με οίκους εκδοτη-κους πολλούς 6 τον αριθμό
Τα παιρνεται ΚΑΙ απο το ΕΣΠΑ ???
με οίκους εκδοτη-κους πολλούς 6 τον αριθμό
[move] 16/05 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Σαμπρινα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κλειστο - Nαταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μαντονα - Μαντονα - Τζουλια/Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Ιρενα/Νεα Αφιξη - Αντζελινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Αντζελινα/Μονικα/Ελενα/Ιζαμπελα/Μαρινα - Νεα Αφιξη/Ιζαμπελα
Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους όποιος βρίζει θα εισπράξει το ίδιο νόμισμα όποιος λασπολογεί θα του απαντήσουμε με το ίδιο νόμισμα το αν στα ζαλίζω ή οχι είναι δικό μου θέμα αφού εσύ αυτοανκηρύχθηκες αστίατρος και ορίζεις οι κοπέλλες σε ποια νασοκομεία θα πάνε για να κάνουν εξετάσεις εσύ έχεις εξετάσεις όταν επισκέπτεσαι τα στούντιο που είσαι πελάτης? γιατί σε εμάς δεν είσαι...το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να κάθεσαι και να γράφεις ένα σωρό αμπελοφιλοσοφίες για το ένα και το άλλο και μην κατεβάζεις το επίπεδο και άλλο γιατί να ξέρεις -το έχεις δει και παλαιότερα το έργο- μιλάμε με ευγένεια και ειλικρίνεια σε όσους είναιευγενείς απέναντι μας ακόμα και δεν έχουν τις καλύτερες γνώμες για εμάς όμως την γλώσσα του λιμανιού - λόγω επαγγέλματος΄-την μιλάμε πολύ καλύτερα απο σένα σε βαθμό που δεν θα σου αρέσει καθόλου όποτε άραξε στα κυβικά σου και τα καουμπολίκια του τύπου μη μας τα ζαλίζεις εκεί που σου περνάει. ΣΑΚΟΥΛΑ?
Ειναι διακοπες στην Ρουμανια.Η ΜΕΛΙΣΣΑ Δεν εργαζεται ? ποια στην αλυσιδα των κασσανδρα studio
νομιζω οχιΑντζελίνα.... Καινούργια;
Πρωϊνή καταδρομική με τον πορνοτυφώνα για τα μάτια της Μαντόνας. Ευτυχώς μόνο 2 άτομα αναμονή στο δωμάτιο και αποφάσισα να περάσω για την πρώτη μου αλλά όχι και την τελευταία γνωριμία μου μαζί της.
Ρε μαλάκες, τι πράμα είναι τούτο, Παναγιά βοήθα, με έκανε να μοιάζω like a Virgin
Βγήκα από το δωμάτιο και σερνόμουνα και είχα να συνεχίσω και για δουλειές.
Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει
Καλοριζικη και σιδεροκεφαλη η Κατερίνα. Πολύ καλή μεταγραφή. Εύγε κ. Λίτσα
έχει ξαναπεράσει απο κασσάνδρας η κατεριναΚαλοριζικη και σιδεροκεφαλη η Κατερίνα. Πολύ καλή μεταγραφή. Εύγε κ. Λίτσα
[move] 17/05 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κλειστο - Nαταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Κατερινα κινκυ - Κατερινα Κινκυ - Τζουλια/Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα - Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα/Σαμπρινα - Ιρενα/Μικη
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Χριστινα/Μονικα/Ελενα/Ιζαμπελα - Χριστινα/Ιζαμπελα/Ελενα/Σιλβανα
Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
χέστους ρε px, Μην ασχολείσαι άλλο μαζί τους.Πολύ κορόιδα βρε παιδί μου εκεί στα Κασσάνδρας που πήραν την Κατερίνα. Δεν ρώταγαν τον υπεύθυνο του X-Bar να τους πει πόσο κακή επαγγελματίας είναι;