CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Επο τις εμπειριες μου, εντελως ενημερωτικα και χωρις διαθεση αντιπαραθεσης:Περασμα απο de paris για να δουμε τι παιζει με φιλο και μπαινοντας μεσα παθαινω σοκ!!βλεπω τη μαρινα(δε λεγεται μαρινα στην πραγματικοτητα->σιγα το νεο ),η οποια ειναι μια γκομενα που καυλαντιζα μεχρι αηδιας μερικα χρονια πριν στο fb,χωρις να ξερω οτι δουλευει σε studio(και πολυ πιθανο τοτε να μην ειχε ξεκινησει καν)και μαλιστα μου εκανε και την πολυυυυυ δυσκολη.Την ειχα πετυχει και εξω και μου ειχε μεινει τρελο αποθημενο να τη γαμησω και να πως τα εφερε η ζωη και τωρα μπορω θελει δε θελει να της δωσω το μουνι στο χερι!!
Σημερα δεν περασα γιατι δεν ημουν προετοιμασμενος απο καμια αποψη(κλασσικα ο στανταρ μαλακας τσατσος μας εκραξε full αλλα στ'αρχιδια μας τον γραφουμε εννοειται) αλλα ειναι σιγουρο οτι αυτο θα συμβει λιαν συντομως!!πουτανα ζωη πως τα φερνεις!!
1. Μια ιεροδουλη δεν σημαίνει οτι είναι "ευκολη" στην προσωπικητ ης ζωη. Το ατιθετο θα ελεγα.
2. Αμα δεν θελει δεν μπορεις. Εχει το δικαιωμα να αρνηθει να σε δεχτει στο δωματιο.
3. Σε αυτο συμφωνω απολυτως
;) ;) ;) ;) ;)