mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Πιο από τα παλιά...;
είναι σε συζήτησης όταν γίνει θα το πω άσε που θα το καταλάβουμε όλοι
Πιο από τα παλιά...;
Ζήτω ό Νέος Κόσμος ό....Γερμανικός !!
Μεταμεσονύκτια επίσκεψη στο Αριστοτέλους 6 με σκοπό να δω την Εμμανουέλα...Μιλφ ξανθό με μέτριο πρόσωπο αλλά όμορφο σώμα,ντυμένη με ένα κόκκινο διαφανές σέξυ φόρεμα.Σύντομο σαλονάρισμα χωρίς πολλά πολλά και με ερώτηση 'τι κέφια έχω' μόλις είπα στην υπηρεσία πως θα κάνω μία βόλτα έφυγε απότομα...
για εμένα το μειονέκτιμα της είναι της είναι τα τα φουσκωμένα χίλια την χαλάνε εντελώς
Υποθέτω εννοείς " χείλια " γιατί διαφορετικά θα έχουμε να κάνουμε μ' ένα φαινόμενο της φύσης : 1000 !
Φημες αναφερουν οτι δοκιμαζει την τυχη της στην Ιταλια.Η Αλεξανδρα(ή Παμελα) απο τα στουντιο Κασσανδρας εχουμε κανενα νεο ????
Η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι αρκετα υποκειμενικη και θα ακουσεις (ενδεχομενως) πολλες γνωμες μιας καιτο προσωπικο γουστο του καθεμος μας διαφερει.ρε παίδες, εσείς που ασχολείστε με τα στούντιο, μιας και δεν έχω εμπειρία από αυτά τα μαγαζιά.
ποιά είναι κατά την γνώμη σας η ποιο εμφανίσημη γκόμενα που δίνει το κωλί της;
ξερει κανεις αν η νικολετα απο τα κασανδρας θα επιστρεψει? ειναι η πρωην μιχαελα
Αυτά γίνονται πάντα φίλε μου γιατί κάποιοι ιδιοκτήτες έχουν μπερδέψει την αξία του χρήματος και νομίζουν ότι τα 50 ευρώ έχουν αξία για 10 λεπτά. Πιο πολύ είναι εγωιστικό από μέρους τους, σου λέει τι με 50 ευρώ θα κάτσεις 20 λεπτά; να πάρεις το full. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς αφού το κάνουν και χωρίς πελάτες στην αναμονή αλλά και πελάτες να υπάρχουν κανείς δεν φεύγει λόγω αναμονής αν ξέρει όμως ότι όταν έρθει η σειρά του δεν θα τον ξεπετάξουν.
Όπως και να έχει επειδή δεν είναι όλοι το ίδιο επιλέγουμε μαγαζιά που αφήνουν τις κοπέλες να διαχειρίζονται τον χρόνο. Βέβαια παίζει ρόλο και η υπηρεσία αλλά εντάξει τώρα, ψάχνουμε τα μαγαζιά, ψάχνουμε τις κοπέλες τώρα θα αργήσουμε να ψάχνουμε και ποια υπηρεσία δουλεύει, ε το γαμήσαμε τελείως...
Πριν κάνα χρόνο μου έτυχε με κοπέλα που μέσα σε 6 μήνες είχα πάνω από 15 συ6νευρέσεις να ανάψει φώτα και μουσική η υπηρεσία και βγαίνοντας η κοπέλα που την αγνόησε να της βάλει χέρι. Βέβαια η κοπέλα προς τιμή της της έριξε τέτοιο βρίσιμο που μετά όπως μου είπε η υπηρεσία ΄'έβαλε τα κλάματα.
αρκεί να μην κάνει μεταγραφή στους Γερμανούς, και όπου αλλού θέλει ας πάει. Αν πάει Γερμανία μεριά τουλάχιστον εμένα που ήμουν οπαδός της με έχασε.Όπως το λες φιλε
Διαλεγουμε μαγαζια που αφηνουν τις κοπελλες να διαχειριζονται τον χρονο
Αυτό είναι το ζητουμενο
Το σλογκαν της Μαρινας
‘εδώ κανουμε ότι γουσταρουμε επειδη γουσταρουμε είναι χαρακτηριστικο’
Η Ινα δεν είναι πιο στο Τατοιου 71
Το περιστατικο με την υπηρεσια που ανεφερα (ότι της φωναζε να μην καθεται πολύ στο δωματιο) ισως επαιξε καποιο ρολο
Αν είναι ετσι μπραβο στην Ινα
Τετοια κοριτσια θελουμε
Για αυτό και μονο αξιζει μια καταθεση από εμας εκει που θα παει
Αν αυτό δεν είναι εμπάθεια τότε πες μας τι είναι αλλά να σου πόύμε και κάτι φιλαράκο δεν πειράζει τόσα μαγαζιά υπάρχουν στην Αθήνα πήγαινε να εξυπηρετηθείς όπου εσύ νομίζεις καλύτερα δεν θα σκάσουμε κιόλας.αρκεί να μην κάνει μεταγραφή στους Γερμανούς, και όπου αλλού θέλει ας πάει. Αν πάει Γερμανία μεριά τουλάχιστον εμένα που ήμουν οπαδός της με έχασε.
ρε παίδες, εσείς που ασχολείστε με τα στούντιο, μιας και δεν έχω εμπειρία από αυτά τα μαγαζιά.
ποιά είναι κατά την γνώμη σας η ποιο εμφανίσημη γκόμενα που δίνει το κωλί της;
Ακόμα και οι πιο σκληροπηρυνικοί εδω μέσα όπως ο piatsas και ο cheyenne προσπαθούν να είναι αντικειμενικοί και έχουν αποδεχθεί την προσπάθεια που γίνεται να φτιάξουμε τις όποιες αδυναμίες η λάθη εχουν παρατηρηθεί ο μόνος που καταδικάζεις οτιδήποτε κάνουμε η έχει σχέση με εμας είσαι εσύ.