Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
http://[URL unfurl="true"]www.tatoiou71.com/images/pictures/xrisa/23.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.tatoiou71.com/images/pictures/xrisa/24.jpg[/img[/URL]]
ρε παιδες αν δεν ειναι μονταζ πως καταφερε και βγηκε μεσα στην μεση του δρομου.. :think: :think:
[/quote]

παραλιακή? Αγ. Κοσμάς?

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  13/08  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βαλια - Βαλια - Σαβινα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κλειστο - Συλβανα
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο---------
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Συλβανα/Σαμπρινα - Τζουλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Κατερινα/Παολα - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Νικολετα/Μονικα - Κλειστο 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εφη - Σοφια/Τανια/Αννα Μαρια - Σοφια/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Καλημερα!

Γνωριζει κανεις που εκανε τσαρκα το σαββατοκυριακο στο γκαζι αν το Κωνσταντινουπολεως 94 που δουλευει η Ιρα Ταταρα ηταν ανοιχτο? Επερνα τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωνε κανεις. Μηπως δεν ισχυει.

Μενουμε και λιγο μακρυα. Μην παμε εως εκει και..... :headbang:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Μία επιλεκτική,μοναχική τσάρκα αφιερωμένη σε κάποιους που βρίσκονται μίλια μακριά...

Κατεχάκη 8:Μάγια,μία κοπέλα που πρώτη φορά συναντώ σε τσάρκα μου.Μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο,όμορφο σχετικά σώμα και μικρό στήθος.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι κουνώντας ρυθμικά το πίσω σύστημά της το οποίο αξίζει...

Κατεχάκη 5:Σαμπρίνα,καιρό είχα να την συναντήσω και ομολογώ πως παραμένει εντυπωσιακή.Καστανόξανθη με μακριά μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο,καλλίγραμμο σώμα με μικρό στήθος.Όσο για το πρόσωπο απλό καθημερινό.Αεράτο σαλονάρισμα με μαύρο σετ εσωρούχων το οποίο την έκανε αρκετά sexy!

Αναχώρηση για Γκάζι...

Μ.Αλεξάνδρου 133:Άντα,μελαχρινή κοπέλα με μακριά μαλλιά,γλυκό πρόσωπο και ωραία επιδερμίδα.Μιλήσαμε στο σαλόνι για λίγα λεπτά σε φιλικό κλίμα.Να σημειώσω πως τοποθετήθηκε στα υπ'όψιν!

Κωνσταντινουπόλεως 80:Μαριάννα,σε τηλεφωνική ενημέρωση μου είχαν πει πως θα εργαστεί στη μεταμεσονύκτια βάρδια.Μελαχρινή κοπέλα με μακριά σπαστά μαλλιά και άψογες αναλογίες.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α:Νταίζυ,μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τη μέση,συμπαθητικό πρόσωπο και όμορφο σχετικά σώμα.Να σημειώσω πως εμφανίστηκε topless μόνο με το πράσινο φωσφοριζέ στριγκάκι της...

Κασσάνδρας 3 κάτω:Σαβίνα,εντυπωσιακή παρουσία με μαλλιά όπως η γνωστή Φουρέιρα.Καλλίγραμμο σώμα,ενισχυμένο στήθος και sexy σαλονάρισμα με όμορφα εσώρουχα.

Κασσάνδρας 3 πάνω:Κατερίνα,μελαμψή κοπέλα χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο πάνω της.Κοντά της και η Σιλβάνα,επίσης μελαχρινή Ρουμάνα με λευκή επιδερμίδα και αδύνατο σώμα.Καμία απ'τις δύο δεν μου κάνουν το κλικ για περαιτέρω γνωριμία.

Κασσάνδρας 6:Ιρένα,μελαχρινή εντυπωσιακή κοπέλα από την Τσεχία με πλούσιο στήθος και καλλίγραμμο σώμα.Να σημειώσω πως απ'την τελευταία φορά που είχα να την δω έχει γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακή.Ντυμένη με μαύρο σετ εσωρούχων που την έκαναν αρκετά sexy. :o :o :o

Κασσάνδρας 4Γ:Μίκυ,ξανθιά κοπέλα με όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι μόνο με το πολύχρωμο στριγκάκι της!

Κασσάνδρας 4Β:Τζούλια,κάθε περιγραφή θα θεωρηθεί κουραστική!Η μελαχρινή Πολωνεζάρα του ομίλου!

Κασσάνρας 8:Κλειστό

Σπ.Πάτση 40:Κλειστό

Αναχώρηση για το βουνό καθώς και ο "ΠΕΙΝΑΛΕΟΣ" έχει πάει διακοπές...! :grin:

Βριλησσού 46:Δύο κοπέλες στη βάρδια.Λούνα ξανθιά κοπέλα με εντυπωσιακό πίσω σύστημα.Μαζί της η Κορίνα,ξανθιά και αυτή με καλλίγραμμο σώμα.Λεπτομέρειες και για τις δύο στις κριτικές μου καθώς τις έχω επισκεφτεί!

Βριλησσού 42:Έμυ,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.

Βριλησσού 36:Ραφαέλλα,ξανθιά petit κοπέλα με λεπτό σώμα.Δεν μου κάνει το απαραίτητο κλικ για γνωριμία στα ενδότερα.

Βριλησσού 36 Α:Αλίνα,σε μία από τις σπάνιες μεταμεσονύκτιες εμφανίσεις της καθώς μονοπωλεί στις πρωινές βάρδιες της αλυσίδας.Μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,γλυκό πρόσωπο και αεράτο σαλονάρισμα.Να σημειώσω πως αρκετοί μιλάνε για το άψογο σέρβις που προσφέρει εντός του δωματίου...!

Βριλησσού 24:Το αναφέρω σήμερα καθώς σε χθεσινό πέρασμα μου ήταν ανοιχτό μετά από πολύ καιρό.Σήμερα όμως και πάλι κλειστό! :dunno:

Βριλησσού 55:Δύο κοπέλες στη βάρδια.Τζούλια,ξανθιά κοπέλα με  σαλονάρισμα που υπόσχεται πολλά...Κοντά της η εντυπωσιακή Εμανουέλλα.Ξανθιά κοπέλα με όμορφο σώμα ενισχυμένο στήθος και προκλητικό σαλονάρισμα που δεν μπόρεσα να αντισταθώ...Πέρασμα στα ενδότερα για μία άψογη εμπειρία που θα περιγραφεί στην κριτική που ακολουθεί!

Κάπου εδώ η τσάρκα έφτασε στο τέλος της με λιγοστό κόσμο να γυρίζει τα ιδρύματα...!

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:     
PROGRAMMA GIA TRITI 13.08.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 REBECCA      20:00-06:00 ANYA

*THISEOS 35
10:00-20:00 CHLOE        20:00-06:00 ALESSANDRA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    355,1 KB · Εμφανίσεις: 57

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Πλακα σπατε ρε ? θελετε μου να που πειτε αυτη η Βικυ ητανε αντρας????  :headbang:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Μία επιλεκτική,μοναχική τσάρκα αφιερωμένη σε κάποιους που βρίσκονται μίλια μακριά...

Κατεχάκη 8:Μάγια,μία κοπέλα που πρώτη φορά συναντώ σε τσάρκα μου.Μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο,όμορφο σχετικά σώμα και μικρό στήθος.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι κουνώντας ρυθμικά το πίσω σύστημά της το οποίο αξίζει...

Κατεχάκη 5:Σαμπρίνα,καιρό είχα να την συναντήσω και ομολογώ πως παραμένει εντυπωσιακή.Καστανόξανθη με μακριά μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο,καλλίγραμμο σώμα με μικρό στήθος.Όσο για το πρόσωπο απλό καθημερινό.Αεράτο σαλονάρισμα με μαύρο σετ εσωρούχων το οποίο την έκανε αρκετά sexy!

Αναχώρηση για Γκάζι...

Μ.Αλεξάνδρου 133:Άντα,μελαχρινή κοπέλα με μακριά μαλλιά,γλυκό πρόσωπο και ωραία επιδερμίδα.Μιλήσαμε στο σαλόνι για λίγα λεπτά σε φιλικό κλίμα.Να σημειώσω πως τοποθετήθηκε στα υπ'όψιν!

Κωνσταντινουπόλεως 80:Μαριάννα,σε τηλεφωνική ενημέρωση μου είχαν πει πως θα εργαστεί στη μεταμεσονύκτια βάρδια.Μελαχρινή κοπέλα με μακριά σπαστά μαλλιά και άψογες αναλογίες.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α:Νταίζυ,μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τη μέση,συμπαθητικό πρόσωπο και όμορφο σχετικά σώμα.Να σημειώσω πως εμφανίστηκε topless μόνο με το πράσινο φωσφοριζέ στριγκάκι της...

Κασσάνδρας 3 κάτω:Σαβίνα,εντυπωσιακή παρουσία με μαλλιά όπως η γνωστή Φουρέιρα.Καλλίγραμμο σώμα,ενισχυμένο στήθος και sexy σαλονάρισμα με όμορφα εσώρουχα.

Κασσάνδρας 3 πάνω:Κατερίνα,μελαμψή κοπέλα χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο πάνω της.Κοντά της και η Σιλβάνα,επίσης μελαχρινή Ρουμάνα με λευκή επιδερμίδα και αδύνατο σώμα.Καμία απ'τις δύο δεν μου κάνουν το κλικ για περαιτέρω γνωριμία.

Κασσάνδρας 6:Ιρένα,μελαχρινή εντυπωσιακή κοπέλα από την Τσεχία με πλούσιο στήθος και καλλίγραμμο σώμα.Να σημειώσω πως απ'την τελευταία φορά που είχα να την δω έχει γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακή.Ντυμένη με μαύρο σετ εσωρούχων που την έκαναν αρκετά sexy. :o :o :o

Κασσάνδρας 4Γ:Μίκυ,ξανθιά κοπέλα με όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι μόνο με το πολύχρωμο στριγκάκι της!

Κασσάνδρας 4Β:Τζούλια,κάθε περιγραφή θα θεωρηθεί κουραστική!Η μελαχρινή Πολωνεζάρα του ομίλου!

Κασσάνρας 8:Κλειστό

Σπ.Πάτση 40:Κλειστό

Αναχώρηση για το βουνό καθώς και ο "ΠΕΙΝΑΛΕΟΣ" έχει πάει διακοπές...! :grin:

Βριλησσού 46:Δύο κοπέλες στη βάρδια.Λούνα ξανθιά κοπέλα με εντυπωσιακό πίσω σύστημα.Μαζί της η Κορίνα,ξανθιά και αυτή με καλλίγραμμο σώμα.Λεπτομέρειες και για τις δύο στις κριτικές μου καθώς τις έχω επισκεφτεί!

Βριλησσού 42:Έμυ,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.

Βριλησσού 36:Ραφαέλλα,ξανθιά petit κοπέλα με λεπτό σώμα.Δεν μου κάνει το απαραίτητο κλικ για γνωριμία στα ενδότερα.

Βριλησσού 36 Α:Αλίνα,σε μία από τις σπάνιες μεταμεσονύκτιες εμφανίσεις της καθώς μονοπωλεί στις πρωινές βάρδιες της αλυσίδας.Μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,γλυκό πρόσωπο και αεράτο σαλονάρισμα.Να σημειώσω πως αρκετοί μιλάνε για το άψογο σέρβις που προσφέρει εντός του δωματίου...!

Βριλησσού 24:Το αναφέρω σήμερα καθώς σε χθεσινό πέρασμα μου ήταν ανοιχτό μετά από πολύ καιρό.Σήμερα όμως και πάλι κλειστό! :dunno:

Βριλησσού 55:Δύο κοπέλες στη βάρδια.Τζούλια,ξανθιά κοπέλα με  σαλονάρισμα που υπόσχεται πολλά...Κοντά της η εντυπωσιακή Εμανουέλλα.Ξανθιά κοπέλα με όμορφο σώμα ενισχυμένο στήθος και προκλητικό σαλονάρισμα που δεν μπόρεσα να αντισταθώ...Πέρασμα στα ενδότερα για μία άψογη εμπειρία που θα περιγραφεί στην κριτική που ακολουθεί!

Κάπου εδώ η τσάρκα έφτασε στο τέλος της με λιγοστό κόσμο να γυρίζει τα ιδρύματα...!
το μαρκελακι μου που ειναι΄;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Στις "κυρίες" που κοίταξα, δεν είναι στις βάρδιες των studio της γερμανοαλυσίδας ακόμα. Ίσως ξεκινήσει αργότερα.

LAD4

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καμία καλή πρόταση για απόψε κανείς;

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  14/08  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βαλια - Βαλια - Μικη
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κλειστο - Συλβανα
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο---------
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Συλβανα/Σαμπρινα - Τζουλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) ---------Κλειστο---------
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Νικολετα - Κλειστο 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εφη - Σοφια/Τανια - Σοφια/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom