ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
καμια εμπειρία με το μωρό;
Φαίνεται καλή αυτή...Θα κάνω τσάρκα να δω τι παίζει!
καμια εμπειρία με το μωρό;
με διαφορα στηθους....πολυ καληΦαίνεται καλή αυτή...Θα κάνω τσάρκα να δω τι παίζει!
για δες και πες μας αν δοκιμαστείΦαίνεται καλή αυτή...Θα κάνω τσάρκα να δω τι παίζει!
Τι γίνεται με τις υπηρεσίες?
Αυτή τη εβδομάδα είχα δυο περιστατικά σε διαφορετικά studio που απέτρεψαν την επίσκεψη μου
Το πρώτο στο Τατοιου 71, μπαίνω μέσα, βάρδια η Ίνα.
Βγαίνει η Ίνα από το δωμάτιο και ακούω την υπηρεσία να την παρατηρεί για τον χρόνο παραμονής της με τον συναγωνιστή, ότι είχε τελειώσει και καθόταν στο δωμάτιο κλπ
Η Ίνα σωστή της άπαντα ότι πρέπει να κάθεται με τον πελάτη και όχι να φεύγει στο 5λεπτο.
Μετά από αυτό έφυγα, ίσως με άλλη υπηρεσία
Το 2ο στο Sensuality, άλλη μέρα, όπου ήταν μια νέα υπηρεσία.
Βάρδια η μοναδική και ανεπανάληπτη Λίντα.
Μπαίνοντας ακούω την υπηρεσία να γκρατζουναει πόρτα
και τη Λίντα κάτι να της άπαντα στα Ρώσικα νομίζω.
Το σκηνικό αυτό επαναλαμβάνεται άλλη μια φορά, αυτή να γκρατζουναει η Λίντα να της άπαντα
Έφυγα και πάλι.
Τώρα που η δαυλιά τους έχει πέσει πρέπει να μην πιέζουν τις κοπέλες.
Λέμε για τους γερμανούς, τους οποίους έχω κόψει για τον γνωστό λόγο, αλλά οι γερμανοί είναι τουλάχιστον διακριτικοί (μουσική) και ίσως έχουν πάρει το μάθημα τους και προσπαθούν τώρα να βγάλουν τη ρετσινιά αποπανω τους
Εγώ θα δοκιμάσω πάλι τους Γερμανούς, αφού κάτω έχουν τις πιο εμφανίσιμες
Είναι καιρός όμως να δώσουμε και σε άλλους το ίδιο μάθημα
Η παρατηρηση είναι εντελώς άδικη και άκαιρη για το Sensuality όπου το απλό πρόγραμμα μπορεί άνετα να είναι μισή ώρα και το φουλ αγγίζει τη μια. Δεν νομίζω οτι περιμένει κανείς περισσότερα.Τι γίνεται με τις υπηρεσίες?
Αυτή τη εβδομάδα είχα δυο περιστατικά σε διαφορετικά studio που απέτρεψαν την επίσκεψη μου
Το πρώτο στο Τατοιου 71, μπαίνω μέσα, βάρδια η Ίνα.
Βγαίνει η Ίνα από το δωμάτιο και ακούω την υπηρεσία να την παρατηρεί για τον χρόνο παραμονής της με τον συναγωνιστή, ότι είχε τελειώσει και καθόταν στο δωμάτιο κλπ
Η Ίνα σωστή της άπαντα ότι πρέπει να κάθεται με τον πελάτη και όχι να φεύγει στο 5λεπτο.
Μετά από αυτό έφυγα, ίσως με άλλη υπηρεσία
Το 2ο στο Sensuality, άλλη μέρα, όπου ήταν μια νέα υπηρεσία.
Βάρδια η μοναδική και ανεπανάληπτη Λίντα.
Μπαίνοντας ακούω την υπηρεσία να γκρατζουναει πόρτα
και τη Λίντα κάτι να της άπαντα στα Ρώσικα νομίζω.
Το σκηνικό αυτό επαναλαμβάνεται άλλη μια φορά, αυτή να γκρατζουναει η Λίντα να της άπαντα
Έφυγα και πάλι.
Τώρα που η δαυλιά τους έχει πέσει πρέπει να μην πιέζουν τις κοπέλες.
Λέμε για τους γερμανούς, τους οποίους έχω κόψει για τον γνωστό λόγο, αλλά οι γερμανοί είναι τουλάχιστον διακριτικοί (μουσική) και ίσως έχουν πάρει το μάθημα τους και προσπαθούν τώρα να βγάλουν τη ρετσινιά αποπανω τους
Εγώ θα δοκιμάσω πάλι τους Γερμανούς, αφού κάτω έχουν τις πιο εμφανίσιμες
Είναι καιρός όμως να δώσουμε και σε άλλους το ίδιο μάθημα
Απορία πρός απάντηση απ'τους επαίωντες : ή Μόνικα που δουλεύει Ιεροφαντών 9 ( στούντιο Desire ) είναι ή Μόνικα ή Σέρβα της Γερμανικής αλυσίδας ?
Ευχαριστώ Γιατρέ μου !
Την εχει δοκιμασει κανεις?
η Τζιοβανα ειναι μουνα πρωτη!!!Επίσκεψη εχτές απόγευμα 17:40 στο Allien Girls, Αντιοχείας, για να δώ την Καρολάιν που έγραφε το πρόγραμμα. Η κυρία με ενημερώνει ότι η Καρολάιν έχει κάποιο πρόβλημα με τα χαρτιά της και δεν εργάζεται. Αλλά το πρόγραμμα την έγραφε. ΟΚ, λέω άνθρωποι είμαστε κάτι έτυχε. Ποια κοπέλα δουλεύει; Η Αλεξία, είναι πολύ καλή. Μπορώ να την δώ; Δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμη, έχει κάποιο πρόβλημα με το taxi. Ε, κλειστο το ρημάδι.
Επόμενη στάση Sweet Angels όπου δούλευε εκτάκτως η Τζιοβάνα πάλι για να αντικαταστήσει μια άλλη κοπέλα, αλλά εδώ η διαφορά είναι ότι το πρόγραμμα στο site του studio ήταν ενημερωμένο απο το πρωί. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πάντα ενημερωμένο site και γενικά πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών. Κριτική για την Τζιοβάνα έχω ήδη, την θεωρώ από τις καλύτερες κοπέλες που υπάρχουν και εμφανισιακά και σε επίπεδοι υπηρεσιών κια κάθε φορά που την βλέπω μου δίνει περισσότερα. Για ένα διάστημα θα απουσιάσει για ξεκούραση ενώ θα δουλέψει και σαν call girl για λιγότερες επισκέψεις ενώ σε studio θα κάνει κάποιες σποραδικές εμφανίσεις. Δήλωσε κουρασμένη και λογικό αφού η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σχεδόν πάντα ουρές.
Γερμανική αλυσίδα είναι τα στούντιο Συγγρού 144, Τριγγέτα, Ισμήνης , Ηρώων Πολυτεχνείου (και κάποια άλλα)Μπορει καποιος να εξηγησει τι εστι γερμανικη αλυσιδα η ενα link κατατοπιστικο.
Μπορει καποιος να εξηγησει τι εστι γερμανικη αλυσιδα η ενα link κατατοπιστικο.