:-* :-* :-*Κυριακη στο Βριλησσου 42 - Λαιμα + Διανα. Μαριαννα + Νικολ. Μαριαννα + Ολγα :-* :-* :-*
:-* :-* :-* Marianna :-* :-* :-*
:-* :-* :-*Κυριακη στο Βριλησσου 42 - Λαιμα + Διανα. Μαριαννα + Νικολ. Μαριαννα + Ολγα :-* :-* :-*
Thanks, θα το τσεκάρω...Ειναι η Στεφι στην αλυσιδα του Μεγαλεξανδρου, εαν δεν κανω λαθος
ευχαριστώΠουθενά. Τη Δευτέρα έχει ρεπό.
Φαίνεται πολλά υποσχόμενη!
Η Μαρια οπως αναφερεις που δουλευε στα Κασσανδρας (σαφως δεν ηταν Ελληνιδα) "μεταπηδησε" στον ομιλο Μ. Αλεξάνδρου σαν Αντα. Στην συνεχεια εξαφανιστηκε για αρκετο διαστημα για να την "ξαναπετυχουμε" να κάνει πιατσα στην παραλιακη. Την ξαναπετυχα στο Τατοιου 58 σαν Αμαντα που εκανε ελαχιστες βαρδιες. Εκτοτε αγνοειται και παλι.Καλι χρόνια παιδιά... Δεν είμαι στουντιακιας αλλά ψάχνω μια Ελληνίδα μαύρομαλα που δούλευε πριν χρόνια στο Κασσάνδρας 6-4 κ μαλον τη λέγανε Μαρία αν μπορείς κανείς ας βοηθήσει... Αυτό πρέπει να είναι πριν 5 χρόνια
Για ποια και τι θα γινει 10 του μηνος? ? ? ?Γύρω στις 10 του μηνός απ' όσο ξέρω.
Μηπως εννοεις την Μαρια την βουλγαρα απο φυλης που δουλευε σαν Αντζυ??Καλι χρόνια παιδιά... Δεν είμαι στουντιακιας αλλά ψάχνω μια Ελληνίδα μαύρομαλα που δούλευε πριν χρόνια στο Κασσάνδρας 6-4 κ μαλον τη λέγανε Μαρία αν μπορείς κανείς ας βοηθήσει... Αυτό πρέπει να είναι πριν 5 χρόνια