karaflas85
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα!Ερωτηση:Στο καταστημα στη λελας καραγιαννη ισχυει οτι τα προγραμματα ξεκινανε απο 30 ευρω ή κανω λαθος?ευχαριστω εκ των προτερων..
Ισχύει. Περασα πριν από 2 ημέρες και πετυχα την Αλεξια. Προγραμμα απο 30 Ευρώ.Καλησπερα!Ερωτηση:Στο καταστημα στη λελας καραγιαννη ισχυει οτι τα προγραμματα ξεκινανε απο 30 ευρω ή κανω λαθος?ευχαριστω εκ των προτερων..
γιατι η μονικα πως αλλιως ανεβαζει αποδοση?καλως τονα κ ας αργησε
Οι εντυπωσεις μου απο την προ ετων συνάντηση μου μαζί της :Εντυπωσεις εμπειρια απο μουνιτσα νανσυ απο αριστοτελους 6?
Οι εντυπωσεις μου απο την προ ετων συνάντηση μου μναζί της :
τα σεβη μου γιγαντα
σταθερη αξια η μιχαελα τυπεΚωνσταντινουπόλεως 92Α έχοντας εξωτερικη δουλεια για την εργασια μου
Μιαχαελα μου ειπε ο κολλητος μου πολύ καλη μου εξαφάνισε την ψωλη "μα την αρκουδα "που ελεγαν και στο Μπλεκ
σουπερ οι βυζαρεσ
πολυ νταρντανα φιλε, την ειχα δει πριν 2-3 μερες γενικα τα στουντιο παρακμαζουν..Κασσάνδρας 8 δεξιά πριν από λίγες ώρες ήταν η Κατερίνα,δεν μιλάμε για την kinky
Ψηλη κοπελα με μάλλον λεπτά πόδια αλλα κοιλίτσα,δεν μπορούσα να καταλάβω αφού φορούσε φόρεμα που την κάλυπτε,κάτι σπάνιο για στούντιο
Κατσαρομαλλα με νταρντανε μάλλον πληθωρικό απο τη μέση και πάνω κορμι,μάλλον μέτρια για τα στουντιακα προτυπα
λεει τιποτα απο υπηρεσιες;Λογικά πρόκειται για τη Μόνικα τη Ρουμάνα από το RIP Αθανασίας 4 που πέρασε ένα φεγγάρι από το Αντιοχείας 64 και τώρα τελευταία έκανε κάτι βάρδιες στο Θεσσαλίας 136.