Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Νέα κοπέλα (Μπέλλα) από Κηφισού 60!
04.jpg

mkavlos

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
276
Like
3.891
Πόντοι
10.450
εχει κανεις υπ' οψιν του τι απογινε η Αλέξια που δουλευε στο Βριλησσου 42 και παλιοτερα στο Βριλησσου 55? :think:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εχει κανεις υπ' οψιν του τι απογινε η Αλέξια που δουλευε στο Βριλησσου 42 και παλιοτερα στο Βριλησσου 55? :think:
Ειναι εδω και καιρο διακοπες στην πατριδα της.
Συντομα λογικα θα επιστρεψει.

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
μην θίξουμε πρόσωπα και καταστάσεις αλλα στην συγκεκριμένη αλυσίδα εφαρμόζουνε παρα πολυ τέτοιου είδους τακτικές ,,, και οχι μονο :headbang: :headbang: :headbang:
Αυτος ο τσατσος και άλλη  μία πουσταρα που είναι στο de paris και ειρωνευεται συνέχεια. .πιο βλακες  πεθαινουν!για τρελά γιαούρτια όμως..σκεφτειτε  ότι τη μαρινα  στο Κασσάνδρας 8,έχω πάει πάνω από 5 φορές να τη γαμησω και ο βλακας τη μία μου λέει θα αργησει πολύ,την άλλη ότι δεν έχουν έρθει κοπελες..ότι να 'ναι, λες και τους είπαμε να τη γαμησουμε  τζάμπα!!παπαρηδες!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτος ο τσατσος για τρελά γιαούρτια όμως..σκεφτειτε  ότι τη μαρινα  στο Κασσάνδρας 8,έχω πάει πάνω από 5 φορές να τη γαμησω και ο βλακας τη μία μου λέει θα αργησει πολύ,την άλλη ότι δεν έχουν έρθει κοπελες..ότι να 'ναι, λες και τους είπαμε να τη γαμησουμε  τζάμπα!!παπαρηδες!!

Και ποιος σου είπε ότι,είναι λόγια του τσα2 αυτά...?  ;)

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Χρόνια πολλά συναγωνιστές. Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η Εμμανουέλα από το Φωκαίας 17 (όροφος) εργάζεται πλέον σε studio. Έχει πέσει κανείς από εσάς πάνω της σε καμία τσάρκα?  :think: Έχω φάει κόλημα μαζί της αλλά την έχασα ξαφνικά.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.545
Πόντοι
506
Κυριακη στο Βριλησσου 42 - Λαιμα + Διανα. Μαριαννα + Νικολ. Μαριαννα + Ολγα  :-* :-* :-*

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Παίδες φυλής η ομόνοια με 10 ευρο που βρισκω? Πλσ
ευχαριστω

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
φιλε ευχαριστω γιατι ο τσατσος ενω ειναι αγενεστατος τη τελευταια φορα μου λεγε θ αρργησει πολυ η μαρινα , ενω δε δουλευε, για να περασω με τη κοπελα που δουλευε,

αυτός ο τρίχας νομίζει ότι του χρωστάμε κιόλας. όποτε έχω πάει μιλάει με ένα υφάκι γεμάτο ειρωνία λες και είναι κανένας επιστήμονας και πουλάει πνεύμα. άραγε έχει γίνει κανα σκηνικό με αυτόν γιατί το κόβω πολύ πιθανό με την στάση του...

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
H Μαρίνα στο δωμάτιο είναι καλή ρε παιδιά? Έχει κανένας εμπειρία?

Επισκέπτης
H Μαρίνα στο δωμάτιο είναι καλή ρε παιδιά? Έχει κανένας εμπειρία?
Όντως..συγγνώμη για την παράλειψη.. Από το στούντιο Κασσάνδρας 8Γ...
ριξε μια ματια εδω : και εδω :

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χρόνια πολλά συναγωνιστές. Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η Εμμανουέλα από το Φωκαίας 17 (όροφος) εργάζεται πλέον σε studio. Έχει πέσει κανείς από εσάς πάνω της σε καμία τσάρκα?  :think: Έχω φάει κόλημα μαζί της αλλά την έχασα ξαφνικά.
Ειναι η Στεφι στην αλυσιδα του Μεγαλεξανδρου, εαν δεν κανω λαθος

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε Σαββατιατικη τσαρκουλα συντροφια με τον mpouzoklido και τον px75 (3η βαρδια)

Ιεροφαντων 9 : Ζιζελ και Μονικα
Μ. Αλεξανδρου 133 : Σαντρα και Σαμπρινα
Κωνσταντινουπολεως 80 : Κλαουντια και Τζεσσικα
Κωνσταντινουπολεως 92Α: Πεννυ και Στεφι. Οσο την βλεπω τοσο πιο πολυ μου αρεσει, δειχνει να εχει "εγκλιματιστει" στην φιλοσοφια του ομιλου. Εχει περασει και απο το Μπουζιανη 2 σαν Αντριαννα.
Σ. Πατση 27 : Ντιναρα και Τζουλια
Κηφισου 30 : Δαναη και Μαριζα
Βριλησσου 46 : Σιντυ
Βριλησσου 36: Φαιη και Σονια
Βριλησσου 36Α : Μαρκελα και Κελλυ
Τατοιου 58 κατω : Λαουρα και Ζακλιν. Τα ιδρυματα πλεον λειτουργουν και παλι κανονικά. Η Λαουρα ειναι η ψηλη ξανθια κουκλάρα απο την αλυσιδα του Μεγαλεξανδρου παλιοτερα και η Ζακλιν η "δυνατη" milf απο Σ. Πατση 27 και το R,I,P, Αθανασιας 3
Τατοιου 58 πανω : Λολα και Ελενα. Νεαρη με καστανα ισια μαλλια καθημερινο προσωπο και πλουσιο φυσικο στηθος.
Παπανδρεου 2 (Golden) : Αντζελινα
Θεσσαλονικης 81 : Ναταλι. Η ξανθια milf απο Λ. Καραγιαννη και πολλα αλλα studio στην συνεχεια. Πλεον εδω.
Λ. Αθηνων 318 : Τζοαννα
Λ. Αθηνων 373 : Ρομινα. Νεραη καστανη με ωραιο σωματακι και απλο προσωπο. Φυσικα καμια σχεση με την παλια Ρομινα των Γερμανων και Βριλησσου παλιοτερα. Ευη. Μελαχρινη με εκφυλο προσωπο , περιφερεια με αξιοπροσεκτες καμπυλες. Μαρινα. Εντυπωσιακη μελαχρινη με αερα μακρια μαλλιά ωραιο σωμα. Η Ευη και η Μαρινα σε φουλ προγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom