SANDRA1LOVE
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Like
- 0
Καλα τι ενημερωση ειναι αυτη; Το εγραψες πριν το μαθει η ιδια!!!!Η Αφροδίτη μετακόμησε στο Φ104. Κρίμα που δεν πρόλαβε να κερδίσει ρολόι και φακό!!
Αφου οι μισθοι εχουν πεσει 30-40% αναλογα δεν θα επρεπε να πεσουν και οι τιμες στην αγορα?50 is too much ! 30
το γαμησι ειναι ειδος πολυτελειας φιλε μου....Αφου οι μισθοι εχουν πεσει 30-40% αναλογα δεν θα επρεπε να πεσουν και οι τιμες στην αγορα?
Λεω εγω τωρα...
Οσοι συναγωνιστες μιλανε για μειωση τιμων, εχουν δικιο. Οι καιροι εχουν δυσκολεψει πολυ... Εχεται σκεφτει ομως οτι μειωση τιμων ισως να φερει και πτωση στην ποιοτητα των υπηρεσιων; Food For Thought...
Παρεπιπτωντος για την καινουργια αφιξη της Τριγγετοαλυσιδας Σάντρα (Τσέχα) ] υπαρχει καμια πληροφορία;
Ωχ πλακωσε αλλος ενας υπερασπιστης των καλων υπηρεσιων. Αν υποθεσουμε καλοπροαιρετα οτι δεν εισαι υπαλληλος ή ιδιοκτητης καποιου στουντιο, θα σε ρωτησω :
1.Αν εισαι υπαλληλος σε μια εταιρεια και το αφεντικο σου μειωσει το μισθο σου, αυτο σημαινει οτι θα περιμενει να μειωθει και η ποιοτητα της δουλειας σου?
2.Αν εχεις ασχοληθει να διαβασεις κριτικες, οι περισσοτεροι το κλαινε το 50ρικο στα στουντιο, γιατι η γκομενα κοιταζει το ταβανι και θελει εξτρα ακομα και για να την ακουμπησεις. Αντιθετως, καποιες κοπελες, εξισου ομορφες σε μπουρδελα ή μασαζ, κανουν παπαδες με 20-30 ευρω. Η καλη επαγγελματιας δεν κοιταζει ποσα παιρνει.
3.Αν οντως δεν ξερεις (ειπαμε, δεν εισαι ιδιοκτητης στουντιο), εχεις αναρωτηθει ποσες κοπελες εχουν μεταπηδησει απο μπουρδελα σε στουντιο? Προσφατο παραδειγμα η Μικη απο Κασσανδρας:
Στο μεταξουργειο εκδιδοταν με 15 ευρω,στη Φυλης με 20 και εκανε τα παντα, και στην Κασσανδρας για τις ιδιες υπηρεσιες λογικα θα θελει 90-100 ευρω. Γιατι?
Food for thought..
Μικρα μικρα...
Οπου Σαντρα απο Τριγγετοαλυσιδα βλ. νεα αφιξη...
Λεπτο ξανθο με απλα καλο λεπτο κορμι, χωρις καποιο ιδιαιτερο σωματικο προσον που να κεντριζει το ενδιαφερον, αλλα με πολυ ομορφο προσωπο!
Μπλε ματια,λευκη επιδερμιδα και πολυ ομορφα χαρακτηριστικα...εχει κουκλιστικη φατσουλα!
Για το σερβις της δεν ξερω κι ουτε θα αποκτησω αποψη...ομορφη+απειρη στην συγκεκριμενη αλυσιδα=99% χαμενα λεφτα!
A ναι να μην το ξεχασω....σεξ μαζι με πρωκτικο στην προνομιακη τιμη των 150 ευρω!
Μονο πρωκτικο...χωρις σεξ( βλ. μουνι )στα 100ευρω!
Ρε δε πα να γαμηθειτε λεω εγω...
Και για το τελος ενα απο τα ¨θεματα¨ συζητησης των ημερων...
Καρολινα λοιπον απο Στουντιο 12=Ξανθο Ρωσσικο Μουνι απο τα πολυ λιγα!
Πολυ καλο κορμι με ενα τατου tribal πανω απο τον κωλο της...και Προσωπαρα!
Ανοιχτοχρωμα ματια,φοβερα ζυγωματικα....με απλα λογια η ρωσσικη ομορφια στα καλυτερα της!
Μου θυμισε καπως την Ελενα απο το Κεφαλληνιας 75 παλιοτερα, στο πιο ομορφο ομως!
Θα τιμηθει το συντομοτερο δυνατον
Έχεις δίκιο αλλά δεν το κάνουν για λόγους πρεστίζ,να δείξουν κ καλά ότι έχουν δουλεια κ δεν μασάνε...βασικα αν καποιο απο τα studio κανει την αρχη και κατεβασει τις τιμες πιστευω οτι θα παει γαμιοντας μετα θα ακολουθησουν και τα αλλα
Συμφωνώ με χίλια...Μη σου πω κ με 2 χιλιάδες...Ωχ πλακωσε αλλος ενας υπερασπιστης των καλων υπηρεσιων. Αν υποθεσουμε καλοπροαιρετα οτι δεν εισαι υπαλληλος ή ιδιοκτητης καποιου στουντιο, θα σε ρωτησω :
1.Αν εισαι υπαλληλος σε μια εταιρεια και το αφεντικο σου μειωσει το μισθο σου, αυτο σημαινει οτι θα περιμενει να μειωθει και η ποιοτητα της δουλειας σου?
2.Αν εχεις ασχοληθει να διαβασεις κριτικες, οι περισσοτεροι το κλαινε το 50ρικο στα στουντιο, γιατι η γκομενα κοιταζει το ταβανι και θελει εξτρα ακομα και για να την ακουμπησεις. Αντιθετως, καποιες κοπελες, εξισου ομορφες σε μπουρδελα ή μασαζ, κανουν παπαδες με 20-30 ευρω. Η καλη επαγγελματιας δεν κοιταζει ποσα παιρνει.
3.Αν οντως δεν ξερεις (ειπαμε, δεν εισαι ιδιοκτητης στουντιο), εχεις αναρωτηθει ποσες κοπελες εχουν μεταπηδησει απο μπουρδελα σε στουντιο? Προσφατο παραδειγμα η Μικη απο Κασσανδρας:
Στο μεταξουργειο εκδιδοταν με 15 ευρω,στη Φυλης με 20 και εκανε τα παντα, και στην Κασσανδρας για τις ιδιες υπηρεσιες λογικα θα θελει 90-100 ευρω. Γιατι?
Food for thought..
Προς το παρόν ναι.
Ευχαριστω πολυ ρε. Φανταζομαι και η Αντζυ απο Κασσανδρας και μετα Τριγγετας αγνοειται επισης;
Ενα σχολιο εκανα ρε παιδια, μη βαρατε... Αμεσως με βγαλετε και ιδιοκτητη στουντιο, εγω δεν εχω ουτε ποδηλατο...Εχετε δικιο, τα λεφτα που ζητανε ειναι πολλα, το αναγνωριζω... οκ; Αντε, παμε γι' αλλαΩχ πλακωσε αλλος ενας υπερασπιστης των καλων υπηρεσιων. Αν υποθεσουμε καλοπροαιρετα οτι δεν εισαι υπαλληλος ή ιδιοκτητης καποιου στουντιο, θα σε ρωτησω :
Food for thought..
οχι φιλαρακι δεν θα ξεμπερδεψεις ετσι ευκολα, εγω πιστευω οτι εισαι της τροικαςΕνα σχολιο εκανα ρε παιδια, μη βαρατε... Αμεσως με βγαλετε και ιδιοκτητη στουντιο, εγω δεν εχω ουτε ποδηλατο...Εχετε δικιο, τα λεφτα που ζητανε ειναι πολλα, το αναγνωριζω... οκ; Αντε, παμε γι' αλλα