Τηλεφωνική επικοινωνία με το συνάδελφο και φίλο mpouzoklidos και με συνοπτικές διαδικασίες βρεθήκαμε στο κέντρο των πορνικών δρωμένων της Αθήνας για μια επιλεκτική τσαρκούλα(μεγάλο ρεμάλι ο mpouzoklidos,ποτέ δε λέει όχι σε τσάρκα!)
..αυτη ειναι η φαιη απο κωσταντινουπολεως 92 & βριλησου 36?
οταν παιρνω τηλ παντα δεν δουλευει και δεν ξερουν ποτε δουλευει
μηπως ξερεις καποια στανταρ βαρδια & καταστημα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
Τηλεφωνική επικοινωνία με το συνάδελφο και φίλο mpouzoklidos και με συνοπτικές διαδικασίες βρεθήκαμε στο κέντρο των πορνικών δρωμένων της Αθήνας για μια επιλεκτική τσαρκούλα(μεγάλο ρεμάλι ο mpouzoklidos,ποτέ δε λέει όχι σε τσάρκα!)
Κασσάνδρας8γ: Αλεξάνδρα: Επέστρεψε μετά από ολιγοήμερες διακοπές, πολύ όμορφη μέσα στο περίτεχνο μαύρο σετ εσωρούχων που φορούσε. Πλούσιο φυσικό στήθος, ωραίες καμπύλες και λαχταριστή περιφέρεια και ιδιαίτερα γλυκό πρόσωπο. Μαζί της η Μαρίνα: o oρισμός της τσόντας. Μελαχροινά μακριά μαλλιά, πολύ σέξυ πρόσωπο με εκφραστικά μάτια, ενισχυμένο στήθος 3άρι, τούμπανο, και κορμί που κολάζει...Εμφανίσθηκε γυμνή και τα εγκεφαλικά κάνανε την εμφάνισή τους...
Κασσάνδρας3(κάτω): Λάουρα: Είχα να τη δω καιρό και εντυπωσιάστηκα. Έχει πάρει λίγα κιλάκια, η περιφέρειά της είναι πιο τονισμένη αλλά πάντα καλοσχηματισμένη και το στήθος της, το μεγάλο της όπλο πάντα σε κοινή θέα. Τα μακριά μαύρα μαλλιά της όμορφα...Ευγενική και ομιλιτική ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες μέχρι να μας διακόψουν κάποιοι θορυβώδεις νεαροί...
Κασσάνδρας4γ: Λαουρίτα:η μεγάλη λατρεία του kerveras Αδύνατο, μελαχροινό πιπίνι, με συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος και ωραία στρογγυλή περιφέρεια. Δυνατό καυλάντισμα και στους 2 μας...Μαζί της η Μαριλένα: O...Tάρλατς του ομίλου. Πανύψηλη, με ωραίο κορμί γενικά, φυσικό στήθος, ωραία περιφέρεια και πρόσωπο αλλά...έχει μια εμφανή έλλειψη σεξουαλικότητας...
Κασσάνδρας6: Iρένα: Eυτυχώς ήταν στο δωμάτιο....
Κροκεών6: Σαμπρίνα: Δεν πρόκειται για άλλη κοπέλα, από την κοπέλα που για μεγάλο χρονικό διάστημα δούλευε στο Μελαντίας 50/Λ.Αθηνών373 και Κατεχάκη 5 και παλιότερα Βριλησσού55. Πανύψηλη, καστανόξανθη, με πολύ ωραίο κορμί αψεγάδιαστο με μικρό όμως στήθος για τα δεδομένα του σωματότυπού της...Πλέον θα τη βρίσκουμε εδώ. Μαζί της η Σίντυ: Mετρίου αναστήματος κοπέλα, καστανόξανθα καρέ μαλλάκια, ωραίο κορμί χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο να θυμάμαι...
Λ. Αθηνών204: Bικτώρια: Η καστανόξανθη Πολωνέζα ντίβα του ομίλου. Αέρας έμπειρης γυναίκας, όμορφο σώμα με καμπύλες, πολύ γλυκό πρόσωπο, φυσικό στήθος και αξιόλογη περιφέρεια. Μαζί της η Κάντυ: o oρισμός του κοντοπούτανου. Δεν πρέπει να ξεπερνάει το 1.60 με τα χέρια στην ανάταση , μελαχροινή με ίσια καρέ πλέον μαλλιά, ενισχυμένο στήθος 3άρι, ωραίο κορμί και περιφέρεια και πόδια καλλίγραμμα...Δυστυχώς οι υπηρεσίες της δεν...
Κηφισού30: Aφροδίτη: Άρτι επιστρέψασα μετά από ένα διάστημα απουσίας, φανερά ανανεωμένη! Μελαχροινή με κατσαρά φουντωτά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος καλοσχηματισμένο και στητό, σώμα με τα απαραίτητα love handles, με ιδιάιτερη έμφαση στην περιφέρεια. Χαμογελαστή και ορεξάτη μας έκανε λίγο παρέα στο σαλόνι. Νίκη: Aδύνατη κοπέλα με μακριά καστανόξανθα μαλλιά, πλούσιο στήθος σε κοινή θέα που βγάζει μάτια, ωραία πόδια και περιφέρεια. Στο πρόσωπο "χάνει" λίγο...Μαζί τους και η Σαμπρίνα: Eλαφρώς άτεχνο σαλονάρισμα και "σκληρό", πολύ τυπική, ξανθιά, με αγέλαστο πρόσωπο, αρκετά κιλά στην περιοχή της μέσης και γενικά αντιερωτική...
Ιεροφαντων9: Σύλβια: η γνωστή Ρουμάνα που έχει παίξει και σε ταινίες του Σειρηνάκη, ψηλή, μελαχροινή με άσπρο εξτένσιον στο πλάι, τυπικό Ρουμάνικο πρόσωπο, ωραίο κορμί. Μαζί της η Μόνικα: Γλυκία και χαμογελαστή μελαχροινή κοπέλα, με πλούσιο στήθος που ασφυκτιούσε μέσα στο ροζ fishnet που φορούσε, ωραία καλοσχηματισμένη περιφέρεια. ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στην αγενέστατη υπηρεσία που με το καλησπέρα καταλαβαμε τι θα ακολουθούσε. Καραμούζα και αγένεια από τις λίγε, ύφος λες και της σφάξαμε τη μάνα....
Κων/πόλεως92Α: Μαρκέλλα: Eπέστρεψε στον όμιλο όπου έκανε όνομα και έγινε ευρέως γνωστή μετά από διάστημα μικρής απουσίας. Πιο ξανθιά πλέον, ίσια μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος και ωραίο κορμί.
Κων/πόλεως80: Φάιη: Η μεγάλη μου συμπάθεια από τον όμιλο, γλυκύτατο και χαμογελαστό πλάσμα μέσα στην ενέργεια! Φυσικό στήθος σε κοινή θέα 3άρι, καταπληκτικό, καλλίγραμμο κορμί αψεγάδιαστο και περιφέρεια που "σκοτώνει"...
Μ.Αλεξάνδρου133: Κέλλυ: Ένας από του σύντομα μελλοντικούς μου στόχους, με καστανόξανθο μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο γλυκό, ωραίο φυσικό στήθος σε κοινή θέα και αδύνατο κορμί με σούπερ περιφέρεια και πόδια. Ο συνάδελφος mpouzoklidos δεν άντεξε στον πειρασμό και μετά από 25 λεπτά βγήκε από το δωμάτιο ρετάλι....Νερά, αναψυκτικά και αέρας χρειάστηκαν για να τον συνεφέρω και να καταφέρουμε να φύγουμε!!
Τριγγέτα3: Μαρίνα:η μελαχροινή πιτσιρίκα κούκλα του ομίλου, η Ελληνίδα με την πλούσια περιφέρεια με θητεία και στο Φ104,μικρό στήθος φυσικό, γλυκό πρόσωπο και διαπεραστικό βλέμμα...Αδυνάτισε και άλλο με αποτέλεσμα να έχει γίνει ακόμα πιο sexy...
Φραντζή47: Η Άννα στο πόστο της πάντα σέξυ και μέσα στην καλή διάθεση...ευτυχώς που είχα καταθέσει στην Πάολα πριν κάποιες ώρες και δεν είχα λεφτά πάνω μου...Έχουμε και λέμε...Κυριακή και Δευτέρα έχει ρεπό...Τετάρτες είναι στο Κων/πόλεως80....τις υπόλοιπες μέρες "παίζει" στα διάφορα μαγαζιά του ομίλου...σου έχω στείλει πμ...αυτη ειναι η φαιη απο κωσταντινουπολεως 92 & βριλησου 36?
οταν παιρνω τηλ παντα δεν δουλευει και δεν ξερουν ποτε δουλευει
μηπως ξερεις καποια στανταρ βαρδια & καταστημα?
[move] 16/03 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Τζουλια
Κασσανδρας 3(πανω): ---------Kλειστο --------
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο --------
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ελενα - Ελενα - Μαρση/Μαριλενα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Λαουριτα/Μαριλενα - Λαουριτα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Κλειστο - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ:Βαλια - Μαρινα/Αλεξανδρα Σερκοφ/Βαλια - Μαρινα/Αλεξανδρα Σερκοφ
Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Εφη/Αννα Μαρια/Τανια/Ανισα - Ελενα/Εφη/Τανια/Ανισα
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Στο studio κατεχακη 8 το προσωπικο εχει ξεφυγει...! Πηγαινω πριν μερικες μέρες μετα απο 1 ωρα δρομο(λογο κινησης) Η τσατσα ΑΡΙΣΤΗ ευγενικη κτλπ...! Μου λεει καθισε θα βγει η κοπελα ειναι στο δωματιο..λεω οκ.Μετα απο 3 λεπτα βγαινει κ η Νικολ απλα περασε απο μπροστά μου δεν εκανε θεατρινισμους. Μου λεει η τσατσα το προγραμμα τις λεω γινεται κατι καλυτερο μου λεει οχι ευγενικα λεω οκ το απλο προγραμμα κανω να δωσω το 50ρικο κ λεω μπορω να την ξαναδω? Παει μεσα να την φωναξει κ βγαινει κ λεει συγνωμη αλλα δεν θελει..λεω οριστε? Δεν θελει να βγει...μου ξανα λεει ευγενικα...! Λεω οκ κριμα αντιο σας. Το 50ρικο στο χερι κ αποχωρησα για συνευρεση με αλλη κοπελα...!Τωρα καταλαβα γιατι οι σχεδον μιδαμηνες κριτικες...!Αντιστοιχο περιστατικο ετυχε και σε μπουρδελο οταν ειπα θα κανω βολτουλα..!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
για ποια Νικόλ λες?? τη Βουλγάρα(φεράρι) ή τη Ρουμάνα??Στο studio κατεχακη 8 το προσωπικο εχει ξεφυγει...! Πηγαινω πριν μερικες μέρες μετα απο 1 ωρα δρομο(λογο κινησης) Η τσατσα ΑΡΙΣΤΗ ευγενικη κτλπ...! Μου λεει καθισε θα βγει η κοπελα ειναι στο δωματιο..λεω οκ.Μετα απο 3 λεπτα βγαινει κ η Νικολ απλα περασε απο μπροστά μου δεν εκανε θεατρινισμους. Μου λεει η τσατσα το προγραμμα τις λεω γινεται κατι καλυτερο μου λεει οχι ευγενικα λεω οκ το απλο προγραμμα κανω να δωσω το 50ρικο κ λεω μπορω να την ξαναδω? Παει μεσα να την φωναξει κ βγαινει κ λεει συγνωμη αλλα δεν θελει..λεω οριστε? Δεν θελει να βγει...μου ξανα λεει ευγενικα...! Λεω οκ κριμα αντιο σας. Το 50ρικο στο χερι κ αποχωρησα για συνευρεση με αλλη κοπελα...!Τωρα καταλαβα γιατι οι σχεδον μιδαμηνες κριτικες...!Αντιστοιχο περιστατικο ετυχε και σε μπουρδελο οταν ειπα θα κανω βολτουλα..!
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Την ρουμανα τωρα ειδα οτι ειναι 2για ποια Νικόλ λες?? τη Βουλγάρα(φεράρι) ή τη Ρουμάνα??
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
τη Ρουμάνα εεε?? περίεργο να έχει τέτοια συμπεριφορά η συγκεκριμένη...συνήθως είναι γλυκιά και κοινωνική...Την ρουμανα τωρα ειδα οτι ειναι 2
[move] 17/03 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Τζουλια
Κασσανδρας 3(πανω): ---------Kλειστο --------
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο --------
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ελενα - Ελενα/Μαριλενα - Μαρση
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Λαουριτα - Λαουριτα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Κλειστο - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ:Κλειστο - Μαρινα - Μαρινα
Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εφη - Ελενα/Τανια/Ανισα/Εφη - Ελενα/Τανια/Ανισα
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Μπορει να ξενερωσε που ειπα για κατι καλυτερο...αλλα ηταν στην κουζινα...!Τι να πω και εγω απο την φατσα δεν την εκοψα για καριολα αλλα.........!Oτι και να ηταν αυτο που την πειραξε αυτη δεν ειναι συμπεριφορα καποιας που θελει να θεωρειται επαγγελματιας...!τη Ρουμάνα εεε?? περίεργο να έχει τέτοια συμπεριφορά η συγκεκριμένη...συνήθως είναι γλυκιά και κοινωνική...
Για ποιο λόγο ζήτησες να την ξαναδείς?Μπορει να ξενερωσε που ειπα για κατι καλυτερο...αλλα ηταν στην κουζινα...!Τι να πω και εγω απο την φατσα δεν την εκοψα για καριολα αλλα.........!Oτι και να ηταν αυτο που την πειραξε αυτη δεν ειναι συμπεριφορα καποιας που θελει να θεωρειται επαγγελματιας...!
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Γιατι περασε σαν σιφουνας με το που βγηκε απο το δωματιο...Ειναι κακο αυτο?Για ποιο λόγο ζήτησες να την ξαναδείς?
Αν δεν την είδες καλά, όχι δεν είναι κακό.Γιατι περασε σαν σιφουνας με το που βγηκε απο το δωματιο...Ειναι κακο αυτο?
Και εγώ άμα δω καμιά κοπέλα να φεύγει σίφουνας με την πλάτη και να μην έχω δει πρόσωπο, έχω ζητήσει να την ξαναδώ.
Αλλά μου έχει τύχει και η κοπέλα να κανει πληρες σαλοναρισμα και διαφοροι νεολαιοι ή αλβανοι συνηθως να μην φευγουν και να ζητανε ξανα σαλοναρισμα, να μπΑλαμουτιασουν κτλ...
Εκει η κοπελα αμα επιλεξει να τους απαξιωσει, εγω δεν την κατακρινω.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Συμφωνο μαζι σου...ΑΠΟΛΥΤΑ. Αλλα ημουν μονος στο σαλονι...βγαινει απο το δωματιο κ πηγε κατευθειαν στην κουζινα...!Την κυνηγαω καιρο τωρα να συμπεσουν οι χρονοι μας γιατι ειναι μονο πρωινες βαρδιες κ εκεινη την μερα ειχα ελευθερο πρωινο κ ειπα ηταν ευκαιρια...!Εαν ηταν διαφορετικη περιπτωση ουτε καν θα ειχα ασχοληθει..!Ουτε νεολαιρος ειμαι ουτε αλβανος..!! Τεσπα μπορει να ηταν κακη μερα η να ειχε προβλημα με τον πελατη δεν ξερω. Απλα το θεωρησα σωστο να το αναφερω...Αν δεν την είδες καλά, όχι δεν είναι κακό.
Και εγώ άμα δω καμιά κοπέλα να φεύγει σίφουνας με την πλάτη και να μην έχω δει πρόσωπο, έχω ζητήσει να την ξαναδώ.
Αλλά μου έχει τύχει και η κοπέλα να κανει πληρες σαλοναρισμα και διαφοροι νεολαιοι ή αλβανοι συνηθως να μην φευγουν και να ζητανε ξανα σαλοναρισμα, να μπΑλαμουτιασουν κτλ...
Εκει η κοπελα αμα επιλεξει να τους απαξιωσει, εγω δεν την κατακρινω.
Από ό,τι καταλαβαίνω, απλώς γλίτωσες την ξεπέτα!! Οπότε μάλλον ωφελημένος βγήκες.Συμφωνο μαζι σου...ΑΠΟΛΥΤΑ. Αλλα ημουν μονος στο σαλονι...βγαινει απο το δωματιο κ πηγε κατευθειαν στην κουζινα...!Την κυνηγαω καιρο τωρα να συμπεσουν οι χρονοι μας γιατι ειναι μονο πρωινες βαρδιες κ εκεινη την μερα ειχα ελευθερο πρωινο κ ειπα ηταν ευκαιρια...!Εαν ηταν διαφορετικη περιπτωση ουτε καν θα ειχα ασχοληθει..!Ουτε νεολαιρος ειμαι ουτε αλβανος..!! Τεσπα μπορει να ηταν κακη μερα η να ειχε προβλημα με τον πελατη δεν ξερω. Απλα το θεωρησα σωστο να το αναφερω...
Το αλβανός ή νεολαίος δεν πήγαινε σε εσένα, απλώς αυτό συναντάω πολλές φορές και έτσι έγραψα.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Το ξερω απλα αναφερα πως δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια...!Ισως να εχεις κ δικιο για την ξεπετα...!Εαν καποιος εχει προσωπικη αποψη ας την αναφερει..!Από ό,τι καταλαβαίνω, απλώς γλίτωσες την ξεπέτα!! Οπότε μάλλον ωφελημένος βγήκες.
Το αλβανός ή νεολαίος δεν πήγαινε σε εσένα, απλώς αυτό συναντάω πολλές φορές και έτσι έγραψα.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μεγάλη ομάδα διακεκριμένων συναγωνιστών στην σημερινή Κυριακάτικη τσάρκα.
Να σημειωθεί οτι στην παρακάτω ομαδα στην αρχή ήταν και ο lagoinisian που ομως «αναγκάστηκε» να σταματήσει την βόλτα μόλις στο ΛΑ 204, για λόγους που θα αναφερθούν παρακάτω. Ετσι οι Kerveras, mpouzoklidos, px75, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, και η αφεντιά μου είδαν τα εξής :
Κηφισού 60 : Ανδριάννα. Ξανθή Milf με μεσογειακό ταμπεραμέντο και καμπύλες. Κατάθεση, μιας και επι τούτου φτάσαμε εως εδώ.
Λ. Αθηνών 204 : Ρεββέκα. Νεαρή αδύνατη σχετικά, καστανη με ίσια μαλλιά, συμπαθητικό/γλυκό πρόσωπο. Μαρίνα Η Μελαχρινή Ελληνίδα με πέρασμα απο το Φ104 αλλα και σαν Γαμπριέλλα παλιότερα στο Πειραιώς 193. Ο λαγός έμεινε για πολυ ωρα εδώ. Οι υπόλοιποι συνεχίσαμε
Κηφισού 30 : Ερατώ. Ελληνιδα, καστανόξανθη, ισια μαλλιά, ωραίο σώμα. Σαμπρίνα νεόφερτη Ρωσσίδα ξανθιά μετρίου αναστηματος, απλά συμπαθής. Μιρέλλα Επεστερψε η ξανθιά χυμώδης Ρουμάνα μετά το «αγροτικό της» στην επαρχία, στο κατάστημα της αλυσίδιας το Αγρίνιο. Ξανθιά με πλούσιο φυσικό στήθος, ανάλογη περιφέρεια. Πονηρό μουτράκι. Με θητεία και στο Τατοίου 58 σαν Νάντια.
Σ. Πατση 40 : Κλειστό
Κασσάνδρας 8Γ : Αλεξάνδρα. Η πληθωρική ξανθιά, αρκετά ευδιάθετη και sexy.
Κασσάνδρας 8Β: Βάλια. Οσο την βλέπω κολάζομαι. Μελαχρινή νταρντάνα, γνωστή απο το Amnezia και σαν Ρωξανη. Σύντομα θα ξανανατιμηθεί.
Κασσάνδρας 8Α: Κλειστό.
Κασσάνδρας 6 : Κλειστό. Στην Τρίτη βάρδια θα αναλάμβανε η Ιρένα.
Κασσάνδρας 4Γ: Λαουρίτα. Ο λόγος της τελευταίας αντιπαράθεσης μεταξύ mpouzo και kervera. Νεαρή αδύνατη μελαχρινή με φουλ πρόγραμμα.
Κασσάνδρας 4Β: Ελένη. Μικροκαμωμένη αδυνατούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο και Μαριλενα, ψηλή μελαχρινη με μακριά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα.
Κασσάνδρας 4: Κλειστό.
Κασσάνδρας 3 (κάτω): Μαρίνα. Εκτάκτως σήμερα εδω,μιας και η Λάουρα είχε ρεπό. Μια από τις ομορφότερες κοπέλες που κυκλοφορούν στα studio τον τελευταίο καιρό. Μελαχρινή, ίσια μαλλιά πλούσιες καμπύλες, σαρκώδη χείλη, μεγάλα μάτια, φουλ πρόγραμμα.
Κασσάνδρας 3 (πάνω): Κλειστό.
Μ. Αλεξάνδρου 133 : Νικόλ. Νεαρή μικροκαμωμένη στρπουμπουλή με κοντά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα.
Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κέλλυ. Νεαρή καστανόξανθη με ωραίο σώμα, φυσικός στήθος, καλλίγραμμη περιφέρεια και μόνιμα χαμογελαστή και με θετική αύρα
Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Μιχαέλλα. Νεαρή αδυνατη με ισια μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος. Γνωστή και απο την μεγάλη θητεία της στο Amnezia, πλεον απο τις σταθερές αξίες της αλυσίδας του Μεγαλέξανδρου.
Κωνσταντινουπόλεως 94: Ναταλί. Νεαρή μελαχρινή κοπέλα διχως κάτιι άσχημο επάνω της, αλλα ουτε και κάτι που να αξίζει να αναφερθεί ιδιέταιρα.
Σταση γα ανεφοδιασμό στον «Κάνδαυλο», αποχώρηση Kervera , και άνοδος στο αμαρτωλό βουνό
Βριλησσού 60: Λάουρα. Η ξανθιά καλλονή γνωστή απο το πέρασμα της απο την αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου.
Βριλησσού 46 : Ειρήνη, νεαρή κοκκινομάλλα με ίσια μαλλιά και αφέλειες, σώμα με σωστές αναλογίες, συμπαθητική σε γενικές γραμμές. Νεφέλη. Νεαρή μελαχρινή με χτένισμα σε στυλ καρέ. Είναι η κοπέλα που εργάστηκε στο Ευνειδών 5 σαν Αλεξία και εμ πέρασμα απο το Κηφισου 60 επίσης, όπως και αρκετά άλλα ιδρύματα.
Βριλησσού 42 : Μαργκώ. Η καστανή Ρωσίδα καλλονή σε topless εμφάνιση.
Βριλησσού 36 : Κλαούντια. Η νεαρή ξανθιά εκ Ρουμανιας. Αδύνατη με ωραιο σώμα, ναζιάρικο μουτράκι.
Βριλησσού 36Α: Μαρκελα. Επέστρεψε στον "τόπο του εγκλήματος"¨όπως χαρακτηριστικά μας είπε. Αρκετά γνωστή στο «ευρύ κοινό» κάθε επιπλέον αναφορά περιτευει
Βριλησσού 55: Ελενα. Αδύνατη μελαχρινή με ίσια μαλλιά, μικρό στηθος αξιοπρόσεκτη περιφέρεια Γνωστή και σαν Νικολ από Τατοίου 58 αλλά σε ξανθή «έκδοση» τότε.
Να σημειωθεί οτι στην παρακάτω ομαδα στην αρχή ήταν και ο lagoinisian που ομως «αναγκάστηκε» να σταματήσει την βόλτα μόλις στο ΛΑ 204, για λόγους που θα αναφερθούν παρακάτω. Ετσι οι Kerveras, mpouzoklidos, px75, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, και η αφεντιά μου είδαν τα εξής :
Κηφισού 60 : Ανδριάννα. Ξανθή Milf με μεσογειακό ταμπεραμέντο και καμπύλες. Κατάθεση, μιας και επι τούτου φτάσαμε εως εδώ.
Λ. Αθηνών 204 : Ρεββέκα. Νεαρή αδύνατη σχετικά, καστανη με ίσια μαλλιά, συμπαθητικό/γλυκό πρόσωπο. Μαρίνα Η Μελαχρινή Ελληνίδα με πέρασμα απο το Φ104 αλλα και σαν Γαμπριέλλα παλιότερα στο Πειραιώς 193. Ο λαγός έμεινε για πολυ ωρα εδώ. Οι υπόλοιποι συνεχίσαμε
Κηφισού 30 : Ερατώ. Ελληνιδα, καστανόξανθη, ισια μαλλιά, ωραίο σώμα. Σαμπρίνα νεόφερτη Ρωσσίδα ξανθιά μετρίου αναστηματος, απλά συμπαθής. Μιρέλλα Επεστερψε η ξανθιά χυμώδης Ρουμάνα μετά το «αγροτικό της» στην επαρχία, στο κατάστημα της αλυσίδιας το Αγρίνιο. Ξανθιά με πλούσιο φυσικό στήθος, ανάλογη περιφέρεια. Πονηρό μουτράκι. Με θητεία και στο Τατοίου 58 σαν Νάντια.
Σ. Πατση 40 : Κλειστό
Κασσάνδρας 8Γ : Αλεξάνδρα. Η πληθωρική ξανθιά, αρκετά ευδιάθετη και sexy.
Κασσάνδρας 8Β: Βάλια. Οσο την βλέπω κολάζομαι. Μελαχρινή νταρντάνα, γνωστή απο το Amnezia και σαν Ρωξανη. Σύντομα θα ξανανατιμηθεί.
Κασσάνδρας 8Α: Κλειστό.
Κασσάνδρας 6 : Κλειστό. Στην Τρίτη βάρδια θα αναλάμβανε η Ιρένα.
Κασσάνδρας 4Γ: Λαουρίτα. Ο λόγος της τελευταίας αντιπαράθεσης μεταξύ mpouzo και kervera. Νεαρή αδύνατη μελαχρινή με φουλ πρόγραμμα.
Κασσάνδρας 4Β: Ελένη. Μικροκαμωμένη αδυνατούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο και Μαριλενα, ψηλή μελαχρινη με μακριά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα.
Κασσάνδρας 4: Κλειστό.
Κασσάνδρας 3 (κάτω): Μαρίνα. Εκτάκτως σήμερα εδω,μιας και η Λάουρα είχε ρεπό. Μια από τις ομορφότερες κοπέλες που κυκλοφορούν στα studio τον τελευταίο καιρό. Μελαχρινή, ίσια μαλλιά πλούσιες καμπύλες, σαρκώδη χείλη, μεγάλα μάτια, φουλ πρόγραμμα.
Κασσάνδρας 3 (πάνω): Κλειστό.
Μ. Αλεξάνδρου 133 : Νικόλ. Νεαρή μικροκαμωμένη στρπουμπουλή με κοντά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα.
Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κέλλυ. Νεαρή καστανόξανθη με ωραίο σώμα, φυσικός στήθος, καλλίγραμμη περιφέρεια και μόνιμα χαμογελαστή και με θετική αύρα
Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Μιχαέλλα. Νεαρή αδυνατη με ισια μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος. Γνωστή και απο την μεγάλη θητεία της στο Amnezia, πλεον απο τις σταθερές αξίες της αλυσίδας του Μεγαλέξανδρου.
Κωνσταντινουπόλεως 94: Ναταλί. Νεαρή μελαχρινή κοπέλα διχως κάτιι άσχημο επάνω της, αλλα ουτε και κάτι που να αξίζει να αναφερθεί ιδιέταιρα.
Σταση γα ανεφοδιασμό στον «Κάνδαυλο», αποχώρηση Kervera , και άνοδος στο αμαρτωλό βουνό
Βριλησσού 60: Λάουρα. Η ξανθιά καλλονή γνωστή απο το πέρασμα της απο την αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου.
Βριλησσού 46 : Ειρήνη, νεαρή κοκκινομάλλα με ίσια μαλλιά και αφέλειες, σώμα με σωστές αναλογίες, συμπαθητική σε γενικές γραμμές. Νεφέλη. Νεαρή μελαχρινή με χτένισμα σε στυλ καρέ. Είναι η κοπέλα που εργάστηκε στο Ευνειδών 5 σαν Αλεξία και εμ πέρασμα απο το Κηφισου 60 επίσης, όπως και αρκετά άλλα ιδρύματα.
Βριλησσού 42 : Μαργκώ. Η καστανή Ρωσίδα καλλονή σε topless εμφάνιση.
Βριλησσού 36 : Κλαούντια. Η νεαρή ξανθιά εκ Ρουμανιας. Αδύνατη με ωραιο σώμα, ναζιάρικο μουτράκι.
Βριλησσού 36Α: Μαρκελα. Επέστρεψε στον "τόπο του εγκλήματος"¨όπως χαρακτηριστικά μας είπε. Αρκετά γνωστή στο «ευρύ κοινό» κάθε επιπλέον αναφορά περιτευει
Βριλησσού 55: Ελενα. Αδύνατη μελαχρινή με ίσια μαλλιά, μικρό στηθος αξιοπρόσεκτη περιφέρεια Γνωστή και σαν Νικολ από Τατοίου 58 αλλά σε ξανθή «έκδοση» τότε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K