Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
σε ποιά σπιτάκια ?
διάβασα ότι την έλεγαν και Ντανα
Όσκαρ φωτογραφίας αυτή η Τζιοβάννα στο Συγγρού 144, όπως βλέπω στα μπάνερ
Δούλευε στα μπουρδέλα παλιά ?
Υπάρχουν κριτικές ?
οχι φιλε τιποτα ακομα η τροικα ειπε στα επομενα μετρα ειναι κι αυτο υπομονη
Ρωξάνα-Ντανιέλα-Ολίβια-Τζιοβάνα. Εγώ μόνο αυτά τα ονόματά της έχω υπόψη μουσε ποιά σπιτάκια ?
το επωνυμο της ειναι παντως ζαν-κλοντ-βαν-νταμΡωξάνα-Ντανιέλα-Ολίβια-Τζιοβάνα. Εγώ μόνο αυτά τα ονόματά της έχω υπόψη μου
Σε ποιά νούμερα στη Φυλής, αν θυμάσαι ?Ρωξάνα-Ντανιέλα-Ολίβια-Τζιοβάνα. Εγώ μόνο αυτά τα ονόματά της έχω υπόψη μου
Εγώ την έχω πάρει στο φυλής 92. Έχουν περάσει λίγα χρονάκια όμως και δεν θυμάμαι αν δούλευε κι αλλού στην περιοχή.Σε ποιά νούμερα στη Φυλής, αν θυμάσαι ?
Δηλαδή είναι καλή η Καρ-γι-ολίνα??η Καρολινα..........
;) ;) ;) ;)
Kαλημέρα
μέχρι τις 17:00 στο studio www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12&catid=13]Nεφέλη+Αλεξάνδρα+Δέσποινα[/url]
το απόγευμα www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=244&catid=13]Nίκη+Λούσι+Ρωξάνη[/url]
το βράδυ www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=250&catid=13]Μόνικα+Aλεξάνδρα[/url]
Δουλέψε και στο 86Σε ποιά νούμερα στη Φυλής, αν θυμάσαι ?
ε δεν πιστευω να αργησουν τα νεα μετρα.οχι φιλε τιποτα ακομα η τροικα ειπε στα επομενα μετρα ειναι κι αυτο υπομονη
Iσως θα επρεπε να καθιερωθει μια λαικη απογευματινη βαρδια με 30 ευρω,τουλαχιστον στην αρχη,μια φορα την εβδομαδαμε τιμες τι γινεται????????????? ακομα να κατεβουν????????????????
Iσως θα επρεπε να καθιερωθει μια λαικη απογευματινη βαρδια με 30 ευρω,τουλαχιστον στην αρχη,μια φορα την εβδομαδα
30 ευρω θα επρεπε να ηταν γενικα το εισιτηριο...θα παει εκει αλλα για τον πιο ππολυ κοσμο σε λιγο τα 30 θα ειναι σαν 150 και βαλε ετσι οπως παει η καταστασηIσως θα επρεπε να καθιερωθει μια λαικη απογευματινη βαρδια με 30 ευρω,τουλαχιστον στην αρχη,μια φορα την εβδομαδα
Iσως θα επρεπε να καθιερωθει μια λαικη απογευματινη βαρδια με 30 ευρω,τουλαχιστον στην αρχη,μια φορα την εβδομαδα
βασικα αν καποιο απο τα studio κανει την αρχη και κατεβασει τις τιμες πιστευω οτι θα παει γαμιοντας μετα θα ακολουθησουν και τα αλλα