natasha srbija
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 0
Τελικά για Άντζυ σε Αθηνών-Πειραιώς-Ιεροφάντων έχουμε καμιά ενημέρωση??
ρώταγα κι εγώ, επηρρεασμένος από τις πρώτες φώτοζ. Η απάντηση των δυνατών ρεπόρτερς ήταν ότι δεν γνωρίζουν.
Μετά ανέβηκαν οι νέες φώτοζ και πλέον δε με συγκινεί ούτε από έξω από την πόρτα.
Φαίνεται πολύ τροφαντό κομοδινάκι...προσωπικά δεν ψωνίζω.
Αν γκουγκλαρεις την πρωτη φωτο βγαζει αυτο.... και διαφορα αλλα!Αλλά αυτό που θα με ενδιέφερε λόγω του ότι φέρεται με έμπροσθεν βάρος είναι αυτό:
Αν κι από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει, η πρώτη είναι μαυρισμένη, οι άλλες φαίνονται περίεργα...θα περιμένω μέχρι να βγουν καλύτερες ή αν κάποιος πήγε ας ενημερώσει.
Aπο οτι φαινεται ο ομιλος Πειραιως εχει δυο τανες με αυτο το ονομα!ρώταγα κι εγώ, επηρρεασμένος από τις πρώτες φώτοζ. Η απάντηση των δυνατών ρεπόρτερς ήταν ότι δεν γνωρίζουν.
Μετά ανέβηκαν οι νέες φώτοζ και πλέον δε με συγκινεί ούτε από έξω από την πόρτα.
Φαίνεται πολύ τροφαντό κομοδινάκι...προσωπικά δεν ψωνίζω.
εγώ μίλησα για τη συγκεκριμένη ώρα που πήγα.έχουν= και καλά "κομμάτια" πάντως τα συγκεκριμένα μαγαζιά....μάλλον έπεσες στην περίπτωση...
άσχετο....εγώ μίλησα για τη συγκεκριμένη ώρα που πήγα.
Το ξέρω πως έχουνε καλά κομμάτια λαγέ.
Απλά εγώ δεν τα βαφτίζω όλα καλά.
εγώ μίλησα για τη συγκεκριμένη ώρα που πήγα.
Το ξέρω πως έχουνε καλά κομμάτια λαγέ.
Απλά εγώ δεν τα βαφτίζω όλα καλά.
Αν γκουγκλαρεις την πρωτη φωτο βγαζει αυτο.... και διαφορα αλλα!
Aπο οτι φαινεται ο ομιλος Πειραιως εχει δυο τανες με αυτο το ονομα!
Η μια εχει κλεμμενες φωτος απο διαφορα site.. αλλα με λιγη φαντασια θα μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι κ δικες της γιατι ειναι οντως ωραιο μωρο(εχει πολυ καλο λεπτο κορμι κ ομορφη μουρη)
Την αλλη Αντζυ παυλα τροφαντο κομοδινακι δεν την εχω δει!
ΓΙΑ ΣΟΥ. ΚΟΠΕΛΑ ΦΕΝΕΤΕ ΟΠΟΣ ΣΤΙΝ ΠΡΟΤΙ ΦΩΤΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΙ ;)
ΓΙΑ ΤΙ ΦΩΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΙ ΤΙΣ
Ο ΖΟΝΓΚ σε ποια κουρτινα κρυβετε?πάμε ...
Νατάσσα, πες μου λοιπόν ποια φώτο είναι κοντά ή ίδια σε αυτό που ο πελάτης θα συναντήσει ερχόμενος στην αλυσίδα σας.
Νο1:
Νο2:
Νο3:
χαχαχα ρε τυπε διαβασες το κορυφαιο που ειπε????χαχαχα πηγαινε δες εχω σκασει στα γελιαΠήγε Αγγλία και τσακώνεται μαζί σου.
Η κοπελα της φωτογραφιας ειναι η Σαμανθα απο το τατοίου 58.Αλλά αυτό που θα με ενδιέφερε λόγω του ότι φέρεται με έμπροσθεν βάρος είναι αυτό:
Αν κι από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει, η πρώτη είναι μαυρισμένη, οι άλλες φαίνονται περίεργα...θα περιμένω μέχρι να βγουν καλύτερες ή αν κάποιος πήγε ας ενημερώσει.
Η κοπελα της φωτογραφιας ειναι η Σαμανθα απο το τατοίου 58.
Εχει περισσότερα κιλά απο αυτά που φαίνονται στην φωτογραφια, το στηθος της ειναι οντως ετσι μεγάλο.
Το προσωπο της ειναι μακριά απο τα γούστα μου.
Ειναι σχετικά μαυριδερη στην επιδερμίδα.
Το σαλόνι της άχαρο, αγέλαστη και δεν έπειθε.....
Τωρα τι πουλια πιάνει "μέσα" δεν ξερω........
Η κοπελα της φωτογραφιας ειναι η Σαμανθα απο το τατοίου 58.
Εχει περισσότερα κιλά απο αυτά που φαίνονται στην φωτογραφια, το στηθος της ειναι οντως ετσι μεγάλο.
Το προσωπο της ειναι μακριά απο τα γούστα μου.
Ειναι σχετικά μαυριδερη στην επιδερμίδα.
Το σαλόνι της άχαρο, αγέλαστη και δεν έπειθε.....
Τωρα τι πουλια πιάνει "μέσα" δεν ξερω........
Σίγουρα όλων τών ειδών καί...μεγεθών !!!!