CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Κανε και μια βραδυνη βαρδια να σου ερθω βρε μωρο μου,να θυμηθουμε υα παλια.:-* :-* :-*
Κανε και μια βραδυνη βαρδια να σου ερθω βρε μωρο μου,να θυμηθουμε υα παλια.:-* :-* :-*
Alo ena doraki...
[/quote
ωρε μεταμορφωση :o
καμια σχεση με την παλια λαιμα
μπραβο
Δεν θα εχει βγει με καλη εκφραση, ή με κλειστα ματια κλπ κλπ....Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί ενώ δείχνεις πρόσωπο στο άβαταρ σου, το κρύβεις σε αυτές τις φωτογραφίες;
Sostos o filos mas ;) Se filo :-* :-* :-*Δεν θα εχει βγει με καλη εκφραση, ή με κελιστα ματια κλπ κλπ....
Κανε καμια βραδυνη βαρδια να με............... φιλησεις περισσουεροSostos o filos mas ;) Se filo :-* :-* :-*
Πρεπει να τον φιλησεις και για ενα αλλο λογο,ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑSostos o filos mas ;) Se filo :-* :-* :-*
Αφού λοιπόν ο CHEYENNE έχει γενέθλια να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά στον κορυφαίο συναγωνιστή του Bou που πάντα μας διαφωτίζει, πάντα ευγενικός και κατατοπιστικός, να 'σαι καλά συναγωνιστήΠρεπει να τον φιλησεις και για ενα αλλο λογο,ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
Να σε χαιρομαστε ΙΝΔΙΑΝΕ!!!
λεπα,εσυ μπαινεις σε δωματιο....?Kalispera. Meta apo poli kero mazi sas pali h omorfi mas Emily
Ta tin vrite Thseos 35
λεπα,εσυ μπαινεις σε δωματιο....?
εχω μια φιλεναδουλα απο σερβια που γουσταρει να μπει στο δωματιο με μενα κ μια κοπελα...θα μας φτιαξεις?Hvala na komplimentu ;)
ohi den doulevo egw
Η Αντρεα ΣΥΝΗΘΩΣ ΣαββατοΚυριακα δεν δουλευει.Παιδια η Andrea απο Συγγρου 144 σε ποια στουντιο δουλευει γενικα?Ρωταω επειδη δε προλαβαινω αυριο και τελειωνει η βαρδια της εκει.Γνωριζει κανεις που αλλου παιζει μπαλλα?