Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μια Ισαβέλλα με βυζάρες που δουλεύει αύριο στο Πειριαιώς 193 λέει τίποτα ; Γνωρίζει κάποιος ;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
Μια Ισαβέλλα με βυζάρες που δουλεύει αύριο στο Πειριαιώς 193 λέει τίποτα ; Γνωρίζει κάποιος ;

την έχω δει λόγω προκλήσεως εγκεφαλικού από τη φώτο του βυζόμπαλου, οι φώτοζ την φιλοφρονούν τα μέγιστα, όμως όταν τη δεις θα πεις ότι η τεχνολογία έκανε πάλι τις απάτες της. Δε θα την πεις Βερούλη, αλλά δεν είναι και κάτι αξιόλογο από άποψη αναλογιών κι αρμονίας χαρακτηριστικών. Τώρα περί ορέξεως...πήγαινε μια βόλτα αν βρεθείς κοντά, δες, πες...κλπ.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
την έχω δει λόγω προκλήσεως εγκεφαλικού από τη φώτο του βυζόμπαλου, οι φώτοζ την φιλοφρονούν τα μέγιστα, όμως όταν τη δεις θα πεις ότι η τεχνολογία έκανε πάλι τις απάτες της. Δε θα την πεις Βερούλη, αλλά δεν είναι και κάτι αξιόλογο από άποψη αναλογιών κι αρμονίας χαρακτηριστικών. Τώρα περί ορέξεως...πήγαινε μια βόλτα αν βρεθείς κοντά, δες, πες...κλπ.
Όπως τα λέει ο συναγωνιστής, για λάτρεις μπαμπάτσικων καταστάσεων

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Επισήμως είναι 50 σε όλα αυτά. Με παζάρια το ρίχνεις σχετικά εύκολα στα 40 αλλά μην περιμένεις σπουδαίες υπηρεσίες στη συνέχεια.

Εμένα μου ανακοινώθηκε 40 χωρίς παζάρια και σε κριτική πρόσφατη είδα 30 αλλά αυτό μάλλον δεν παίζει με όλες τις κοπέλες!

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Για τη Σάρα έχω ιδίαν άποψη, κι'εγώ και γνωστοί μου που πέρασαν μαζί της μας ξεπέταξε κανονικότατα. Με μένα ούτε να στηθεί σωστά δεν ήταν ικανή.
Γενικώς οι (πρώην;) στριπτιτζούδες είναι ξεπέτες όπως έχω διαπιστώσει.
Για τη Σάρα έχω ιδίαν άποψη, κι'εγώ και γνωστοί μου που πέρασαν μαζί της μας ξεπέταξε κανονικότατα. Με μένα ούτε να στηθεί σωστά δεν ήταν ικανή.

Πού είναι η κριτική σου, για να ενημερωθούμε κι εμείς και να ξέρουμε πού βαδίζουμε;

frankie wilde

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
θα μπορούσατε να πείτε και άλλες πληροφορίες , για τη Σάρα από Βριλησσού 60 πάνω λέτε τη μελαχρινή ? έχει κάνει σε στριπ ?

frankie wilde

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Δεν νομίζω να μιλάμε για την ίδια τύπε. Η Σάρα για την οποία μιλάω δουλεύει ευκαιριακά στην αλυσίδα Πειραιώς 193, κλπ., και τον υπόλοιπο χρόνο σε στριπίζ. Για το που βρίσκεται τώρα καλύτερα να απευθυνθείς στους στριπάκηδες.
όχι για άλλη  κοπέλα λεω thanks πάντως

frankie wilde

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως έχει κάπιος κύριος πληροφορίες για Σάρα μελαχρινή αδύνατη από Βριλησσού 60 ?

JL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Κριτικές
8
Like
254
Πόντοι
281
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς το τηλέφωνο από Κωνσταντινουπώλεως 132; Αυτό που βρήκα στο internet δεν λειτουργεί.

pepe12

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Καλησπέρα, υπαρχει καποιος που να εχει δει προσφατα την Εμμανουέλλα την Κυπρια;

Sir Gamisteros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2017
Like
6
Πόντοι
0
Στούντιο με οικονομικά προγράμματα είναι τα εξής
Λεωφόρος Αθηνών 343 κ τέτοιου 71 ( αλυσιδα) είναι απλό με 40€
Κωνσταντινουπόλεως 132 απλό με 30€ Για τα κορίτσια Έχει ελληνίδες στο στούντιο  αυτο ( Εκτός της Μαντονας που είναι ακριβή)
Λέλας Καραγιάννη με 35€
Τώρα για τα στούντιο  βριλησσου και Κωνσταντινουπόλεως που σου είπε ο Lemourios από ότι ξέρω πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με την κοπέλα  για να πεσει στα 40 € ( και αν πέσει δεν το δέχονται όλες)

Merci Konstantin  :hi:

Ψάχνω να βρω την καλύτερη σε στούντιο (από πλευράς εμφάνισης). Μου έχει γυαλίσει η γνωστή Νίνα  :erection:  και το σκέφτομαι  :think:

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.209
Πόντοι
1.206

Ψάχνω να βρω την καλύτερη σε στούντιο (από πλευράς εμφάνισης). Μου έχει γυαλίσει η γνωστή Νίνα  :erection:  και το σκέφτομαι  :think:
λες την νινα που παιζει μπαλα κηφισου 60 κ dream place;

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.209
Πόντοι
1.206
σε εμφανιση πολυ καλη, 3 φορες εχω παει μαζι της εμεινα ευχαριστημενος, ειναι λιγο μουγκη στην αρχη αλλα λυνεται μετα, να εισαι καθαρος κ μην της πιανεις τα μαλλια, εχω γραψει κ κριτικη..

Sir Gamisteros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2017
Like
6
Πόντοι
0
σε εμφανιση πολυ καλη, 3 φορες εχω παει μαζι της εμεινα ευχαριστημενος, ειναι λιγο μουγκη στην αρχη αλλα λυνεται μετα, να εισαι καθαρος κ μην της πιανεις τα μαλλια, εχω γραψει κ κριτικη..

Merci Sisax  :hi: Στην επόμενη επίσκεψη Αθήνα θα τιμηθεί δεόντως

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλησπέρα, υπαρχει καποιος που να εχει δει προσφατα την Εμμανουέλλα την Κυπρια;
Αν δεν κανω λαθος εργαζοταν μεχρι προσφατα στο Σπ. Πατση 40 σαν Λιζα η Κυπρια.

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1

Μην το σκέφτεσαι καθόλου πηγαινε με κλειστά τα μάτια και δεν θα χάσεις  είναι δυνατό εργαλειο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom