ultraswien
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Αλινα απο βριλησσου και κων/λεως 92α,80 ξερουμε που εχει χαθεί?
Εγω την συγκεκριμενη πρωτη φορα στο Τατοίου 58 την ειδα.είναι η ίδια Σαμάνθα που είχε περάσει κι από Κηφισού 60 κλπ;
ξεκουράζεται στην πατρίδα της....αναμένεται σύντομα...Αλινα απο βριλησσου και κων/λεως 92α,80 ξερουμε που εχει χαθεί?
νεο studio 81 πανω στην εθνικη στο υψος του γατσουλη με τα ποδηλατα.νεα κηφισια ειναι εκει.?γνωριζετε τιποτα?
Έχω 2-3 συνεδρίες με πολύ καλές εντυπώσεις!Ιεροφαντών 9 : Νικόλ. Εδώ ο λαγός κατασυγκινήθηκε. Μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο, σωστές αναλογίες, ντυμένη με ροζ/φουξία εσώρουχα και ζαρτιέρες. Την έβαλε στους επόμενους στόχους του.
Έχω 2-3 συνεδρίες με πολύ καλές εντυπώσεις!
Ανοιξε τις πυλες του το νεο studio στην Ν. Φιλαδέλεφεια, το Θεσσαλονικης 81, ή αλλοιως "Κλεοπάτρα".
Προσωρινα συμφωμνα με τις κυρίες σε μα βάρδαι (πρωινη) με εργαζόμενο κοριτσι την Μπέτυ, γνωστη και απο το Αθανασιας 3
:-* :-* :-*Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Σαμανθα και Σασα :-* :-* :-*
Παρασκευη - Φριντα + Λαιμα. Σαμανθα + Σασα. Μαριαννα + Σασα :-* :-* :-*
Δεν το ξερω.Έχει κάποια σχέση με την κοπέλα που δουλεύει στο Κηφισού 30 με το ίδιο ονομα.
η Μελινα ειναι ακομα στο 4???? οσες φορες εχω παει δεν εχει βαρδια .....[move] 09/05/ 14 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Ζετα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Μελινακι - Μελινακι
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο --------
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αντζελα/Νανση/Μελινα - Ελενα/Αντζελα - Ελενα/Ν.Αφιξη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Ν.Αφιξη/Νεφελη - Ν.Αφιξη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ:Κλειστο - Αλεξανδρα σερκοφ/Μαρινα/Τζουλια - Μαρινα/Αλεξανδρα Σερκοφ/Τζουλια
Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Τανια/Ανισα - Ελενα/Τανια/Ανισα
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
Δεν το ξερω.
καλησπερα!! η μελινα θα δουλευει αυριο πρωι ... αν θελεις πες μου γιατι ερχομαι απο μακρια..[move] 10/05/ 14 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Ζετα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Μελινακι - Μελινακι
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο --------
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αντζελα/Νεφελη/Μελινα - Ελενα/Αντζελα/Λαουριτα/Μαρση - Ελενα/Λαουριτα/Ν.Αφιξη/Μαρση
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Νεφελη/Χριστινα/Λιζα - Λιζα/Χριστινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ:Κλειστο - Μαρινα/Τζουλια/Ν.Αφιξη - Μαρινα/Τζουλια/Ν.Αφιξη
Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Τανια/Ανισα - Ελενα/Τανια
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα