Άρτει αφιχθείς από Χίο για την Πασχαλινή μου άδεια και ο δρόμος μου με έβγαλε στον αμαρτωλό δρόμο της Φυλής και συγκεκριμένα στο σοκάκι που είναι το 104. Δτόχος μου η Μαρίνα, η μελαχροινή, μεσογειακή σέξυ κούκλα. Πρόκειται για ένα πολύ γλύκο και σέξυ κορίτσι, με καμπύλες(love handles ) φοβερή περιφέρεια, φυσικό στηθάκι 2άρι, πονηρό και εκφραστικό πρόσωπο, με ένα σκουλαρίκι πάνω από το χείλος, και περιποιημένα πάνω κ κάτω άκρα. Στα της κλινοπάλης πάίρνει άριστα. Φοβερό στοματικό με σάλια, διαρκές, βαθύ, ασχολήθηκε με τη γύρω περιοχή, ρουφώντας, τραβώντας κ γλείφοντας, πεντακάθαρο αιδοίο, ασχολήθηκα αρκετά μαζί του, ωραία κλειτορίδα...αρκετές στάσεις στο ρεπερτόριο, με πολύ καλή συμμετοχή, σε gfe ρυθμούς με ματιές με βρωμόλογα που κ που με φυσική κατάληξη μια πολύ δυνατή εκτόνωση. αξίζει να σημειωθεί το πολύ καλό social, με ενδιαφέροντα στη μουσική, για σπουδές κλπ...΄Ξεκίνησε δυναμικά η άδεια και τη συστήνω ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν μια μεσογειακή τσαχπίνα γυναίκα με όρεξη και γούστο στο κρεβάτι!!! θα ακολουθήσει κ κριτική...