Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
στο σπυρου πατση 40 μεχρι τις 8...αλλα και να πας μαλλον θα γινεται πανικος

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων  :rolleyes: βρέθηκα Κηφισου εχθες το μεσημερι περασμα από το 60. Λιλυ με τα τατουάζ. Ωραιο γαμησι δυνατο πισωκολλητο και καλη πίπα
πολλα τατουάζ βρε αδερφακι μου όμως  :rockon:

τυπε είναι γυναικα 100%  ?
εμενα μου βγαζει λιγο προς τραβελο.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
η λολιτα μονο αξιζει απο κει μετα  αννα και η λαουριτα , απο τοτε που αποχωρησε και η μονικα εχει πεσει πολυ η οδος κασσανδρας και θυμιζει μια ποιο κυριλε φυλης με στουντιο μπουρδελε και τιμες αντε γεια, ενα απ ντειτ θελει αν και εχω ακουσει οτι εβαλε και vip boys , τη αλλο θα δουμε

Με τα vip boys έχω βρει την υγειά μου. Ακριβούτσικα μεν αλλά αξίζουν τον κόπο.
Την καλημέρα μου στους φίλους των στούντιο.

Θα περάσουμε πολύ καλά φίλοι μου...κάτι σαν κουπί στην γαλέρα.  :orchestra:

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Ρόζα νέα κοπέλα από Θησέως 365!  :tits2: :kissass: :kissass2:
02bou.jpg

Πρόγραμμα:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, αυτή η Φαίη από το Μ.Αλεξάνδρου 133 ξέρει κανείς αν κάνει αυταρχικό να δροσίσω
την κωλοτρυπίδα μου; δοκίμασα και την Λώρελ από την γερμανοαλυσίδα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος
σε κανονικό πρόγραμμα. Είναι απο τις στουντιακές που με ικανοποιούν πλήρως στις απαιτήσεις μου
και καλά θα κάνουν οι κακές γλώσσες να μην αναφέρονται σε περιττά κιλά
μιας που αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Λώρελ σ'αγαπώ πολύ και λιώνω για'σένα.

:orchestra:

SilentMajority

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα σημερα μεσημερακι απο Βριλ 36/36Α.  Στο πανω είχε ένα μπάζο χοντρελα με πατσοκοιλιά που ούτε για 20αρικο δεν ήτανε.  Στο κάτω είχε μια αδυνατούλα -Μαρινα νομίζω- με μικρό βυζακι αρκετα συμπαθητική όπου και κατέθεσα.  Αρκετα καλή περίπτωση και το τίμησε το 50αρικο.

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.608
Πόντοι
10.751
Ρε παιδιά, αυτή η Φαίη από το Μ.Αλεξάνδρου 133 ξέρει κανείς αν κάνει αυταρχικό να δροσίσω
την κωλοτρυπίδα μου; δοκίμασα και την Λώρελ από την γερμανοαλυσίδα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος
σε κανονικό πρόγραμμα. Είναι απο τις στουντιακές που με ικανοποιούν πλήρως στις απαιτήσεις μου
και καλά θα κάνουν οι κακές γλώσσες να μην αναφέρονται σε περιττά κιλά
μιας που αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Λώρελ σ'αγαπώ πολύ και λιώνω για'σένα.

:orchestra:

Εχω περασει 2 φορες με τη Φαιη σε αυταρχικο, ειναι πολυ καλη. Στο Μ Αλεξανδρου ομως δεν εχουν καλη ποικιλια απο στραπ, καλυτερα να πας στα Βριλισσου.

Μινι ενημερωση πριν λιγο:
Πηγα στο Γκαζι για να δω τη Μαρινα. Στο 133 ηταν αυτη και η Τζουλια. Η Τζουλια βγηκε και την ειδα, η Μαρινα λεει εφευγε και δεν ηθελε να την δουμε. Κριμα, ηταν 19:35... Η Τζουλια δεν ειναι του γουστου μου, μελαχρινη νεαρη.
Περασμα απο Κασσανδρας 8 για τις νεες παρουσιες, ειδα τη Λιζα. Μελαχρινη νεαρη, με αρκετα τατου, ομορφη! Λογικα θα περασω συντομα.
Συνεχεια στο Σπυρου Πατση 40. Εμαννουελα, ξανθια νεαρη που δεν μου εκανε εντυπωση και Λιζα, μελαχρινη με ωραιο προσωπο και σωμα, που στοχοποιηθηκε!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.402
Πόντοι
6.955

Εγώ με την Νάνσυ έχω περάσει φανταστικά τις δύο φορές που την επισκέφτηκα. Υπάρχει όμως σε πολλούς υποψία πως πρόκειται για πολύ καλά φτιαγμένη τρανς. Γ δική μου εκτίμηση είναι οτι ειναι γυναίκα.
Ξέρει κανείς να μας φωτίσει τι είναι?

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Εγώ με την Νάνσυ έχω περάσει φανταστικά τις δύο φορές που την επισκέφτηκα. Υπάρχει όμως σε πολλούς υποψία πως πρόκειται για πολύ καλά φτιαγμένη τρανς. Γ δική μου εκτίμηση είναι οτι ειναι γυναίκα.
Ξέρει κανείς να μας φωτίσει τι είναι?

Γυναίκα είναι φίλε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom