- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Στην αλυσίδα Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κλπ. βλέπω μια Μαργκό που μοιάζει πολύ με την λευκορωσίδα που δούλευε στο Λέλας Καραγιάννη μέχρι πρόσφατα
η ιδια είναι
Στην αλυσίδα Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κλπ. βλέπω μια Μαργκό που μοιάζει πολύ με την λευκορωσίδα που δούλευε στο Λέλας Καραγιάννη μέχρι πρόσφατα
κατάθεση σήμερα το απογευματάκι στο κατεχάκη 8. Η βικτώρια είναι μια πολλή όμορφη γυναίκα και ανήκει στις περιπτώσεις που η ομορφιά συμβαδίζει και με αρκετά καλές υπηρεσίες. Ενδύκνειται.
τυπε η σαμπρινα στα υποψη? εμφανισιακα πολυ κατω του μεσου ορουΜίνι τσάρκα σε Κασσάνδρα και Μ. Αλέξανδρο με mpouzoklido για να δούμε τις άτακτες κορασίδες που εργάζονται. Έχουμε και λέμε.
Κ3 κάτω: η Βάλια η γνωστή μελαχρινή νταρντανα με πρώην θητεία στο Αμνεζια. Πολύ καλές οι αναμνήσεις μου μαζί της.
Κ6:η Ζέτα που ήταν στο δωμάτιο, κοπέλα εξ αλλαγής φύλου, Μάκη μου στα υπόψη.
Κ4Γ: η Μαριλένα, ψηλή αδύνατη κοπέλα μελαχρινή, πολύ μακριά από τα γούστα μου.
Κ4Β: η Σαμπρινα, η Βραζιλία ά του ομίλου. Κοντά μαλιά και στήθος φόρα παρτίδα. Θυμήθηκε τον mpouzoklido. Τα πάντα όλα στο δωμάτιο. Στα υπόψη.
Μ. Αλεξάνδρου 133: η Λίζα, "τα σαγόνια του καρχαρία" καυλαντισε τον mpouzoklido άσχημα με αποτέλεσμα να την βάλει στα υπόψη. Τι να πω... Μέγας είσαι Κύριε
Κων/πόλεως 80: η Ραφαέλα, ξανθιά κοπέλα ομορφουλα με σώμα κανονικό και 2αρακι στήθος μας είπε και για ισπανική...
Η ενημέρωση έγινε από κινητό σε Προπο της περιοχής βλέποντας τον γαύρο
Μίνι τσάρκα σε Κασσάνδρα και Μ. Αλέξανδρο με mpouzoklido για να δούμε τις άτακτες κορασίδες που εργάζονται. Έχουμε και λέμε.
Κ3 κάτω: η Βάλια η γνωστή μελαχρινή νταρντανα με πρώην θητεία στο Αμνεζια. Πολύ καλές οι αναμνήσεις μου μαζί της.
Κ6:η Ζέτα που ήταν στο δωμάτιο, κοπέλα εξ αλλαγής φύλου, Μάκη μου στα υπόψη.
Κ4Γ: η Μαριλένα, ψηλή αδύνατη κοπέλα μελαχρινή, πολύ μακριά από τα γούστα μου.
Κ4Β: η Σαμπρινα, η Βραζιλία ά του ομίλου. Κοντά μαλιά και στήθος φόρα παρτίδα. Θυμήθηκε τον mpouzoklido. Τα πάντα όλα στο δωμάτιο. Στα υπόψη.
Μ. Αλεξάνδρου 133: η Λίζα, "τα σαγόνια του καρχαρία" καυλαντισε τον mpouzoklido άσχημα με αποτέλεσμα να την βάλει στα υπόψη. Τι να πω... Μέγας είσαι Κύριε
Κων/πόλεως 80: η Ραφαέλα, ξανθιά κοπέλα ομορφουλα με σώμα κανονικό και 2αρακι στήθος μας είπε και για ισπανική...
Η ενημέρωση έγινε από κινητό σε Προπο της περιοχής βλέποντας τον γαύρο
Οντως - το διορθωσαΦιλτατε ινδιανε, μηπως μπερδεψες τα Βριλησου 42 με 46???
Εε, δικαιουσε και εσυ ενα λαθακι στις τοσες χρησιμες πορνοενημερωσεις σου...Οντως -το διορθωσα
Ευχαριστω
Και εγώ το ίδιο παθαίνω ! Να φανταστείς κάποτε είχα τσεκάρει μία στο Φυλής 86Α και μετά μπήκα κατά λάθος Φυλής 86Β και έδωσα απευθείας τα λεφτά στην τσατσά και μπήκα στο δωμάτιο χωρίς να την ξανά δω και αντί για μελαχρινή που περίμενα μου ήρθε μια ξανθιά ! χαχαχα ευτυχώς ήταν αξιογάμητη και δεν φρίκαρα να φύγω τρέχοντας !Σοβαρα πες μου πως γινεται να τις θυμασαι ολες ???? εγω 5 γκομενες γνωριζο και μετα απο μιση ωρα εχω ξεχασει τα ονοματα τους...
Και εγώ το ίδιο παθαίνω ! Να φανταστείς κάποτε είχα τσεκάρει μία στο Φυλής 86Α και μετά μπήκα κατά λάθος Φυλής 86Β και έδωσα απευθείας τα λεφτά στην τσατσά και μπήκα στο δωμάτιο χωρίς να την ξανά δω και αντί για μελαχρινή που περίμενα μου ήρθε μια ξανθιά ! χαχαχα ευτυχώς ήταν αξιογάμητη και δεν φρίκαρα να φύγω τρέχοντας !
Υ.Γ. Μάλλον κρατάει σημειώσεις ο τύπος
Με notepad και χειρόγραφες σημειώσεις γίνονται τα πορνορεπορτάζ !Μα εδω μιλαμε πρεπει να θυμασαι σε πιο μερος ειναι η κοπελα τα χαρακτηριστικα τις γενικα αρκετες πληροφοριες..τι στο διαολο με το κινητο στο χερι ειναι κανουν παυση πανε γαμανε και συνεχιζουν οταν φευγουν ?
οι πρώτες 5 τσάρκες είναι οι δύσκολες που λένε, μετά τις μαθαίνεις όλες και δεν χρειάζεσαι σημειώσεις. Πάντως στις αρχές και εγώ την ίδια απορία είχα με εσάς. Μετά όλα πήρανε το δρόμο τους. Τώρα πλέον τις θυμάμαι απέξω και ανακατεμένα που λένε.Σοβαρα πες μου πως γινεται να τις θυμασαι ολες ???? εγω 5 γκομενες γνωριζο και μετα απο μιση ωρα εχω ξεχασει τα ονοματα τους...
αποχώρηση από το προπό και συνεχεια της μινη τσάρκας από καλλιθέα
Θησέως 35 : η Τζούλια μια κοπέλα που πρώτη φορα έβλεπα αρκετά εντυπωσιακή μελαχρινή με ωραίο σώμα και μεγάλο 4η στήθος την χαλάει ελαφρώς το μέτριο πρόσωπο
επίσης μετά από κουβέντα που είχαμε με την τσατσά για τα προγράμματα στο πρόγραμμα τον 100 που είναι 35 λεπτά μπορείς να διάλεξης ή 2 εκτόνωσης ή το φούλ
Τριγγέτα 3 : η Νικόλ με της μπουταρες που λέει και ο PIATSAS η αλλιώς μετράνο που ξαφνικά άλλαξε καταγωγή και έγινε Ρωσίδα
Αριστοτέλους 6 : η Λίλλυ μια όμορφη νεαρά κοπέλα ξανθιά με όμορφο πρόσωπο και σώμα φαινόντουσαν μερικές από της πεταλουδίτσες της στα μείον το πολύ γρήγορο σαλοναρισμα της
δεύτερη κοπέλα η Ιζαμπέλλα κατά δήλωση της Ιταλίδα
με πολύ καλύτερο σώμα πιο ψιλή καλύτερες αναλογίες και καμπύλες χάνει πολύ από το πρόσωπο που την δείχνει και μεγαλύτερη
και η Ίνα που ο κώλος της όσο πάει και σηκώνεται πιο πολύ αψηφώντας τους νομους της φυσικής
FERRARI 430 spider ειναι το εργαλειο!!! Παρακαλω μην μπερδευουμε τις π...τσες με τις βουρτσεςμερικές παρατηρήσεις και από εμένα στο β' ημίχρονο της τσάρκας μας
2. η Νικόλ η Βουλγάρα είναι με τις φώτο με την [size=10pt]porche[/size], ή αλλιώς τσίρκο medrano mpouzoklide, και στο είπα πόσες φορές χτες
τελευταία "παίζει" και ένα cayenne...FERRARI 430 spider ειναι το εργαλειο!!! Παρακαλω μην μπερδευουμε τις π...τσες με τις βουρτσες