Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μου είχε λείψει μια mega τσάρκα. Έτσι σε βόλτα συντρόφια με τους px75, zidane68, Erriko77 είχαμε :

Κασσάνδρας  3 (πάνω): Κατερίνα. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο επιεικής μπορώ. Ίσως μια από τις χειρότερες παρουσίες που έχω δει. Άσχημο πρόσωπο, άσχημο χαμόγελο, ατσούμπαλο σώμα, πεσμένο στήθος. Μαζί της η Ζωή η ξανθή pro milf με πλούσιο στήθος γνωστή από το πέρασμα της από το Φυλής 84.

Κασσάνδρας  3 (κάτω):Σαβίνα. Η κοπέλα που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν σαν Αλεξάνδρα. Αδύνατη με ενισχυμένο στήθος και σγουρά μακριά μαλλιά.

Κασσάνδρας  4 : Κλειστό

Κασσάνδρας  4Β: Κλαούντια. Ξανθή με  μικρό στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια, γλυκό πρόσωπο. Καμία σχέση με την αδύνατη συνονόματη της που εργαζόταν προ καιρού στον όμιλο. Μελίνα. Μια από τις ομορφότερες κοπέλες κατά την άποψη μου. Ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, κουκλίστικο προσωπο, γυμνασμενο (υπερβολικά) σώμα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος.

Κασσάνδρας  4Γ:  Μίκυ Εντυπωσιακή νεαρή ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, Ωραίο σώμα, καμπυλωτή περιφέρεια, φουλ πρόγραμμα. Μαριλένα. Ψηλή μελαχρινή με μακριά μαλλιά, αδύνατη σχετικά. Φουλ  πρόγραμμα επίσης

Κασσάνδρας  6: : Ιρένα η μελαχρινή Τσέχα με το γλυκό πρόσωπο, και το πλούσιο φυσικό στήθος

Κασσάνδρας 8Α: Κλειστό

Κασσάνδρας 8Β: Κλειστό

Κασσάνδρας 8Γ: Τζούλια. Η μελαχρινή Πολωνεζαρα του ομίλου. Αυριο φεύγει για διακοπές και θα λέιψει 1 μήνα σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Μ. Αλεξάνδρου 133: Ραφαέλλα. Νεαρή αδυνατούλα με μικρό στήθος, πεταχτό κολαράκι, ωραίο πρόσωπο και μεγάλα εκφραστικά γαλάζια μάτια. Αρκετά επιθετική στο σαλόνι της.

Ευνειδών 5 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν

Ιεροφαντών 9 : Αλεξάνδρα. Pro milf με πλούσιο φυσικό στήθος που διαγραφόταν στο κομπινεζόν που φορούσε. Καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, απλά μεσαίο status που λέει και ο φίλος μου ο σμήναρχος. Η Κλεοπάτρα αντίθετα δεν είχε καμία σχέση με την βασίλισσα της Αιγύπτου. Αρετή ευτραφής έως υπερβολικά ειδικά στην περιοχή των γλουτών και της περιφέρειας. Μέτριο πρόσωπο μελαχρινή με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.

Κωνσταντινουπόλεως  80 : Κλαούντια και Μιχαελλα. Δυο από τα εξόριστα κορίτσια του Amnezia γα τα οποία έχω κάνει συχνές αναφορές.

Κωνσταντινουπόλεως  92Α: Λίζα. Η νεαρή Ρουμάνα με τα μακριά σπαστά ξανθά (εδώ και καιρό πλέον) μαλλιά. Ντυμένη σε φωσφόριζε μπικίνι, αρκετά ευδιάθετη και ομιλητική όπως συνήθως.


Κωνσταντινουπόλεως  92 : Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως  94 : Κλειστό

Αποχώρηση zidane 6 & Errikos77, άφιξη του Womanaholic για να συνεχίσουμε

Κωνσταντινουπόλεως 130: Δυο μελαμψές μιγάδες πολύ μέτριες σε εμφάνιση γενικότερα. Η Λέιντυ (!!!) με καλό πίσω σύστημα που κουνούσε προκλητικά και η Τσανέλ (!!!) αρκετά ευτραφής με πλούσια ελέη.Η νεαρή sexy υπηρεσία (Λυδία) ήταν πολυ καλύτερη......

Κωνσταντινουπόλεως 132 : Τρεις κοπέλες η μια πιο μέτρια από την άλλη. Επίσης σκουρόχρωμες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Η Σάρα με κοντό «αγορέ» μαλλί η πιο αξιοπρόσεκτη συγκριτικά, Αντζελίκ κοκκινωπά σγουρά μαλλιά το μόνο που θυμάμαι και Μίλυ που δεν θυμάμαι τίποτα….. Από 40 ευρώ τα προγράμματα, στα οποία δεν υπήρχε κάποια ποικιλία.

Σπύρου Πάτση 27 : Ντινάρα. Μελαχρινή Milf με έντονα Ασιατικά χαρακτηριστικά, αρκετά αδυνατισμένη σχετικά με το πρόσφατο παρελθόν. Τζούλι. Μια επίσης μέτρια κοπέλα που δεν χρίζει λεπτομερούς αναφοράς. Καστανή με ίσια μαλλιά, μέτριο σώμα και πρόσωπο.

Σπύρου Πάτση 40 : Ελπίδα. Νεαρή,  χυμώδης με ωραίες καμπύλες, πλούσιο φυσικό στήθος , έχοντας  αρκετά κοντά τα ξανθά μαλλιά της. Ντυμένη σε ροζ fish net.

Ιερά οδός 66: Ανίτα. Συμπαθής μελαχρινή με ωραία περιφέρεια και στήθος έκφυλο πρόσωπο. Έχει εργαστεί στο παρόν ‘ίδρυμα και σαν Βαλέρια.

Κροκεών  6 : Μάγια. Νεαρή με καστανά-μελί ίσια μαλλιά, ωραία περιφέρεια, συμπαθητικό πρόσωπο.

Βριλησσού 55 :  Βαλέριο. Νεαρή μελαχρινή με συμπαθητικό πρόσωπο, αξιοπρόσεκτο κωλαράκι και μικρό σχετικά στήθος. Έχει θητεύει στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου σαν Νικόλ και Νάντια οσο και στο Τατοίου 58. Τζούλια. Ξανθιά Ρωσίδα με ίσια μαλλιά, ωραία περιφέρεια, φυσικό στήθος , αρκετά  sexy παρουσία στο σαλόνι. Με άριστες αναμνήσεις από την προ μηνός συνάντηση μου μαζί της.

Βριλησσού 36Α:  Μαρκέλλα. Μια από τις πλέον γνωστές κοπέλες των studio, και κάθε επιπλέον αναφορά μου θα κουράσει…..

Βριλησσού  36:  Φαίη. Ψηλή με κορμί λαμπάδα, φυσικό στήθος σε κοινή θέα, συμπαθητικό/γλυκό πρόσωπο για τα γούστα μου τουλάχιστον. Ειρήνη. Νεαρή ξανθιά με κοντά μαλλιά, απλά συμπαθής και τίποτα παραπάνω.

Βριλησσού  42: Σάσα. Νεαρή ξωθιά με κοντά μαλλιά, ωραίο σώμα και φούλ  πρόγραμμα. Μαζί της η Μαργκώ η Ρωσίδα καλλονή του ομίλου, η οποία ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα και δεν είχαμε την υπομονή να την περιμένουμε.

Βριλησσού  46 : Κλειστό.
 
Βριλησσού 60 (κάτω): Έλενα. Ψηλή μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά. Ωραίο σώμα, και περιφέρεια, λίγο άγρια χαρακτηριστικά προσώπου. Ρωξάνη. Ξωθιά με κοντά μαλλιά ωραίο σώμα, μικρό και πεσμένο σχετικά στήθος, αρκετά ευδιάθετη και γελαστή. Την είχα ξαναδεί στο X-Bar μιας και θήτευε εκεί για ένα φεγγάρι  


 

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
868
Κριτικές
31
Like
1.047
Πόντοι
5.845
Αυτη ειναι βρε....η Ζανετ ειχε φυγει απο την Τριγγετοαλυσιδα πριν απο κανα χρονο περιπου για να βαλει σιλικονες...ειχε εφηβικο στηθακι... και μετα θα γυρνουσε παλι!
Αν δεν κανω λαθος το ειχαν γραψει και οι υπευθυνοι της αλυσιδας στο site τους!
Οπως φαινεται και απο τις φωτος τις σιλικονες τις εβαλε....αλλα ξεχασε να γυρισει!
Υ.Γ Γυρω στο 1,65-1.67 πρεπει να ηταν...και την Κριστιν τοσο περιπου την δηλωνουν!
Οσο για το Τσεχα... :2funny:...ετσι ηξερα!
Κι αυτη Ρουμανα?
Την ειχανε βαρδια χτες Σαββατο στο Κατεχακη 8 και σημερα παλι βραδυ στο Θησεως 35.
Ρε μπας και λεμε για αλλη; Γιατι νε εχεις πεσει τοσο εξω αποκλειεται.....
 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.448
Κριτικές
89
Like
120
Πόντοι
4.065
Την ειχανε βαρδια χτες Σαββατο στο Κατεχακη 8 και σημερα παλι βραδυ στο Θησεως 35.
Ρε μπας και λεμε για αλλη; Γιατι νε εχεις πεσει τοσο εξω αποκλειεται.....
Για αλλη λεμε! :thumbsup:
Η Ζανετ που δουλευει εδω και καποιους μηνες στην αλυσιδα και απο ξανθια εγινε μελαχρινη ειναι βουλγαρα και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με αυτην...
για την οποια εγραψα οτι δουλευε παλιοτερα εκει...
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
Χθεσινή απογευματινή-σύντομη λόγω έξτρα υποχρεώσεων μετέπειτα- σε κάποια ιδρύματα πέριξ της Συγγρού μαζί με τον DON GIOVANNI.

Φραντζή47: Άννα: H γνωστή μελαχροινή καλλονή, με το υπέροχο σώμα και πρόσωπο...όσες φορές και να τη δω πάντα με κολάζει... :grin:

Τριγγέτα3: Βικτώρια: Άρτει επιστρέψασα από τις διακοπές της στη χώρα της, χαμογελαστή ,σε σετ άσπρων εσωρούχων δαντελωτών με το βρακάκι να μην είναι στρινγκ αλλά κανονικό(!!). Ξανθιά, με όμορφο πρόσωπο και ματάρες με καλό σώμα...

Συγγρού144:Νικόλ: H γλυκιά Ρουμάνα με το καρέ καστανό μαλλάκι, με το όμορφο αδύνατο σώμα και το όμορφο πρόσωπο. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ...Μπήκα στα ενδώτερα και δεν το μετάνιωσα...Αναρτήθηκε κριτική.

Αριστοτέλους6: Σοφία: Ξανθιά, με όμορφο γλυκό πρόσωπο, ωραίο στήθος και μικρή περιφέρεια, ελαφρώς "νερουλή"...Σε κερδίζει με το νάζι της και το σκέρτσο της. Ο φίλος DON για πολλοστή φορά πέρασε μαζί της και δεν το μετάνιωσε...Είναι η ίδια κοπέλα που εμφανίζεται στο Αθανασίας 3 ως Σάντυ...

Αυτά τα ολίγα...
 

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Μηνύματα
259
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA KAI KALO MINA!!! :smitten: :smitten: :smitten:      
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 01.09.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 VICTORIA            20:00-06:00 GINA

*THISEOS 35
10:00-20:00 ZAIRA                 20:00-06:00 JANNET
 

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    327,5 KB · Εμφανίσεις: 49

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
6.189
Like
3.103
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42  :-*  Μονικα. Σασα. Μαργκω + Αλεξανδρα  :-*

Δευτερα  :-*  Παολα + Σασα. Αλεξια + Σασα. Μαργκω + Αλεξανδρα    :-*
 

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Μηνύματα
781
Like
14
:tits2:        Original.    :kissass: :Barbie
 

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    194,8 KB · Εμφανίσεις: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    213,8 KB · Εμφανίσεις: 40

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Μηνύματα
1.217
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Στην αλυσίδα Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κλπ. βλέπω μια Μαργκό που μοιάζει πολύ με την λευκορωσίδα που δούλευε στο Λέλας Καραγιάννη μέχρι πρόσφατα
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
Στην αλυσίδα Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κλπ. βλέπω μια Μαργκό που μοιάζει πολύ με την λευκορωσίδα που δούλευε στο Λέλας Καραγιάννη μέχρι πρόσφατα
είναι η Μαργκώ που δούλευε στο Κωσταντινουπόλεως94...τώρα αν δούλευε και στο ΛΚ δεν το γνωρίζω...εγώ την είχα πετύχει στο ίδρυμα που σου λέω... ;)
 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.551
Κριτικές
200
Like
1.203
Πόντοι
2.310
Στην αλυσίδα Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κλπ. βλέπω μια Μαργκό που μοιάζει πολύ με την λευκορωσίδα που δούλευε στο Λέλας Καραγιάννη μέχρι πρόσφατα

και Κ94 ήταν απότι έχει γραφτεί
 

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Μηνύματα
571
Like
0
Πόντοι
6
κατάθεση σήμερα το απογευματάκι στο κατεχάκη 8. Η βικτώρια είναι μια πολλή όμορφη γυναίκα και ανήκει στις περιπτώσεις που η ομορφιά συμβαδίζει και με αρκετά καλές υπηρεσίες. Ενδύκνειται.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom