Σημερινή βολτούλα σε στούντιο, εν μέσω ημιμαραθωνίου και έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
-Στο χλιδάτο Συγγρου 232 Μαρίνα, πρέπει να 'χει βάλει κάποια κιλά από το περσινό καλοκαίρι που την είχα πάρει και Αντριάννα ξανθιά χαμογελαστή μιλφ, η τσα2 τόνισε πως είναι πολύ καλή στο φουλ πρόγραμμα.
-Αριστοτέλους 5 Ιζαμπέλα, μοντελοπιπίνι με ωραίο πρόσωπο, έτοιμος ήμουν να βάλω το χέρι στη τσέπη αλλά ήθελα να συνεχίσω την τσάρκα. Στοχοποιήθηκε πάντως.
-Αριστοτέλους 6, η εξαιρετική Ζανέτ, για αυτή ξεκίνησα την τσάρκα αλλά η κατάθεση έγινε (παραδόξως) αλλού
-Τριγγέτα 3 , η Μόνικα ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα, έφυγα πριν τη δω
-Βουλιαγμένης 238, Kyra (κατάθεση) και Diana. Η Diana είναι το πιο μικροκαμωμένο κορίτσι που έχω δει σε στούντιο. Μια κατηγορία υπό του πετιτ, αν με εννοείται. Η Kyra είναι μια 25αρα; που θυμίζει τόσο σε σωματοδομή όσο και σε υπηρεσίες τη Ρομπέρτα του ιδίου ομίλου. Δηλ καλή πίπα, καλές στάσεις, όχι όμως κάτι το παραπάνω. Χαμογελαστό και όμορφο κορίτσι με ξελαμπίκαρε, ήμουν "φορτωμένος" με πολλά που έγιναν αυτή την εβδομάδα - με την Kyra ξεφόρτωσα.
Αυτά από μένα, καλό απόγευμα