lollydolly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειμαι σιγουρος οτι λες για αυτες τις 2!Έχει δοκιμάσει κανείς μια τουλάχιστον από τις δυο καινούργιες αφίξεις (Τσέχες και οι δυο) στο Κηφισού 30;
Ειμαι σιγουρος οτι λες για αυτες τις 2!
Επισης ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι δεν τις δοκιμασε κανεις γιατι απλουστατα δεν εμφανιστηκαν ποτε στο Κηφισου!
Sorry το καταλαβα.δεν έκανα ερώτηση.......πήγα την είδα και ενημέρωσα οτι είναι αυτή.
καινουριο κολπο ειναι αυτο? Δημιουργουμε αναμονη κοινου κ μετα εξαφανιζολ??
Επισης ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι δεν τις δοκιμασε κανεις γιατι απλουστατα δεν εμφανιστηκαν ποτε στο Κηφισου!
Δευτερα στο Βριλησσου 42 :-* Φριντα + Νατασσα. Παολα + Σαμανθα. Ρομπερτα + Μαργκω. :-* :-* :-*
η φριντα πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση κ εχει μπει στα υποψιν!
ξεροχυνω αργα,βασανιστικα κ ρυθμικα με ρομαντικο makis1985 κ το ρομαντικο σκηνικο που εστησε με τη μαρκελλα στο δωματιο!
Λαγέ, σου άρεσε η κριτική μου?? Η Μαρκέλα κάθε φορά και καλύτερη στα ενδότερα, έχει πιάσει τον παλμό μου στο σεξ και περνάω τέλεια
πρωθυπουργε λαου λαου ολο και με ψηνεις να περασω στα ενδωτερα κ γω με το μωρο,παρολες τις ενστασεις που εχω κ τις ξερεις...αλλα αυτα που περιγραφεις ειναι σουπερ! Πολυ ωραια πενα εχειs δικε μου! Συγγραφεας να γινεις!