Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δουλευει στην αλυσιδα μεγ.αλεξανδρου133, κων/πολεως 92α προς το παρον ενω απο σεπτεμβρη λεει θα εργαζεται κ στα υπολοιπα καταστηματα της αλυσιδας, κων/πολεως80, βριλησσου 36 κ 36α. Απο υπηρεσιες κ εμφανιση σκιζει...δν θα το μετανιωσεις...

Να σαι καλά ρε lagonisian..

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALISPERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:     
PROGRAMMA GIA SAVVATO 10.08.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 REBECCA      20:00-06:00 CHLOE

*THISEOS 35
10:00-20:00 CANDY        20:00-06:00 ANYA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    291,3 KB · Εμφανίσεις: 41
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Φιλε karagian λιγα πραγματα και η αννουλα και η τζενουλα
Με πενηντα ευρω πηγαινε σε καμια παραλια,πιες το καφεδακι σου, εχει πολυ ωραια μωρα εξω,ενα να σου κατσει θα περασεις πολυ καλυτερα απο το παραμυθι gfe της αννουλας και το παραμυθι pse της τζενουλας
Αν βεβαια εισαι μιας καποιας ηλικιας και η αννουλα και η τζενουλα ειναι απλα δυο αρκετα αξιοπρεπεις λυσεις

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Με πενηντα ευρω πηγαινε σε καμια παραλια,πιες το καφεδακι σου, εχει πολυ ωραια μωρα εξω,ενα να σου κατσει θα περασεις πολυ καλυτερα απο το παραμυθι gfe της αννουλας και το παραμυθι pse της τζενουλας
Αν βεβαια εισαι μιας καποιας ηλικιας και η αννουλα και η τζενουλα ειναι απλα δυο αρκετα αξιοπρεπεις λυσεις
πιο φτηνα θα μου ρθει η τζενουλα φιλε μου το μωρο στην παραλια θα μου στοιχησει κανα διακοσαρι
κ δεν ειμαι σιγουρος αν θα μου κατσει με τη μια κ αν θα μου κανει αυτα που κανει η τζενουλα να μου φτυνει τη πουτσα
να μου τραβαει μαλλια κ να γαμιεται σαν λυσσαμενο σκυλι

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι οτι με ψιλομπερδέψατε τώρα.
Μεγάλης ηλικίας δεν είμαι.
Στα 36 είμαι και κρατιέμε σε καλή φόρμα λόγο γυμναστηρίου οπότε να περιμένω κάποια χρόνια να συτέψω για να πάω μαζί τους? :)
Anyway οποιαδήποτε άλλη πρόταση απο συναγωνιστη ευπρόσδεκτη.
Για σήμερα το βράδυ ψάχνομαι αλλά δυστυχώς απο οτι έμαθα η τζένη δουλέυει μέχρι τις 20:00 οπότε δεν προλαβαίνω

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Τα παιδια απλα ανεβασαν αρκετα τον πηχη,και  ηθελα να χαμηλωσω καπως τις προσδοκιες σου,επειδη τις εχω παρει
Και ο ερρικος και ο πιξι τις ξερουν πολυ καλα,απλα επειδη εχουν χτισει μια καποια οικειοτητα με τα χρονια περνουν και ωραια
Η ηλικια που ανεφερα,ειναι σε συναρτηση με τη διαθεση που εχεις η' δεν εχεις  για καμακι
Καλες επιλογες ειναι και οι δυο
Για τον βασιλη το μπαρουχο θα μπορουσα να πω οτι ειναι πιο αντικειμενικος,γιατι τις γνωριζει πολυ λιγοτερο

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
Τα παιδια απλα ανεβασαν αρκετα τον πηχη,και  ηθελα να χαμηλωσω καπως τις προσδοκιες σου,επειδη τις εχω παρει
Και ο ερρικος και ο πιξι τις ξερουν πολυ καλα,απλα επειδη εχουν χτισει μια καποια οικειοτητα με τα χρονια περνουν και ωραια
Η ηλικια που ανεφερα,ειναι σε συναρτηση με τη διαθεση που εχεις η' δεν εχεις  για καμακι
Καλες επιλογες ειναι και οι δυο
Για τον βασιλη το μπαρουχο θα μπορουσα να πω οτι ειναι πιο αντικειμενικος,γιατι τις γνωριζει πολυ λιγοτερο

Με την Τζένη έχω περάσει μία φορά και ήταν σαν να γνωριζόμαστε αρκετό καιρό...Με την Άννα πιο πολλές φορές καθώς την πρώτη φορά που την γνώρισα στο Βριλησσού 60 αν θυμάμαι καλά είχα μέτρια εμπειρία.Στη πορεία όμως όταν την επισκέφτηκα ξανά πέρασα πολύ καλά.!Τώρα ότι θέλεις εσύ!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
δεν ειναι θεμα οικειοτητας απλα μας ξερουν οτι γραφουμε οποτε περι ορεξεως ...............
αν παω εγω στη φυλης κ τους πω να παω με 10 ευρω ξερεις τι θα μου πουν αντε γαμησου αγορι μου
κ θα με πεταξουν με τις κλωτσιες εξω υεσπα τα χουμε πει 100 φορες η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα ο καθεναςεχει απο μια

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
η αννουλα ειναι κορυφη κ οποιος πει το αντιθετο θα ναι προκατειλημμενος...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Η αλήθεια είναι οτι με ψιλομπερδέψατε τώρα.
Μεγάλης ηλικίας δεν είμαι.
Στα 36 είμαι και κρατιέμε σε καλή φόρμα λόγο γυμναστηρίου οπότε να περιμένω κάποια χρόνια να συτέψω για να πάω μαζί τους? :)
Anyway οποιαδήποτε άλλη πρόταση απο συναγωνιστη ευπρόσδεκτη.
Για σήμερα το βράδυ ψάχνομαι αλλά δυστυχώς απο οτι έμαθα η τζένη δουλέυει μέχρι τις 20:00 οπότε δεν προλαβαίνω
πηγαινε μαρκελα θα ξεχασεις το ονομα σου αλλααν πασ με 30 θα παρεις τα αρχιδια μουτο μουνι παντα θα πληρωνεται

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
βέβαια για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους, από service είναι σούπερ, τουλάχιστον στα Κασσάνδρας όπου την είχα δοκιμάσει 2 φορές. Μετά που έφυγε δεν ξέρω, πόσο τώρα μάλλον που πήγε στους Γερμανούς. Πάντως έχει φανατικό κοινό...
Εδώ θα έρθουν οι scorpions στην Ελάδα για τις τρεις τελευταίες τους εμφανίσεις η Βικάρα δεν θα ερχόταν. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτές οι επιστροφές των παλαιών ονομάτων είναι που μας αναβιώνουν παλιές καλές εποχές  :knockinb:και αποτελούν μέτρο σύγκρισης για νεώτερους συμπαίκτες και υπηρεσιών από νεώτερες εκδιδόμενες κοπέλες. Αντιγραφή σχολίου συναγωνιστή  απο σελίδα 3173 εκεί κανένας δεν ασχολήθηκε ίσα ίσα αποθεώσαν ορισμένοι, τώρα που το μωρό κατηφορίζει ΣΥΓΓΡΟΥ το αλλάξαμε το τροπάρι, το με λένε ΡΙΖΟ ΚΑΙ οπως θέλω το γυρίζω το ξέρετε? Τα συμπεράσματα δικά σας...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ XBAR σας περιμένει για βραδιά toympano λεμε.

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Όπως και να χει, σας ευχαριστώ πολύ μάγκες για τα σχολιά σας...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

σε πιάνω αδιάβαστο xilnik    :s&m_1: :s&m_1:
εεεε όχι και pse η Τζενούλα  πιο gfe πεθαίνεις είναι η κοπέλα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Εδώ θα έρθουν οι scorpions στην Ελάδα για τις τρεις τελευταίες τους εμφανίσεις η Βικάρα δεν θα ερχόταν. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτές οι επιστροφές των παλαιών ονομάτων είναι που μας αναβιώνουν παλιές καλές εποχές  :knockinb:και αποτελούν μέτρο σύγκρισης για νεώτερους συμπαίκτες και υπηρεσιών από νεώτερες εκδιδόμενες κοπέλες. Αντιγραφή σχολίου συναγωνιστή  απο σελίδα 3173 εκεί κανένας δεν ασχολήθηκε ίσα ίσα αποθεώσαν ορισμένοι, τώρα που το μωρό κατηφορίζει ΣΥΓΓΡΟΥ το αλλάξαμε το τροπάρι, το με λένε ΡΙΖΟ ΚΑΙ οπως θέλω το γυρίζω το ξέρετε? Τα συμπεράσματα δικά σας...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ XBAR σας περιμένει για βραδιά toympano λεμε.

στην περίπτωση σου ισχύει το καλύτερα να σου βγει το μάτι παρα το όνομα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
η αννουλα ειναι κορυφη κ οποιος πει το αντιθετο θα ναι προκατειλημμενος...

εγώ είμαι προκατειλημμένος;;;;

εγώ είχα άσχημη εμπειρία μαζί της και από τότε δεν έχω ξαναπάει και ούτε πρόκειται αλλα δεν την κράζω κιόλας

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  11/08  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βαλια - Σαμπρινα - Σαβινα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κλειστο - Ζωη/Παολα
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο---------
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Βαλια - Κατερινα/Τζουλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Κατερινα/Παολα - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Νικολετα - Κλειστο 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εφη - Σοφια/Τανια/Αννα Μαρια - Σοφια/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
στην περίπτωση σου ισχύει το καλύτερα να σου βγει το μάτι παρα το όνομα
και τι όνομα-οι Γερμανοί- αλλα ντάλα κουκουνάρα σαγιονάρα καρμπονάρα, τι να κάνουμε,όπως έλεγε και ο αείμνηστος Δήμος Σταρένιος είναι φίλοι μας οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom