Sir Gamisteros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
βριλησσού 36Α και 36, Κωνσταντινουπόλεως 80 (ίσως και κάποια άλλα 92 ή 94, δε θυμάμαι ακριβώς).
Σίγουρα θα είναι και άλλα πάντως
Thank u Mr Λαιμούριε !!
βριλησσού 36Α και 36, Κωνσταντινουπόλεως 80 (ίσως και κάποια άλλα 92 ή 94, δε θυμάμαι ακριβώς).
Σίγουρα θα είναι και άλλα πάντως
Μια Ισαβέλλα με βυζάρες που δουλεύει αύριο στο Πειριαιώς 193 λέει τίποτα ; Γνωρίζει κάποιος ;
Αμαρυλλίς, ξανθό πετίτ τσαχπίνικο μωρό, πολύ χαμογελαστό
Όπως τα λέει ο συναγωνιστής, για λάτρεις μπαμπάτσικων καταστάσεωντην έχω δει λόγω προκλήσεως εγκεφαλικού από τη φώτο του βυζόμπαλου, οι φώτοζ την φιλοφρονούν τα μέγιστα, όμως όταν τη δεις θα πεις ότι η τεχνολογία έκανε πάλι τις απάτες της. Δε θα την πεις Βερούλη, αλλά δεν είναι και κάτι αξιόλογο από άποψη αναλογιών κι αρμονίας χαρακτηριστικών. Τώρα περί ορέξεως...πήγαινε μια βόλτα αν βρεθείς κοντά, δες, πες...κλπ.
Επισήμως είναι 50 σε όλα αυτά. Με παζάρια το ρίχνεις σχετικά εύκολα στα 40 αλλά μην περιμένεις σπουδαίες υπηρεσίες στη συνέχεια.
Για τη Σάρα έχω ιδίαν άποψη, κι'εγώ και γνωστοί μου που πέρασαν μαζί της μας ξεπέταξε κανονικότατα. Με μένα ούτε να στηθεί σωστά δεν ήταν ικανή.
Γενικώς οι (πρώην;) στριπτιτζούδες είναι ξεπέτες όπως έχω διαπιστώσει.
Για τη Σάρα έχω ιδίαν άποψη, κι'εγώ και γνωστοί μου που πέρασαν μαζί της μας ξεπέταξε κανονικότατα. Με μένα ούτε να στηθεί σωστά δεν ήταν ικανή.
θα μπορούσατε να πείτε και άλλες πληροφορίες , για τη Σάρα από Βριλησσού 60 πάνω λέτε τη μελαχρινή ? έχει κάνει σε στριπ ?Για τη Σάρα έχω ιδίαν άποψη, κι'εγώ και γνωστοί μου που πέρασαν μαζί της μας ξεπέταξε κανονικότατα. Με μένα ούτε να στηθεί σωστά δεν ήταν ικανή.
όχι για άλλη κοπέλα λεω thanks πάντωςΔεν νομίζω να μιλάμε για την ίδια τύπε. Η Σάρα για την οποία μιλάω δουλεύει ευκαιριακά στην αλυσίδα Πειραιώς 193, κλπ., και τον υπόλοιπο χρόνο σε στριπίζ. Για το που βρίσκεται τώρα καλύτερα να απευθυνθείς στους στριπάκηδες.
Στούντιο με οικονομικά προγράμματα είναι τα εξής
Λεωφόρος Αθηνών 343 κ τέτοιου 71 ( αλυσιδα) είναι απλό με 40€
Κωνσταντινουπόλεως 132 απλό με 30€ Για τα κορίτσια Έχει ελληνίδες στο στούντιο αυτο ( Εκτός της Μαντονας που είναι ακριβή)
Λέλας Καραγιάννη με 35€
Τώρα για τα στούντιο βριλησσου και Κωνσταντινουπόλεως που σου είπε ο Lemourios από ότι ξέρω πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με την κοπέλα για να πεσει στα 40 € ( και αν πέσει δεν το δέχονται όλες)
λες την νινα που παιζει μπαλα κηφισου 60 κ dream place;Merci Konstantin
Ψάχνω να βρω την καλύτερη σε στούντιο (από πλευράς εμφάνισης). Μου έχει γυαλίσει η γνωστή Νίνα και το σκέφτομαι
λες την νινα που παιζει μπαλα κηφισου 60 κ dream place;
σε εμφανιση πολυ καλη, 3 φορες εχω παει μαζι της εμεινα ευχαριστημενος, ειναι λιγο μουγκη στην αρχη αλλα λυνεται μετα, να εισαι καθαρος κ μην της πιανεις τα μαλλια, εχω γραψει κ κριτικη..
Αν δεν κανω λαθος εργαζοταν μεχρι προσφατα στο Σπ. Πατση 40 σαν Λιζα η Κυπρια.Καλησπέρα, υπαρχει καποιος που να εχει δει προσφατα την Εμμανουέλλα την Κυπρια;
Μην το σκέφτεσαι καθόλου πηγαινε με κλειστά τα μάτια και δεν θα χάσεις είναι δυνατό εργαλειοMerci Konstantin
Ψάχνω να βρω την καλύτερη σε στούντιο (από πλευράς εμφάνισης). Μου έχει γυαλίσει η γνωστή Νίνα και το σκέφτομαι