζοζα και μπριοζα, αλλα δε μου αρεσε
                      εμφανισιακα και τοσο.

τα σπαει το σερβις της πολυ καλη πιπα δεν τον αφηνει απ το στομα της χαμουρεμα καργα της αρεσουν τα πρωκαταρκτικα στο ντουζ και τα τριψιματα
αν δεν χυσεις δε φευγεις απ το δωματιο εχε την στα υπ οψιν σου την ειχε μαθει η πενυ πολλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom